fantastische stof en zit super goed.

de onderbroek zit als gegoten en de stof maakt het helemaal af voor het comfort. verder is de print die ik binnen heb gekregen fantastisch uitgevoerd. het wassen van de onderbroek is ook makkelijk, zorg alleen wel dat de onderbroek niet in de droger beland. ; )

Past prima

Prima pasvorm zijn mooi zit confertabel

Het is voor mijn zoon maat veranderd naar 1 maat groter hij was er blij mee

Top boxers met een toffe print en goed verpakt.

Het pakketje komt goed aan, niet verfrommeld door de brievenbus maar netjes. De boxer is netjes afgewerkt en met een top pasvorm. Aanradertje!

Leuke kleuren,goede kwaliteit boxershort

Leuke actie om gratis kennis te maken met deze shorts. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Persoonlijk denk ik dat het beter is aanbiedingen te sturen, dan elke maand een nieuwe toegestuurd te krijgen. Als het thema je niet aanspreekt dan kun je beter een maand overslaan en als het je wel aanspreekt via een aanbieding er een aantal te bestellen.

Beste ondergoed die ik heb aangetrokken.

De ondergoed is goed aangekomen. Mooi en goed verpakt. Ik heb het gelijk geopend en gepast. Het zat gelijk goed en is zeker waard om meerdere onderbroeken van ON THAT ASS in mijn lade te hebben. De kwaliteit is uitstekend, is luchtig en zit straks om me heen. Ik voel de ondergoed nauwelijks knellen tussen me benen. Gewoon een top ondergoed.

Uitstekend ervaring

Mijn man vond het lekker zitten

Mijn nan vond het goed zitten en de stof is fijn.

perfecte pasvorm

Leuk design, snelle service, prijs kwaliteit okay !

Wat ern genot om deze onderbroek te dragen!

Vanaf moment 1 merkte ik meteen dat ie lekker zat. Diverse merken geprobeerd maar hier ga ik zeker geen spijt van krijgen.

Alles verliep prima en zit helemaal prima,

Bevalt goed, ze blijven goed zitten en het materiaal voelt ook prettig aan.

Vanaf bestellen tot ontvangen beviel al heel goed. Door de verschillende mails die werden verstuurd, over hoe de verzending verliep. Het product bevalt heel goed, het zit lekker en blijft goed zitten. Ook het materiaal wat gebruikt is, voelt prettig aan.

Zijn hun belofte nagekomen om gratis een boxer op te sturen en daarna brachten ze me op de hoogte wat ik verder wilde. Ik kon gewoon stoppen! Geen probleem. Boxer was prima! Goeie maat!

Super fit, kei mooi!

Hij zit als gegoten en is heel erg mooi. Handig dat het in de brievenbus kan.

Helemaal geweldig!!

Zit prima

Na diverse bekende dure merken overgestapt en geen seconde spijt. Goede kwaliteit boxer, fijne communicatie en leuke prijs :-)

Nice

Nice boxers am wanna more witsh ni w prise to buy on next week

Zitten heerlijk en zijn uiteraard heel mooi

Hele fijne pas vorm en het grafische is zeer mooi.

Super!! Zit lekker en Super goede kwaliteit

Super goed!! Hele mooie print en Super goede kwaliteit!!

Prima boxer en in mooie kleuren

De eerst, gratis, boxershort ontvangen. Past prima en heeft mooie kleuren. Hoop dat de kleuren ook mooi blijven, maar daarvoor zal ik ze langer moeten gebruiken. Heb abo afgesloten, dus vraag me over een tijdje nog eens hoe ik het ervaar.

FantASStich

Kreeg de try-out boxer al binnen 3 dagen binnen. Zit heel comfortabel en had de goeie maat. Kleuren zijn prachtig. Heb de was instructies gevolgd die inbegrepen waren en de groote en kleuren bleven nog mooi. Kan niet wachten op de volgende.

Lekkere comfortabele onderbroek!

Voor eem gratis onderbroek gekozen om het een keer te proberen, maar ik laat mijn proefabbonement doorlopen zodat ik ga betalen en elke maand een onderbroek mag ontvangen

goede pasvorm en zit erg goed ..

denk dat de zin hierboven het al wel genoeg samenvat , als de kleuren mooi blijven mag ik graag in zoiets lopen ...

Perfect fit

Past perfect en zit heerlijk!

Goede kwaliteit en zit perfect

De boxershort zit perfect en is van goede kwaliteit gemaakt en kan het dus zeker adviseren.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen