Zitten prima, alleen zou de verzending wat mij betreft wel sneller mogen

Boxers zitten prima. Alleen zou de verzending wel sneller mogen vandaag de dag.

Wat een kontje.....

Deze boxershorts voor mijn vriend besteld en wat zijn ze mooi.... Mooie kwaliteit en sluiten erg mooi aan. Echt een plaatje voor het oog!

Goede pasvorm

Een kwalitatief en goede pasvorm voor een betaalbare prijs. Tevens unieke prints. En de stof waar het van gemaakt is irriteer en knel niet. Ik ga nog voor een x aantal exemplaren

Zit lekker zeker aan te bevelen.

Maybe it's just about me , but my ass

Is very beatifull

Ik vond de onderbroek Super tof.

Heel tevreden

Prima broekie

Zit lekker ziet er goed uit en leuke prints. Ik wacht al op de volgende.Het zit ook lekker. En makkelijk.

Zit als gegoten

Gave printen, zit als gegoten!! Heb jij nog geen membership? Ik zeg zeker weten doen!! 100%

Gewoon een leuke onderbroek!

Gewoom een leuke onderbroek. Mijn zoon os er heel blij mee!

zeer prettig

lekkere onderbroek met vrolijke kleuren. TOp

Geweldig !!

Me vriend vind u’m heerlijk zitten hij wilt niks anders meer !!

Goed passende en zittende boxershort

X

Topper

Topper

That was so comfy and cute

Special desingn gives it a charming view and material is also nice. Actually it’s sad that we have to wear it under our trouser and no one see that

Blitse, fijn voelende,tweede huid.

Gekregen,gelijk aan gedaan en eigenlijk niet uit willen doen. Mijn man kijkt uit naar de volgende.

Het is heel hoge kwaliteit

Super goede onderbroeken, goede kwaliteit en de prijs is ook aantrekkelijk. Dus al met al super tevreden

Goede kwaliteit, betaalbaar

Goede kwaliteit, snelle levering, betaalbaar

Zit echt lekker niffo

Zit gewoon perfecto

Goede kwaliteit en pasvorm

Net mijn eerste ontvangen, maar zit lekker en leuke printen

Top onderbroek

Nadat ik per ongeluk een oud model had uitgekozen toch nog netjes een andere gekregen en zit top.

Zeer goed en vooral ook duidelijk!

Zeer fijne ervaring met onthatass, mooie kwaliteit onderbroeken, leuk motief, zit heerlijk. Wat ook een fijne ervaring is,dat ze goede communicatie hebben, hoe verder na de eerste gratis onderbroek, wanneer kan je de afschrijving voor je 1e betaalde onderbroek verwachten en dus ook wanneer kan je je onderbroek verwachten. Maar ook duidelijke communicatie hoe je het stop kan zetten. Top ervaring, ik wacht nu al met smart op de volgende onderbroek.

Geweldig super kwaliteit en zit lekkerder dan me normaale boxershorts

Ik heb alleen maar een positieve ervaring met on that ass. Goeie service en krijg te weten wanneer je volgende boxershort binne kom. Het is top kwaliteit en zie mezelf een lang abonnement te hebben

Geweldig doen wat ze beloven

Boxer op tijd maat is goed alles top

Geweldige onderbroeken, beter kan niet!

Ze zitten heerlijk en comfortabel en zien er ook nog eens heel leuk uit.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen