Super fijne boxershorts

eindelijk een goede onderbroek

Na jaren van onderbroeken van de Hema die niet lekker zitten, eindelijk een geweldige ervaring met ONTHATASS. top product.

1x gedragen en de naad is stuk gegaan.

De service is goed alleen was niet bewust van retourzending. Heb de kapotte onderbroek retour gestuurd maar schrok van de verzendkosten. € 4,35 Jammer dat we ook niet dezelfde broek kregen, waren zeer tevreden over dat motief

Zit als gegoten

Prima kwaliteit boxer met goede pasvorm

Draag met veel plezier deze boxers.

A ****ING MAZING !!!

10/10

Lekker comfortabel

Zitten als gegoten met veel ruimte en een mooi design..

Fijne short

Fijne pasvorm. Wel duur.

Helemaal geweldig

Helemaal geweldig

Strak en comfortabel

Ik heb nog maar 1 ontvangen, maar kijk uit naar de volgende. Maakt ook nieuwsgierig.

Slechte ervaring

Hallo Als ik even iets mag zeggen over on that ass Ik heb namelijk een maand geleden mij aangemeld bij on that ass Netjes betaald bevestiging van gekregen. Maar tot op de dag van vandaag nog niets ontvangen. Wel krijg ik mails van on that ass dat ik de eerste zending al ontvangen heb. Waarop ik reageer dat ik nog niets ontvangen heb. Krijg dan mail terug of ik mijn gegevens wil controleren. Dat gedaan en alles klopt Ik hoop dat er nu iets mee gedaan wordt, want het is toch raar dat on that ass zegt dat ik al heb ontvangen, En ik nog niets ontvangen heb Ik hoop dat het goed komt Ik hoor graag van on that ass een reactie hierop Mvg

Top onderbroek

Ik was natuurlijk sceptisch dat de onderbroek zo goed zou zijn als dat beweerd werd, maar hij zit echt heel goed! Zeker een aanrader mits je onderbroeken la niet al heelmaal vol zit...

Jammer voor dubbele 0 00c betaling

De broek zit goed.

Zacht en een goede fit

Mooie boxer zit lekker en lekker zacht

Kijk er naar uit naar mijn volgende XXL

Het voelt goed aan en is leuk in vorm en uitzicht.

Past perfect

Zeer tevreden met de xxl boxershort

Snelle levering en zit geweldig!!!

Zitten prima

Zitten gewoon lekker .

Mooie onderbroek en hij zit lekker

Mooie onderbroek ik vind m ook vooral lekker zitten Ik vind het een goed abonnement

Prima pasvorm

Prima product, echter vind ik de prijs/kwaliteit niet geheel in balans.

Grandioos!

Na het swiftelijk openrijten van de door de brievenbus geperforeerde aarsdoek, heb ik zonder aarzelen mijn genotszone mogen versieren met deze felgekleurde kontkapje. Mijn slaapkamervoorspel is met 2 punten gestegen met deze florieuze versiering aan mijn erogene zones. Zeg maar vaarwel tegen al mijn panda punten!

Geweldig ondergoed

Snel contact

Enige verbeterpunt is om het bericht goed te lezen. Het ging om een retour waarbij ik al had aangegeven dat ik het zelf niet kon regelen via de site. De button voor retour was niet beschikbaar. Ondanks dat, uitstekend geholpen met een uitgebreide instructie en snelle levering van de nieuwe boxershort!

Zit als gegoten

Enige tijd geleden mijn gratis boxershort mogen ontvangen. Super gave print, maar wat nog veel belangrijker is, hij zit als gegoten. De kwaliteit lijkt heel degelijk. Ik kijk al uit naar de volgende releases.

Top kwaliteit

Toen ik het ontving kreeg ik er stickers bij super leuk! En top kwaliteit! Ook zien ze er mooi uit super

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen