Vet mooi

Vet mooi

Zit lekker en beter had ik het maar eerder gedaan maar zou ik mij maat kunnen veranderen naar maat.

Zit lekker en beter had ik eerder gedaan zou ik mijn maat kunnen veranderen naar maat S ipv maat M. Bvd

Gratis voucher

Als ik een gratis voucher op m.n adres heb dan kan ik er niet nog een op zetten dat valt mij tegen

Helemaal geweldig

Mijn vriend vindt hem zo lekker zitten helemaal top

Tevreden

Eerste on that ass onderbroek ontvangen tot nu toe zeer tevreden zit comfortabel beweegt goed mee leuk design dus hopelijk ook met de aankomende broeken zo

Super boxers mee leuke print en ze zitten super lekker!

Zit comfortabel en is t beste boxershort! Echt waar ik raad t mensen aan om t te dragen

Was mijn 1e ervaring met jullie ondergoed zit prima kijk uit naar de 2e

Mooi, zit goed

Vlotte levering, niet te veel verpakking. Zit goed. Op het eerste gezicht voldoende flexibiliteit en transparantie in abo. Natuurlijk nog geen zicht op lange termijn.

Lekker geil broekie That On THAT ASS.

Prima stoffie zit als gegoten ON THAT ASS.

Ik word er helemaal vrolijk van

Super leuke print en hij zit nog eens lekker ook!!!

Duidelijk snel en goede kwaliteit

Stoer en zit superlekker!

(Milan,7):"wat cool! Zit heel lekker en zien er zo gaaf uit!" (Mama):"snelle levering, stof is erg stevig en fijn"

Your are the best. Thanks

Beautiful pants and received it early

prima boxer, snel geleverd

De boxer zelf is geweldig. Mooi patroon, prima kwaliteit. Snel geleverd.

Zeer goed.

Mezelf aangemeld 3 dagen later lag het gratis exemplaar al in de brievenbus. Gelijk geprobeerd, maat is goed en hij zit verder ook prima. Dus ik kijkt uit naar het volgende exemplaar.

Goed en ik ben er blij mee

'Een écht kunstwerk om je ballen'

Als het op onderbroeken aan komt ben ik zeer lui. Dankzij ON THAT ASS blijft dit onveranderd. Elke maand een te gekke onderbroek op de deurmat, zeer praktisch en elke keer wat radicaal anders. 'Een écht kunstwerk om mijn ballen' aldus mijn vriendin.

Prima hulp

Ik ben goed geholpen, door een zeer vrolijk en behulpzame medewerker.

Mooie pasvorm

Super pasvorm en leuke prints, mijn zoon wil niet meer anders!

Mooi en zit perfect

Ik heb het gewoon probeert een keer maar ze zijn van goede kwaliteit.

Super short, kom maar op met de volgende!!!

Wat een heerlijk zittende boxershort! Ik heb al behoorlijk wat merken en soorten gekocht maar deze zit werkelijk top.

r

ik kan er nog niks over zeggen heb hem nog niet binnen gekregen

Zit lekker

Lekker op tijd binnen en zit lekker

heel erg comfortabel

echt een hele goeie kwaliteit onderbroek zit goed en is niks om over te klagen

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen