Lekker zittend en stevig

Mooie stevige kwaliteit onderbroeken. Mijn partner en zoon vinden ze geweldig. Jammer dat ze in de was soms net dat beetje extra kleur missen.

Good Quality

The materials are great and it's comfortable to wear. The designs are unique too!

Gratis boxershort, nu al verliefd!

De boxershort werd snel geleverd. Paste perfect en voelt natuurlijk aan!

Awesome!

Really nice boxers, very comfortable to wear and the print is awesome! 10/10 rating from me

Past als gegoten, goede kwaliteit

Zit als gegoten, goede kwaliteit en super leuk thema!!!

Heerlijke pasvorm

Voor het eerst een On That Ass boxer besteld. Leuke print, prima stof en uitstekende pasvorm.

Geweldige onderbroeken

Zitten heel fijn en hebben een stoer uiterlijk!

Geweldig!

Superleuke boxershort, draagt erg fijn, en is van prima kwaliteit, TOP!

zit geweldig!

onderboek zit erg geweldig!

Top communicatie én top product!

Super kwaliteit, staat erg mooi!

Echt perfect

Inderdaad, als je zo’n boxer binnen krijgt voor de eerste keer, dan trek je deze direct aan, om dan de volgende dag tot de ontdekking te komen dat dit je enige “ on that ass” was. Ik zie al uit naar de volgende levering. Wim

Prettige site en snelle levering!

De site voelde erg natuurlijk aan en de levering was ontzettend snel! Absoluut een aanrader :)

Ik vind het geweldig

Kleurrijk, geweldige print

wonder voor mijn zaak

de onderbroek zit prachtig rond mijn zaak en mijn kont. De onderbroek zit niet los en ook niet strak, dit is een probleem dat ik vaak heb omdat ik brede dijen heb. De stof rekt perfect naar mijn bijnbreedte waardoor de onderbroek zo fijn zit

GE-WEL-DIG :-)

Ik moet eerlijk bekennen.... nog beter dan verwacht ;-) Ik schrijf dit als vriendin van de man die van mij recentelijk een abonnement heeft gekregen op dit fijne merk boxershort van ON THAT ASS. Hij heeft 'm natuurlijk meteen aangetrokken, en hij zit echt fantastisch! Need I say more?

Zit heel comfortabel

Kruipen niet omhoog blijven mooi bij het wassen

Prima zittend boxershort

Makkelijke inschrijving, snelle bezorging en past gewoon door de brievenbus. De boxer zit ook nog eens top!

Prima boxers

Snel geleverd, jammer dat je niet perse een aantal setjes kunt kopen.

Mooi

Eerlijk gezegd ik heb de onderbroek nog steeds niet aangehad. Nee, ik ben geen viezerik het zit iets anders. Ik ben vrijgezel en ik ben omwille van het milieu en in m'n eentje dus een enorme krent. Ik was mijn kleding (gekleurd/bont, wit of zwart/donker) en kom gewoon niet toe aan vaak wassen. "Kleine wasjes" dansen wel, maar machine niet. Jullie 'hijgerig' :) snelle mail gaat mij ook niet bewegen het anders te doen. De onderbroek is nu pas gewassen en droog (ik draag echt geen rauwe onderbroeken). Vandaag gaat hij aan en kan ik ook pas na vandaag stellen of hij goed op pas zit of dat hij bij mijn dijen/liezen knelt of trekt. Ik heb namelijk Surinaamse billen ;). Dus... mochten jullie zen genoeg zijn en mij opnieuw vragen hoe en wat, dan zal ik jullie graag eerlijk van commentaar voorzien. 'Mooi' slaat op het dessin. Ik ben benieuwd naar de volgende dessins. Mooie actie om het toe te sturen want ik kwam in onderbroeken nood door de sluiting van markt en winkels :0 Ik had intussen onderbroeken met groeiende gaatjes aan. Ach ja corona, de moeder aller smoezen, maar dit keer echt. :) Dus ja ik kom graag in aanmerking voor drie extra Unterhosen, ik heb geen moeder meer of vriendin die opeens aankomt met mooie happy ****. True story. Ga door met jullie mooie bedrijf, ik zit al bij de brievenbus te wachten op het volgende dessin. Take care, soso lobi of gewoon boks

Zit lekker

Een keer gedragen tot nu toe, zit comfortabel.

Goede levering en snel

Weet nog niet of de kwaliteit van de ondergoed goed blijft . Pas een wee in huis

Net een 2e huid

In het begin moest ik even wennen omdat ik altijd boxers had van de sting. Maar na een uurtje was het net of ik geen boxer aan had zo fijn zitten ze. Allen vind het wel jammer dat ze geen winkel hebben dat je er meer kan kopen als je zou willen maar verder top boxers

Zit perfect

Zit perfect lekker comfortabel voel me er fijn in echt een aanrader voor iedereen jeukt ook niet aan je balzak door de stof

Toppie!

Zitten goed en zien er leuk uit

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen