Mooi
Eerlijk gezegd ik heb de onderbroek nog steeds niet aangehad. Nee, ik ben geen viezerik het zit iets anders. Ik ben vrijgezel en ik ben omwille van het milieu en in m'n eentje dus een enorme krent. Ik was mijn kleding (gekleurd/bont, wit of zwart/donker) en kom gewoon niet toe aan vaak wassen. "Kleine wasjes" dansen wel, maar machine niet.
Jullie 'hijgerig' :) snelle mail gaat mij ook niet bewegen het anders te doen. De onderbroek is nu pas gewassen en droog (ik draag echt geen rauwe onderbroeken). Vandaag gaat hij aan en kan ik ook pas na vandaag stellen of hij goed op pas zit of dat hij bij mijn dijen/liezen knelt of trekt. Ik heb namelijk Surinaamse billen ;).
Dus... mochten jullie zen genoeg zijn en mij opnieuw vragen hoe en wat, dan zal ik jullie graag eerlijk van commentaar voorzien.
'Mooi' slaat op het dessin. Ik ben benieuwd naar de volgende dessins. Mooie actie om het toe te sturen want ik kwam in onderbroeken nood door de sluiting van markt en winkels :0 Ik had intussen onderbroeken met groeiende gaatjes aan. Ach ja corona, de moeder aller smoezen, maar dit keer echt. :)
Dus ja ik kom graag in aanmerking voor drie extra Unterhosen, ik heb geen moeder meer of vriendin die opeens aankomt met mooie happy ****. True story.
Ga door met jullie mooie bedrijf, ik zit al bij de brievenbus te wachten op het volgende dessin.
Take care, soso lobi of gewoon boks