Verneukt ?

Hoi Hoi ik zou een probeer versie krijgen maar niks ontvangen. Laten we dit ook maar zo laten als ik verneukt wil worden zoek ik zelf de gene wel op die dat mag doen.

Beetje oneerlijk

Je de it dat je een gratis boxershort krijgt maar je zit meteen aan een contract vast. Dit is misleiding. Niet eerlijk.

Lekker

Het zit gewoon lekker. Ben blij mee.

Perfecte pasvorm en schitterende kleuren

Een kleurrijke en comfortabele aankoop

Blij, goede pasvorm en brengt kleur in mijn leven

De prijs/kwaliteit is 300%

Nice maat

Past goed, zit lekker

Lag snel op de deurmat. Past goed en zit lekker. Leuk design.

Lang geleden dat ik nog zo en boxershort heb ge had dat zo goed zat en goed blijft zitten

Heerlijke pasvorm en gave print

Heerlijke pasvorm en gave print kijk uit naar de volgende

Topboxer

Fijne boxer fijne stof goede maat

Zit goed

Voorheen altijd Björn Borg boxers gedragen. Maar deze boxer zit vooralsnog hetzelfde

Zit als gegoten

Hij zit perfect. Mooi design

Geweldig mooie boxershort, goede kwaliteit en zit en past perfect.

Uitstekende service, snelle levering van een prachtige boxershort die heerlijk zit en er ook nog eens modieus uitziet. Top dus ! ❤

Super draagcomfort

Mooie boxer super draagcomfort Zeer blij mee

Een lekkere, nieuwe en mooie onderbroek.

Ik vind het echt een fijne nieuwe onderbroek. Ik vind het concept ook leuk dat ik elke maand een nieuwe krijg. De reden dat ik 4 sterren heb gegeven maar geen 5 is omdat ik niet de onderbroek zonder print kon kiezen bij mijn eerste onderbroek. Ik hoop dat ik nu wel onderbroeken zonder print zie verschijnen.

de boxershort zit geweldig

de boxershort zit perfect, de print erop is fantastisch, kortom...gewoon GEWELDIG ik kijk al uit naar de volgende boxershort

Goede snelle levering en een boxer die heerlijk zit en van een goede kwaliteit is ik ben een tevreden klant

Fantastisch!!!

Mijn lieve schat gooit m s avonds in de was en doet m de volgende ochtend weer aan. Ik denk dat ie er dus wel blij mee is

Geweldig en lekkere onderbroek!

De valt goed en zeker goede kwaliteit dus echt een top onderbroek! En hij is ook gewoon super mooi natuurlijk!

Super gave boxershort

De boxershort zitten erg goed. Had ik dit maar eerder geweten. Ook de design vind ik geweldig. Ik kijk al uit naar de nieuwe die door de brievenbus komt.

Kamil

Perfekt

Vriendlief is er blij mee en geeft aan dat ze heerlijk zitten en de printjes geweldig zijn

Prefect passend

Super boxter. Zit goed en heel snel geleverd

On that ass on too

Leuke print, leuke fit, leuke boel

goede kwaliteit en leuk dessign

snel, kwalitatief en goed geprijsd.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen