Heel tevreden.

Een kwalitatieve en leuke boxer in originele verpakking. Alle punten!

alles zeer goed, hoef ik niks aan toe te voegen

past goed en voelt goed aan

Het zijn goeie degelijke boxershorts.

Pasvormen zijn goed en de stof zit ook lekker. En de designe zijn mooi!! Kortom een goed mooi product

Ze zitten geweldig

Ze.zitten supper

Fine on my ass

Onderbroek zit goed en comfortabel! Ook een leuk printje erop.

Juiste lengte zakt achter alleen wat af

Snelle levering slechte kwaliteit

Na 2 keer wassen werd de print al vaag. Ik vond dit zo slecht dat ik het meteen stop heb gezet voor verdere leveringen. Ik zal zelf niet snel 1 kopen als dit de kwaliteit is.

Perfecte pasvorm

Zoals hierboven al staat

Uitstekend kwaliteit

Ik draag graag on that ass ondergoed. Ik vind de print erg mooi soms weet ik niet welke ik moet kiezen

Confortabel

Prettig materiaal en prima pasvorm. Dessins voor ieder zijn smaak. Vooral de langere pijpen. Kruipt niet omhoog.

leuke boxershort

goede kwaliteit stof leuke kleuren

Goed product, snelle levering

Kreeg de boxer snel binnen zoals beloofd, zit fijn, ook op de fiets. Kleurvast en stoer design. Ga zeker verder met de maandelijkse levering. Top

Ook al blijft o t a volhouden , ik heb geen boxer ontvangen

Ik heb hem nog steeds niet binnen

Ik woon op breezandstraat 78 2583KV denhaag ik heb hem niet binnen

Handige service, goede kwaliteit

Ik was op zoek naar nieuwe boxershorts. Toen kwam ik toevallig bij jullie. Ik vind de boxershorts mooi, maar belangrijker de kwaliteit is prima. Kan niet wachten tot de volgende om mijn kont zit.

Vette exemplaar gelijk ontvangen

Alles ging soepel zonder enig gedoe of wazige constructies. Kijk uit naar de nieuwe exemplaar!

zit lekker in det ess

Zit goed snel binnen en de eerste gratis. Top

Past goed, wel wat strakke onderkant

De onderbroek zit echt heerlijk, alleen de onderkant zit wat strak om mijn bovenbenen, gelukkig krult ie niet op als ik een broek aan heb!:)

Goede prijs kwaliteit verhouding

Doet zeker niet onder voor duurdere tides zoals Muchacomalo en Björn Borg

Zit super, zis top en is zeker aan te raden.

Deze boxer zit top, hij sluit zich goed aan op je eigen prostuur. Elke maand sta je weer te popelen om je nieuwe coole boxer aan te doen en het is altijd een verrassing wat je krijgt. Deze boxers zijn zeker aan te raden en als je het wilt testen krijg je ook nog eens je eerste boxer gratis zodat je kunt zien of het wat is. Een dikke duim voor deze boxer dus.

Ons zoontje van 4 wil. Alleen maar zijn stoere boxershort aan en mama en papa kan maar zeggen dat die eerst gewassen moet worden maar dan zegt die nee hij is niet vies wil hem aan Hij vind hem super fijn zitten mooie past vorm

Heerlijk stofje voor die ass, en geweldig dessin!

Eigenlijk zoals bovenstaande, heerlijk zachte tricot, originele dessins, en dat komt zo maar je brievenbus binnen! 9,5 ipv 10 omdat de maten wat klein uitvallen

Eindelijk een boxer die niet omhooggevallen kruipt of wijd gaat worden,perfect hoef niks anders meer

Dit is dus een keer een boxer zoals het hoort te zijn blijf strak om je beenen zitten wordt niet wijd kruipt niet omhoog, voor mij niets anders meer dan jullie boxers, echt top.

Zeer mooie precies passende onderbroek voor mijn man. Een genot om naar te kijken.

Mooie kwaliteit, en snelle levering

De eerste boxershort mogen ontvangen nadat mijn broer ons getipt had. Mooie kwaliteit, fijne stof, valt goed op maat, en een snelle levering!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen