Geweldige boxershort

Mooie print. Pasvorm prima. Zit heel comfortabel.

Goede kwaliteit, goede pasvorm, een aanrader, plus dat heb ik gedaan en 2 vrienden zijn ook lid nu

Goede pasvorm

De boxers zitten perfect en zien er fancy uit!

Perfecte pasvorm verrassend ontwerp

Snel geleverd in mooie verpakking. Het is echt een cadeautje in de brievenbus. De broek, waar het natuurlijk om gaat, is perfect. Goede pasvorm, kwaliteit en mooie prints.

Kwaliteit goed, pasvorm te hoog van boven.

Op zich prima broek,fijn stof, kleur blijft goed na wassen. Persoonlijk vind ik de broek te hoog in de band en dat vind ik niet prettig zitten.

Uitstekende boxers

Heerlijke pasvorm en prachtige designs. Nooit zulke goede onderbroeken gehad.

zeer goede boxershorts

op het begin even huiverig geweest of ik wel wou bestellen. je weet immers maar nooit waar je aan verbonden zit als je een gratis boxershort aanvraagt. maar de service is top en de shorts zitten heerlijk. ik had ze al veel eerder moeten bestellen.

Goede kwaliteit boxershort

goede ervaring

Goede kwaliteit en super mooie look

Snelle levering, maat perfect, comfortabel, beetje prijzig maar het wel waard

Voelt en zit geweldig!

Dit was mijn 1e OTA ervaring. Ik heb in het verleden al wel vaker van OTA gehoord rondom mij heen maar was nooit echt aangetrokken om te proberen. Nu is mijn situatie veranderd en kreeg ik opnieuw met OTA te maken en dacht van "wat heb ik te verliezen?". Dus de 1e order geplaatst en nadat deze binnen was goed bekeken als eerst. Hij zag er zeker goed uit en voelde ook prettig en zacht aan. Uiteraard daarna volgens voorschriften gewassen en vervolgens gedragen. Na het dragen ervan dacht ik bij mezelf van ik wil niet meer wat anders. Hij zit echt geweldig want hij sluit ook heel goed aan terwijl je wel gewoon kunt blijven bewegen en niet "klem" zit wat je wel eens bij anderen kunt ervaren. Mijn ervaring is zo goed gebleken dat ik mijn abonnement zeker voor een langere tijd laat lopen ;) Bedankt On That Ass voor deze kans en op een geweldige B2C relatie ;)

goede service en goede kwaliteit

De kwaliteit is goed en de ontwerpen zijn origineel,,,wel prijzig en jammer dat het maar om de maand is,

Goede pasvorm, zit gewoon lekker

Lekker zittende boxer Leuke print en goede kwaliteit

Heerlijke boxer die klopt qua maat en goed zit!

Wat een verschil met al mijn oude boxers, in een woord geweldig!

Ze zitten heerlijk, zien er nog steeds goed uit na het wassen, zien er goed uit en hebben een gaaf patroon. Perfecte pasvorm.

Stevige onderbroek van goede kwaliteit.

Gekocht voor mijn vriend. Een stevige onderbroek ook na een paar keer wassen is hij nog goed.

Kleinzoon erg blij met zijn mooie cadeau

Perfecte service en een mooi product!

ervaring

de boxser was optijd binnen en ze zitten heerlijk

Is en goed boxer

Uitstekende boxers

Ik ga zeker lid blijven van deze maatschappij

Zit heerlijj

Ik heb de onderbroek nooit ontvangen

Na 10 werkdagen geen eerste test onderbroek gekregen. Er stond binnen 4 werkdagen bij je, maar geen onderbroek voor mij...

Perfect fit

Ik had de reclame gezien en was zeer benieuwd naar de pasvorm, design en kwaliteit. De 1e twee zijn uitstekend en voelt de stof goed en solide aan. Als het over een jaar nog steeds zo is, krijgt het van mij 5 sterren

Lekker

Hij zit perfect..!

Tevreden klant met 1 vraag

Tot nu toe heb ik 2 weken mijn gratis onderbroek gekregen waar heel tevreden mee ben alleen ben ik benieuwd wanneer ik de nieuwste binnen krijg en of daar een vaste datum voor is dat je je onderbroeken krijgt. Voor de rest hij zit lekker en het is een mooi design

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen