De boxershort zit heerlijk, mooie kwaliteit en elke keer weer leuk wat voor boxer er komt. De boxershort is netjes verpakt. Echt een aanrader.

Comfort

Prettig en comfortabel en leuke prints ook nog.

Leek te groot, maar past goed.

Een medium besteld voor mijn vriend. Deze leek op het eerste gezicht veel te groot, maar bij het passen zat de boxer perfect! Wel even gewassen voor gebruik, vanwege de nieuwheid geur die er aan zit.

Super goede kwaliteit

Heb niet eerder zoon goede kwaliteit boxershorts gehad ben er heel blij mee

Leuke print boxershorts die erg comfortabel zitten

Ik zag vrienden van mij bijna allemaal boxershorts van On That Ass dragen. Ik dacht dat het wederom een boxershortmerk zou zijn waarvan je hoopt dat het product goed zit, maar het uiteindelijk toch tegenvalt. Toch heb ik besloten de boxershorts een kans te geven, mede omdat je het een maand gratis kan proberen. Ik heb er totaal geen spijt van gehad en kan niet wachten tot mijn kledingkast meer boxershorts van On That Ass bevat, zodat ik elke dag er één kan dragen.

Asssome

Fijne stof, voelen goed en zitten geweldig!

het zit perfect met de perfecte zit

prima onderbroek goede kwaliteit voelt gewoon erg goed

Er zat een gaatje in mijn eerste (gratis) boxershort

Mooie boxershort, de kwaliteit leek goed op het eerste zicht. Maar wanneer ik deze aantrok zat er al een gaatje in. Meteen mijn membership opgezegd. Uiteraard klaag ik niet, aangezien deze eerste gratis was.

Zit super

Zit super mooie tekeningen erop helemaal geweldig

Super so good

Uitstekende pasvorm.

Ook voor een ietswat groter formaat persoon blijken deze onderbroeken perfect te blijven zitten. Mooie designs en vrolijke kleuren. Weer eens wat anders dan die eeuwige boxershorts. Inmiddels heb ik al twee exemplaren in huis en ik blijf voorlopig nog een tijd lod om een gezonde voorraad bij elkaar te sparen.

Top product!

Lekker stofje, goede pasvorm en leuke kleuren.

zit perfect

hij zit geweldig

Ik vond dat de shorts prefect zitten ook na het wassen

Perfecte pasvorm

Snelle levering, goede kwaliteit, leuk design, perfecte pasvorm

Ja hij zit goed En ziet er netjes uit

Mooi design en perfecte pasvorm

Boxer was volgende werkdag al geleverd. Hij zit echt heel goed.

Mooi broekje zit lekker !!

Zitten prima goeie kwaliteit leuke prints

leuk, handig en zit heerlijk on my ASS.

TOP

Enthousiast

Geachte heer/mevrouw In mijn geval ik was super enthousiast want ik was niet thuis, dus was heel de tijd aan denken aan mijn boxershort toen was thuis heb gevonden was helemaal blij echt goeie kwaliteit perfect toperrr.

Helemaal mooi

Mijn komt heeft nog nooit zo goed gevoeld

Zit geweldig lekker

Zo heerlijk, voelt niet eens dat je hem aanhebt.

Mooie stevige stof, leuke print maar het voornamelijkste is da je niet eens voelt dat je hem aanhebt. Super!

Helemaal in that ass!

Boxers zitten top, ook de printjes erop zijn erg leuk.

Laat ik het eens proberen. Was aan nieuwe onderbroeken toe. De broek die mij werd toegestuurd zat heerlijk en was van een goede kwaliteit. Ben in afwachting van de volgende zending.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen