Zit echt lekker!

Wat vaak t probleem is met langere boxershorts is dat ze gaan omrollen bij de benen, bij deze nog niet gehad!

Een uitdagende boxershort van goede kwaliteit

De boxershorts zijn qua model wat langer, hierdoor zit het erg fijn. De kwaliteit van de boxer is erg goed. De printjes zijn erg leuk en uitdagend.

Zitten goed

Goed bezorging mooi verpakt en een goede kwaliteit.

Zit heerlijk en voelt zacht en raad het iedereen aan !!

Cool ontwerp en zit als gegoten!

Leuk initiatief en iedere maand een nieuwe boxershort in de bus. Ideaal voor de drukke man die geen zin heeft in het een keer per jaar 3 packs te onderzoeken naar de mooiste set. What you get is what you get, no nonsens, gewoon wat het is. Voelen prima aan, kwaliteit is top en coole designs. Ik ben er blij van!

Goede service en kwaliteit, top

Alles prima in orde

Prachtige boxershort met hippe print en prima pasvorm.

De onderbroek is prima fijne stof. Super snelle levering

goed prijs kwaliteit

komen netjes de afspraken na , goede prijs/ kwaliteit en ik ga zeker meer bestellen, maar test de stof eerst even. op mijn manier.

Zit als gegoten

Het is direct mijn favoriete boxershort geworden

Goede & snelle service! Goed kwaliteit!

Boxer zit goed, rolt niet op. Blijft zitten. Zacht en onwijs goede kwaliteit.

positieve ervaring

Ik ben zeer tevreden over de manier van communiceren en leveren, uitstekende kwaliteit, ik raad ze aan

Als gegoten!

Zit héérlijk en verassende kleurcombinaties

Zit echt super lekker

Ben er zo blij mee dat ik niet kan wachten op de volgende.

Super gaaf

Meteen showen

Mijn zoon trok de verpakking open en deed hem meteen aan. Hij zit heel lekker zeg ie. De enige kleine opmerking die ik heb is dat ik hoop dat ie gewoon netjes blijft in de droger en dan voornamelijk de band, die lijkt me dun.

Zit perfect

Het is een mooie boxershort met de grote letter erop en de kleuren. Ben er echt blij mee, hoop dat de volgende boxershort net zo mooi wordt

Lekkere boxer, voldoet boven me verwachting.

Goeie pasvorm, fijne stof, leuke prints. De boxer zit gewoon heerlijk, ik was wel een beetje sceptisch na een eerdere nare ervaring met een ander merk, maar on that ass is gewoon top.

Super fijn

Super onderbroeken zitten goed zacht en heel fijn om te drage

Heerlijk zittende onderbroeken.

De onderbroeken zijn duidelijk van betere kwaliteit. Ze zitten heel lekker en hebben elke maand een nieuw leuk disign.

top

super goede kwaliteit

Ziet er prachtig verzorgd uit

Je kunt overal je onderbroek laten zien, nou ja bij wijze van spreken dan. Veel leuker om naar je partner te kijken

Mijn echtgenoot is degene die dit draagt. Hij is erg tevreden.

Binnen een paar minuteren geregeld, binnen paar dagen op de mat.

Binnen enkele minuten, heb ik online een abonnement afgesloten bij on that ass. De stappen zijn eenvoudig te volgen en binnen een paar dagen had ik het boxershort binnen. Deze was voor mij iets te krap, dus heel eenvoudig de maat online aangepast.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen