Erg mooie onderbroek zit ook erg fijn

Erg fijne onderbroek ook leuk dat je elke keer wat anders gaat krijgen

Prima boxershorts

Abonnement cadeau gedaan aan mijn vriend, hij is enthousiast.

KWALITEIT!

WAT EEN KWALITEIT! Dezr boxers zijnnext level als het gaat om fit, design en kosten.

Strak en mooi design

Heb lang getwijfeld over de aankoop bij On That Ass, heb recent mijn eerste aankoop binnen gekregen en ik ben zeer tevreden. Ik heb gekozen voor de printuitvoering, mooie verfrissende kleuren, het draagcomfort is echt heel goed, mooi aansluitend On That Ass. Ik zie uit naar mijn volgende toegezonden zending.

Zit als gegoten.

De boxer bevalt uitstekend. Alleen ging het bij mijn aanmelding niet vlekkeloos, er is 2 maal de 1 cent overboeking gedaan. Anders was het een volle 5 sterren geweest...

Leuke print zitten perfect

Zitten goed fijne stof en pasvorm

Fijne box

Het zit heerlijk

Het zit lekker.

Yes. It fits like a glove a short from ON THAT ASS.

Prijs kwaliteit verhouding erg goed.

Het ondergoed zit gewoon erg lekker en past perfect. Uitermate tevreden .

Hippe boxer met modieuze prin

Manlief trekt direct elke keer uit de was deze short als eerste weer aan. Zegt genoeg toch?!

Zeer leuk en fijn ondergoed ook voor kleine man

Zeer leuk ondergoed voor mijn kleinzoon

Draagt fijn en zit perfekt

De boxershort zit echt heerlijk!

Ik had als gratis boxershort gekozen voor de Hollywood print. Ik moet zeggen dat de print en de kleuren echt gaaf zijn,voelbare kwaliteit van de stof,en de short zit echt heerlijk!

Mooie boxer.

Mooie boxer. Wel jammer dat het wel iets vaag word. Weet nog niet of het erger word. Als het erger word zet ik het wel stop. Vind prijs kwaliteit moet blijven kloppen

Top product

Zit heerlijk Natuurlijk product

Even wennen aan de stof

Comfortabel

Uitstekende pasvorm, je HEBT wat aan!

Uitstekende pasvorm. Door de kwaliteit voel je dat je wat aan hebt. Tot nu toe kleur- en krimpvast, ga ervan uit dat dit voorlopig zo blijft.

kwaliteit

het zijn praktische onderbroeken en goede kwaliteit

Ook goed na wassen..

Goede pasvorm

Zit prettig, nog te weinig ervaring met het wassen, of dan de kwaliteit ook goed blijft

Zit geweldig. Niet te strak en niet te los.

mooie print

goede kwaliteit en lekker soepel

Goed lekker zittende short ,erg handig en compleet.

Hij zit lekker en goed gevoel met mijn edele delen,hij is echt compleet voor mij.

Goddelijk

Je merkt haast niet dat je hem aan hebt. En de pasvorm is simpelweg goddelijk.

Goede pasvorm en kwaliteit

Snelle levering en prima communicatie bij de 1e levering. Als dit zo blijft dik voor elkaar

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen