Heerlijk zittende boxershort

Zit goed mooie kwaliteit. Puik werk geleverd met het maken en verzenden.

Mijn partner vind het goed zitten

Hij kan niet wachten tot de volgende er aan komt

Mijn man is helemaal happy

Mijn man(62) vind hem ontzettend fijn zitten en is helemaal blij met de print Ben echt benieuwd naar de volgende

Eerste short is binnen. Zit perfect !

Prima shorts met goede pasvorm.

Super mooie onderbroek

De onderbroek is super mooi en een goede kwaliteit ik raad je dit abonnement zeker aan!

Comfortabel

Mooie uitstraling en zit erg lekker. Er is ook ruime keuze uit mooie designs.

Mooie onderbroek hoor

Zit lekker, ziet er zelfs met m'n dikke pens goed uit

Geweldig!

Lekker Broekie

Fijne stof, goede pasvorm, mooi ontwerp

Fijne stof, goede pasvorm, mooi ontwerp

Tot nu toe top alleen hoop ik dat er ook een zet met donkere binnen kanten dit ivm. Darm problemen

Fijn en comfortabel materiaal.

De slip zit meteen lekker en voelt fijn aan.

Geweldig design!

Wat een cadeautje op de deurmat zeg! Geweldig verpakt. Echt een lust voor het oog. Dan uitpakken en weer verrast worden. Prachtige kwaliteit, mooi design en weer een leuk stickertje erbij. Echt geweldig!!!! Me zoon is helemaal gelukkig en mama dan ook he!!!

Alles goed geregeld.

Mijn partner vindt hem erg lekker zitten, en hij staat hem heel goed. Ben benieuwd naar de volgende ontwerpen, kan niet wachten op de volgende.

Zit goed.

Mooie bokser en design.

Leuke try out!

Snelle verzending en goed passende originele boxer!

Perfecte houding

perfecte maat en pasvorm, ik kan het alleen maar aanbevelen

Een genot om naar te kijken. In te lopen bedoel ik.

Super mooi verjaardagscadeau. Elke maand weer een nieuwe. Kan niet wachten op de volgende.

Super onderbroek!

Zit lekker!

Fijn passende boxershort

Aangetrokken. Mooi! Ook door de lengte om de benen. Goede kwaliteit en perfecte pasvorm. Gewassen laten drogen, gestreken en weer aangetrokken. Perfect! Beter dan de boxershorts die ik tot nu toe gedragen heb. Ik kijk uit naar de volgende!!

I did not even start

You are asking for my experience with the service when I register barely 3 weeks ago. This is a reflection of today's brands greediness on getting clicks and recognition instantly. I'll give the lower score here because of this. The service looks awesome. Just chill with this type of promo tactics.

Niets ontvangen

Heb niets ontvangen dus kan het ook niet getest worden

nog even afwachten, i.v.m. levering

14-03-2021 heb ik me weer aangemeld, dit omdat ik een onderbroek bestelde en een 2e gratis zou krijgen. maar op dit moment nog niets ontvangen. ik begin me nu zorgen te maken, of ik er goed aan heb gedaan om me weer aan temelden.

Ze zitten gewoonweg fantastisch.

Veel topmerken geprobeerd, maar deze is tot nu toe de nummer 1 onder de boxers.

mooi design en goede prijs/kwaliteit verhouding

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen