Alles zit eindelijk op z’n plek de hele dag.

Heerlijke boxers! Wil eigenlijk niks anders meer!

Idee... Uitvoeren... Bestellen.... 1 dag later op de mat. Geweldige service en het zit lekker aan de komt :-)

Prima boxershort, hele goede pasvorm

Eerste ervaring met on that as. Prima volgens afspraak binnen 24 uur in de brievenbus. Mooie en goed passende boxershort

Heel chill

Zitten goed en leker en zien er ook nog eens leuk uit

Comfortabel

Zit heerlijk lekker zacht Helemaal top

Leuke goede boxers

Heb de gratis boxer ontvangen en ga er zeker meer bestellen.

Not reliable, excally not worth the money

Great looks and great fit, but quality is bad. Color is washed out within the first 2 times. The service is bad as well, links only for positive feedback work, not for negative. They don't answer to this quality issue. Overall not recommended.

Fantastische look

Geweldige TOPPER voor de miderne, stoere jonge bubbers die netjes en modern gekleed voor de dag willen komen in elke dag een nieuwe variatie, super voor de vrouwen om ook te laten zien. Hellemaal blij mee.

Goed kwaliteit

Zit geweldig lekker

Vette boxershort

Zag er goed uit verpakking en de boxer met print is top zou graag een abonnement willen maar zit er nu automatisch aan vast en aan wat is erg onduidelijk wat ik krijg of wat ik moet betalen dat is een beetje jammer

Zit heel erg lekker

Zit lekker en hee erg fijn

Zit heerlijk

Zit heerlijk :)

Super mooie boxer

Mijn man heeft de eerste ontvangen en vond het een fijn product

Zit heel lekker, maar de binnenzijde van de slip zou wat mij betreft donker mogen zijn

De kwaliteit is zeer goed en het zit heerlijk wil niks anders meer! Ga zo door

Numca me llego

Ponen que me llego el boxer y a mi nunca me llego nada asi que no se como dicen que me entregaron algo que jamas he visto porque nunca me llego a casa.

Super leuk design, kan bijna niet wachten op de volgende.

Zit lekker , voelt sportief

Meteen aangetrokken , heel blij mee , zit goed om het lichaam , top !

Zit goed

Zit goed

Zitten fijn,

Goede bezorging en fijne shorts

Geweldig!!!

Her pas écht super goed, ben echt blij met mijn " on that ass"

Super boxershort , heel tevreden, weer een nieuwe klant.

Nog nooit eerder gedragen, mijn zoon heeft ze al jaren. Ik haalde ze altijd bij de Sting,en van Björn Borg,pasvorm goed, kwaliteit matig. Mijn zoon adviseerde jullie boxershort en geloof me ik wil niet meer anders. Pasvorm is super,modellen zijn heel mooi en volgens mijn zoon is de kwaliteit super goed. Die van de Sting en Björn Borg begonnen na een keer of 10 te hebben gedragen te slijten in het kruis,uiteindelijk kwam er een gat in en kon je ze weggooien. Mijn zoon melde mij dat het bij jullie short zeker niet het geval is. Dus weer een nieuwe klant erbij, kan niet wachten op mijn nieuwe boxer .

geweldig

goede kwaliteit onderbroeken. Blijven mooi na het wassen.

Geweldig!

Super boxershorts die heerlijk zitten. Tevens ook super mooie designs. Kwaliteit is ook niks op aan te merken. Zeker aan te raden.

Zit prettig en goed

Mijn eerste On that ass boxershort is binnen gekomen, en zit prettig. Prijs/kwaliteit, ik vind ze niet echt goedkoop, anders was het vijf sterren geweest.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen