Top spul

Snel, effectief en hip

Hij zit lekker en comfortabel

Leuk ! Maar niet voor mijn man

Leuk maar niet voor mijn man.... dus wil niet meer van jullie boxers sorry

Een goede ervaring

Mooie boxershort die lekkker en comfortabel zit kan niet wachten op de volgende

Boxers

I didn’t think I would carry on after the free pair however I can’t not now these are the best boxers I have ever worn well worth the money

Mooi ondergoed. Perfect, ook na een paar keer wassen blijft het mooi. Ik was hem wel op 40 graden. Las dat er stond dat je hem het beste op 30 graden kon wassen.

Super goed

Goede onder box zit perfect

Top kwaliteit

De boxershort zit erg lekker, en is van een goede kwaliteit! Ook wordt de boxershort snel bezorgd en in een mooie verpakking bezorgd.

zit al gegoten

dit zijn zeker degelijke onderbroeken, alleen jammer dat het met een abonnement werkt.

Top boxershorts en service!

Deze boxershorts zitten perfect, qua vorm en materiaal. Leuke kleuren ook! Service is ook goed, snel geleverd en nooit gezeik. Ik blijf zeker nog een tijdje abonnee op deze boxershorts!!

Mooi en goede pasvorm

Goed pasvoorm

Zitten lekker

Fijne boxershort.

Zit er lekker en ziet er goed uit. Leuk apart model...is een keer wat anders..

Snel geleverd, keurige verrassende verpakking, goede kwaliteit. Nu nog kijken hoe lang ze goed en mooi blijven in de wasmachine. verder zit heerlijk . top ptroduct

Zeer gebruiksvriendelijke portaal

Het eerste wat mij opviel op het design na was gebruiksvriendelijke portaal van "ON THAT ASS". Het design is natuurlijk waarom je deze boxershorts besteld. Het is heel handig om je maat van je Boxershort aan te passen. En als je even niet wilt bestellen is er de handige functie om even een break te nemen. Zoals het boxershort een strak design heeft straalt dat ook van de website af. Ik zeg een dikke 10 voor vormgeving en gebruiksgemak.

Heerlijk zittende onderbroek

Zeer tevreden over de onderbroek. Ziet er goed uit, zit lekker. Gewoon perfect

Tolles Design und sehr Angenehm zu tragen.

Bin sehr begeistert absolut tolle Passform super zu tragen und ein echt geiles Design. Dazu ist der Stoff sehr angenehm auf der Haut und es fühlt sich einfach super an!

Ik heb helemaal niet ontvangen

Ik heb wel besteld maar nooit ontvangen

Prima boxer zit super

Mooi materiaal zit heel fijn

Goede comfort

Goede comfort. Zien er mooi uit, zitten goed.

Niet zo goed

De hele dag geprobeerd om de limited edition boxer te bestellen en dan krijg ik aan het einde storing en aan het eind van de dag lukt het allemaal en dan krijg ik dat ze uitverkocht zijn dus al met al niet gelukt door een fout van jullie

Super en zoon happy

Een mooie boxer en zit perfect zegt mijn zoon. Mooi design ook. Mijn zoon is er helemaal weg van.

Snelle service, Comfortabel en leuke print.

Ik heb mezelf aangemeld omdat ik goede en comfortabele boxershorts wilde hebben. het aanmelden ging snel en makkelijk en de eerste gratis pakketje was al snel binnen. Ik vind de print mooi en het is leuk iets origineels te hebben en kijk nu al uit naar de volgende.

Prima zittende boxer met heel gave print.

Good quality but online platform has to improve

The underwear is really good. The only downside is the e-commerce platform that has to be improved during limited edition sales, as due to the traffic the site was down for too long presenting multiple error messages, so not a good user experience.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen