Topper

Toller Sitz, perfekter Halt. Optisch einfach toll.

Ich muss wirklich sagen, ich habe noch nie eine so gute Unterhose getragen. Ich habe bislang nur die erste. Aber was Tragen und Halt angeht, ist es die beste Unterhose, die ich je hatte.

Extremadamente cómodos

Estoy realmente satisfecho con la compra. La calidad es excelente y son muy confortables. Los diseños geniales y el hecho de que pueda ser una sorpresa el que recibirás cada mes le agrega un punto divertido. Me agradaría que los materiales para verano sean un poco mas livianos para que se puedan utilizar sin pasar calor. Saludos y gracias.

• ¿Nos recomendarías?

Höchste Qualität.

Ich habe ein kostenloses Paar erhalten, um das Produkt zu testen. Ich bin in erster Linie sehr zufrieden mit ihrer Qualität und ihrem Aussehen. Ich werde sie auf jeden Fall Freunden empfehlen.

Exceptionnel !

Moi qui avait pour habitude d'acheter des boxer dim (pour la qualité) mon nouveau choix c'est tourner pour votre site, qualité au rendez vous, maintiens au chaud, maintien des jambes, taille super bien, très confortable, j'étais parti sur l'offre gratuite mais je compte bien laisser mon abonnement sur une longue période histoire de refaire ma collection de boxer, continuez comme ça vous êtes géniaux

Alor le boxer d'excellentes qualité taille est super je le recommande à 50000000% à tout le monde

Superpasvorm die als gegoten zit met mooie print(s)

Normaal gesproken ben ik geen reclamevolger, maar omdat mijn huidige onderbroeken slijtage begonnen te vertonen, toch maar eens gekeken naar ON THAT ASS. Ik vond de prints op de broeken leuk en gaaf en had moeite om de 1e gratis onderbroek te kiezen. Na binnenkomst heb ik de onderbroek direct gepast (over mijn onderbroek heen) waarbij ik mij direct opviel dat de pasvorm perfect was. Vervolgens is de onderbroek gewassen (want dat doe ik met al mijn kleding), maar ik kon eigenlijk niet wachten om hem aan te trekken. Nogmaals, de pasvorm is subliem en ook al heb ik zelf geen goedkope of slecht zittende onderbroeken, deze onderbroeken zijn gewoon een "level hoger" dan wat ik gewend ben. En ik ervaar het als zeer prettig dat de broekspijpen wat langer zijn dan mijn huidige onderbroeken. Ook dat bevordert de pasvorm. Kortom ik ben "om" en kan niet wachten op de eerstvolgende. Ik ga zeker een collectie opbouwen, want het zijn ook nog eens kunstwerken.

Passt perfekt und ist sehr bequem.

Das kann ich noch nicht sagen, weil ich erst einmal beliefert wurde.

Qualitativ Hochwertig

Ich bin sehr zufrieden mit der Qualität und dem Service. Die Farben sind prächtig und das Design ansprechend. Ich freue mich sehr auf viele weitere neue Designs.

Lieferung und Passform wie erwartet

Das Material ist superweich. Nix kratzt und das design ist mega

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snelle levering en prima kwaliteit

Ik was beetje terughoudend in de 'gratis' boxer maar is waar wat ze zeggen is inderdaad gratis en opzegbaar zonder extra kosten. Leuke prints en goede kwaliteit enkel jammer dat ik ze net te duur zijn om het door te laten lopen

Snelle levering en fantastische pasvorm!

Het abonnement was snel en gemakkelijk afgesloten. Binnen een week lag de onderbroek al thuis op de mat. Een gaaf design en een zeer prettige pasvorm. Ik blijf zeker nog een tijdje lid.

Top shorts

Bin sehr zufrieden mit der shorts und sie ist passgenau und sehr angenehm zu tragen. Kann ich wärmstens weiterempfehlen

He Loves Them.

My husbond love Them The fell good and looks good on He Wants more from you style Thank you

Such amazing underwear

Great underwear, comfortable and good for the money paid

Tot nu tot heel goed bevallen!

Snelle levering, goede kwaliteit, mooi design! Benieuwd naar de volgende boxers :)

Bonne qualité

Bonne qualité, motifs vraiment cools

Passt super und ist bequem

Ich liebe das Design und der Tragekomfor ist sehr gut.

Great!!!

Nice, simple and easy process of signing up. Every interesting and convenient way of getting underwear, I love it. Good quality boxers with fantastic design.

Parfait

Rien à dire

Agréablement surpris

Je prends rarement le temps de m’acheter des sous vêtements et donc du coup quand je le fais ça me coûte cher d’en acheter beaucoup en une seule fois Alors le concept m’a séduit et je n’ai pas été déçu !! Rien à faire . Un prix modique et en plus le plaisir de la surprise ! Belle couleur belle qualité super confort !! J’ai hâte de recevoir le prochain

Zit heerlijk

Mooie kleuren en zitten heerlijk.

Danke top Sitz ich freu mich auf die nächste

Danke top Sitz ich freu mich auf die nächste. I

Très bon produit

Confortable moderne élégant

I was sceptical at first, but on receipt they look great and are very comfortable.

Easy to use website and for a technophobe it was a doddle.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen