Fits on my ass!

Insgesamt bin ich sehr zufrieden mit dem Angebot von On That Ass. Das Konzept ist klasse, könnte aber noch etwas verbessert werden (z.B. die Option eine zusätzliche Hose aus dem Lager zu bestellen mit der nächsten Lieferung). Der Preis ist etwas höher, als bei der Konkurrenz, dafür erhält man ein tolles Desgin und die Shorts passen mir, wie angegossen.

Zitten top

Virkelig godt

Sidder perfekt, også selvom de bliver vasket et par gange

• Vil du anbefale os? Ja

Geweldig concept

Mooie ontwerpen en lekker stofje met goede pasvorm

Positief

Snelle levering, duidelijke communicatie en goed product.

I've been waiting for this quality!

I've been waiting for this quality

bjorn borg verleden tijd

Ik heb jarenlang boxers van bjorm borg gedragen maar on that ass evenaart niet alleen de kwaliteit vind ik , maar is zelfs nog beter ,en super mooie designs. Benieuwd wat er volgende maand op de mat valt.

Geweldige onderbroek hij zit perfect ON THAT ASS maar mijn vriendin vind hem OFF THAT ASS beter.

Top boxer

Goede kwaliteit en leuke printjes.

Briljante boxers

Super goeie kwaliteit. Ik was in het begin wat sceptisch maar ben helemaal om. Laat de rest maar komen.

Zit lekker

Perfect! Nu nog een beyonce onderbroek en dan krijgen jullie 5 sterren

Comfortabel

Topkwaliteit, heerlijk comfortabel en goed gevormd.

Top design,perfect passend boxer

Zeeeer te vreden,nu afwachtend op de volgende en ga zo door

Comfortabel

Fijn ondergoed om te dragen met toffe print.

Boxer zit fantastisch

Vaak boxers geprobeerd maar die zaten niet lekker. Slechte pasvorm. On that ass zit als gegoten, echt top klasse.

Fijn en comfortabele...

Gewoon tevreden ....

Meteen vier weken aangehouden

Grapje natuurlijk. Twee weken. Zitten perfect, leuke prints. Geven voldoende steun aan een ouwe zak.

Top zit

Top zit Zit erg goed en heerlijk Keek er naar uit en de verwachting is dan ook geheel bewaarheid

Geweldig design love it

Zit fantastisch maar voor nog meer comfort bestel ik nu 1 maat groter en wat een prachtige print

Super pasvorm en lekker materiaal

De onderbroek heeft een hele goed pasvorm.... het materiaal is een heel lekker stofje en de band van de onderbroek is ook Nice. Verder is het design super gaaf

Perfect product

Ik mocht de broek snel en in een prachtige verpakking ontvangen. De pasvorm is uitstekend en het draagcomfort is zeker heel goed te noemen. Wil je eens een keer wat leuks als onderbroek dan kan ik je dit product je zeker aanbevelen.

Zit geweldig. Draag hem graag.

Draag hem graag. Zit met smart te wachten op de volgende.

Top evaring

Ziiten heerlijl geqeldige print

Lekkere stof alleen toch te kleine maat voor mij

Het stof is fijn om aan te hebben maar de maten zijn voor sommige mensen te klein ik dacht probeer xxxl maar voor mij is die te klein voor mij is 4 of 5 XL beter maar die hebben jullie helaas niet

Perfect, netjes en vlug geleverd.

Al heel wat merken onderbroeken gehad en deze van on that ass is een hele verademing lekker zitten goede pasvorm en een fijn materiaal.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen