Pasvorm is perfect

Uitstekende service

Makkelijk besteld, snel bezorgd en heldere communicatie. Beste boxers die ik ooit gehad heb. Laat maar komen die volgende !

Perfect fit

Just stais on my legs perfect want more

Goede fijne onderbroek

Goede hulp via klantenservice. En de levering zoals op de site staat aangegeven. Ben zeker tevreden

Uitmuntend

Dit is de ideale manier om goede nieuwe boxers te verkrijgen. Zeker in corona tijd. De kwaliteit en de print van de boxer zijn de beste die ik tot nog toe heb gehad.

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs

De onderbroek was snel bezorgd en is van prima kwaliteit. Het is wel iets aan de dure kant, maar door het gemak is het het wel waard

Zit als gegoten

Ik zag de reclame al veel vaker op facebook en dacht laat ik het eens proberen. Gratis een boxer onderbroek me een leuke print. Eenmaal een account aangemaakt en zag dat je 1 cent moest overmaken. Meeste mensen klagen als ze een cent moeten overmaken haken ze af maar 1 cent voor een fijne boxer is natuurlijk geen geld. De boxer was binnen 2 dagen binnen en zit als gegoten dus ik wacht netjes de volgende maand voor de volgende boxer. En hopelijk met deze review had ik er nog 3 :).

Top spul

Zit lekker past goed

Goede pasvorm

Een lekker zittende boxer. Ook na een aantal keer wassen zit hij nog goed.

Hele fijne stof en pasvorm

Helaas heb ik 1 maatje te groot besteld, maar merkte al aan de stof en de elastische band dat deze onderbroek heerlijk is. Vrienden van mij droegen ze al, ik vanaf nu ook!

Zit lekker, snel geleverd, kortom top

Was makkelijk te bestellen. Super snel geleverd ook. En de boxer zit echt top dus ik ben zeker tevreden

Super kwaliteit

Mooie kwaliteit voor de prijs die je betaald

Goede snelle levering. Heerlijk materiaal. Leuke print.

Mooie kwaliteit en een prima prijs

Na een snelle levering een mooie verpakking ontvangen. Was leuk om te ontvangen! De short zit heerlijk en is van goeie kwaliteit. Ik wacht op de volgende!

Ik vindt het best wel een hele goed kwaliteit ondergoed het past goed en voelt lekker zit ook lekker strak ik zit nu beetje krab binnenkort meld ik me weer aan voor maandelijks abonnement.heel erg bedankt en ik waardeer het.!

Bij binnen komst is de boxershort gelijk aan gegaan. En niet meer uit geweest het zit geweldig goede pasvorm is er blij mee wacht met smart op de volgende boxer.

Past perfect!

Mooie afwerking, zit ook nog eens prima.

Goede kwaliteit, goede pasvorm en hele mooie prints!!

zit prima

zit fijn en een super gave print. fijne stof ook

Origineel verjaardagscadeau

Dit membership genomen als verjaardagscadeau voor mijn man. Die was er echt heel erg blij mee! Boxershort was erg mooi, nu al aantal keer gedragen en blijft ook mooi. We doen hem niet in de droger. Mijn man blijft dus voorlopig een gelukkig lid.

Goede kwaliteit mooie pasvorm

Goede kwaliteit en mooie pasvorm

Zit lekker goede kwaliteit

Deze boxer zit lekker en is van goede kwaliteit. Ook super leuk dat je iedere maand een andere versie krijgt.

onderbroek goed materiaal en een heel goede pasvorm

Super design en pasvorm

Prima boxers

Mooie designs gecombineerd met kwaliteitsvol materiaal

Correcte service, levering op tijd en sterke kwaliteit

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen