Zitcomfort uitstekend design top!!

Zeker te spreken hierover. Nu kijken of de kwaliteit ook goed is naar aantal keer wassen.

Comfortabele fijne boxer

Comfortabele fijne boxer

Fijne broek alleen de binnen. Collier. Moet anders

Ze. Zitten echt goed Alleen het is jammer. Dat de binnen kant wit is ik had deze liever in het blauw of zwart of groen of rood gehad

Zit super mooie ontwerp blijft goed in model

Zit goed is hele Maal top mooi op tijd geleverd vind netjes dat jullie de klant om mening vraagt goeie klanten service voor zo ver egt top had ik veel eerde moeten doen groetje wesley

Nice product. Fit very good

Size was good. Colour and design perfect

hij zit lekker

Mooi comfortabel ondergoed

Zie boven

Prima onderbroek zit lekker

Prima broek prachtige print zit lekker

geweldige boksers

zeer goed passende boxershort in supermoderne ontwerpen

Super fijne onderbroek

Goeie en snelle levering Hij zit lekker en een leuke print Het aan melden gaat super makkelijk en de uit Leg is duidelijk

Zit goed

Vind ze wel een beetje duur aangezien dat Ik niet een hele grote inkomsten heb Maar ze zijn wel goed en zitten lekker

Zitten heerlijk en sluiten perfect aan

Heerlijke pasvorm...en je voelt niet dat je hem aan hebt ...fijn gevoel

Zit als gegoten

In het begin zat het wat stroef,wat eigen is aan een nieuw product,je moet het nog wat inlopen. Na het inlopen zit het als gegoten. De prints zijn geweldig.

Erg fijn model, prima kwaliteit.

Erg fijn model. Erg anders dan andere premium onderbroek pasvormen. Voelt steviger aan en is wat meer een broekje in plaats van een korte boxer. De kwaliteit na het wassen, wordt iets minder, maar mij is ook niet gezegd dat dit niet zou gebeuren. Het valt me erg mee hoe de onderbroek na wassen uit de wasmachine komt. Ik heb vaak genoeg slechter gezien. De patronen op de onderbroeken zijn erg mooi en uniek en hier kun je goed mee scoren! ;)

tres agreable à porter

livraison très rapide, service agréable. Seul défaut, dès qu'on met qu'on est en Belgique tout le site et les mails passent en néerlandais et je ne trouve pas le moyen de le changer.

Erg fijn ondergoed

Leuk om iedere maand een nieuwe onderbroek te krijgen, van erg goede kwaliteit. Blijft ook mooi na de was en zit erg lekker.

Zit super lekker

Super comfortabel en zit lekker zacht

Het zit lekker en leuke print.

Snelle levering, goede kwaliteit, past goed 'on my ass'

Na het delen van enkele gegevens online, was mijn membership super snel geregeld, en had ik m'n 1e boxer letterlijk een paar dagen later al door de brievenbus. De boxer zelf zit erg goed, en is van zeer goede kwaliteit. Goede ervaring!

Top onderbroek

Past perfect

Works as advertised

Aanvankelijk was ik sceptisch toen ik voor het eerst de reclame zag. Uiteindelijk toch even geprobeerd en tot nu toe ben ik heel tevreden. Kan niet wachten op de volgende bestelling

Comfortabel&Appart

Voor de 1 ste keer een OnThat Ass geprobeerd en moet zeggen, ze ziten erg comfortabel. Goeie pasvorm, en ja, dat design is rete gaaf.

Goede en speciale boxershorts!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen