In een woord strak!

Strak stoer design, strak qua pasvorm dit is zeer zeker niet negatief. Zit als gegoten. Strak werk, ga zo door. Ik blijf nog wel ff een member. Kijk uit naar de volgende.

Super mooi

Ik vind het een hele mooie onderbroek en ziet ik denk dat het ook een fijne stof is mijn zoon draagt de broek graag.

perfect

comfortabel, leuke print, zit als gegoten

Super boxer. Zit netjes echt de eerste keer voor 1 cent geleverd. Mooie kwaliteit, leuk concept en hij zit gewoon erg lekker.

Zitten super goed

Heel comfortabel

De boxershort besteld voor mijn vriend en hij was er heel blij mee, ik ga zeker nog langer lid blijven!

Snel, makkelijk en erg prettig

Boxers zijn snel binnen, kwaliteit is perfect eenmaal aan wil je ze niet meer uit doen. Niet te los en zeker niet te strak. De ontwerpen zijn erg mooi. Groot pluspunt is dat ze de Boys laten matchen met de Men. Al met al een dikke 10

Prima boxers & ideaal thuisgestuurd

Geen omkijken meer naar nieuwe boxers & dat alles van een goede kwaliteit

Perfecte onderbroek!

Mooi design en heerlijke pasvorm. Broekje is net wat hoger dan andere onderbroeken die ik had en de pijpen zijn net een cm of 2 langer, waardoor ie echt heerlijk zit. M'n vriendin was er ook fan van!

Het zit super fijn.

Ik had hem besteld omdat ik vele vrienden positief erover hoorde praten. Eenmaal aangedaan was ik verkocht. Het zit erg fijn en alles blijft op zijn plek zitten. De onderbroekspijpen kruipen ook niet naar boven. Kortom, super!

Toppie

Mooie pasvorm, zit erg lekker. Ga nu iedere maand er een bestellen aangezien het assortiment ook erg kleurrijk en aantrekkelijk is.

Prima pasvorm

Snel geleverd. Wel Made in China dus mede daarom ga ik niet verder met On that Ass

Toffe en goed aanpassende short, top !

Zeer goed aanpassende short, fijn om te dragen en goede service en levering !

Zeer comfortabel

Zit zeer comfortabel, aangenaam om te dragen.

Super ervaring!

Alles staat duidelijk op de site, zodat je gemakkelijk een membership kan afsluiten. De onderbroek zit heerlijk en jullie hebben een goede service! Al met al helemaal top!

Zit gewoon heerlijk

Net begonnen met m’n abonnement en nu al helemaal om. Voor mij kunnen de maanden niet snel genoeg gaan zodat ik nieuwe boxer krijg. De pasvorm is goed, hij kruipt niet omhoog en blijft gewoon de hele dag heerlijk zitten. Top boxers dus met een leuke opdruk voor een prima prijs!

goede boxer!

Boxer zit lekker, past goed en voelt goed aan, kijk er dus nu al uit om meer boxers te krijgen

Goede kwaliteit en goede service

Subliem

zit goed en blijft tijdens het dragen ook goed zitten

De billekes gaan chic gekleed!

Was zeer verrast door de snelle levering! Blij met de boxer. Zit goed en ziet er zeer tof uit! Had ik veel eerder moette doen:)

Magische ervaring..!

Mijn eerste pakketje komt binnen en meteen prikkelt het al. Leuke spannende "steam-punk" verpakking. Wat zit erin, spannend om uit te pakken hoor... En wat een inhoud zeg nu al meteen het eerste complimentje. Niet alleen een onderbroek, maar verpakt als een pretpakketje. Ik zal niet teveel vertellen voordat ik teveel weggeef voor toekomstige "On that Ass-virgins, maar ik werd er vrolijk van. Broek zelf meteen de juiste maat, pasvorm goed en draagcomfort prima. Dus meteen ingeschreven op de mystery-golddiggers broek, want dit smaakt zeker naar meer. Dank jullie wel voor een super-eerste-ervaring, Louis

Het was super goed geregeld en van top kwaliteit

Gewoon beter dan de rest

TOP

In 1 woord GEWELDIG

Perfecte onderbroeken

Ik kreeg de on that ass ondebroek en was veraast hoe hij eruit zag hoe mooi en goede kwaliteit het is ik ga zeker verder met on that ass want het zijn ook erg leuke prints op de onderbroeken

Top kwaliteit

Top kwaliteit mijn vriend is zeer tevreden

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen