Prima pasvorm

Top kwaliteit

Kijk er elke maand naar uit het zijn leuke shorts met leuke prints en kwaliteit blijft goed na meerdere keren wassen

Kwaliteit on that ass

Zitten lekker en goede kwaliteit!

Fantastisch goed degelijk, mooi blijvend en goed zittend ondergoed voor een goede prijs en elke maand een nieuwe, dus geen grote uitgave in 1 x

Gestroomlijnd

Snel na inschrijving mijn eerste boxer ontvangen, zit lekker en gestroomlijnd. Ik ben tevreden, benieuwd naar elke maand een mooie boxer in de bus!

proef order niet ontvangen

ik had mij voor mijn eerste maand in begin januari aangemeld, op mijn account stond dat ik mijn boxer in begin februari zou krijgen. later ging ik weer inloggen en toen stond er dat mijn boxer al in huis moest zijn maar dit klopte niet. ik had gebeld met de klantenservice en hun hadden een bestelling voor mij gedaan, toen een dag later had ik me boxer.

In het begin leek het aardig

Slechte service, matige kwaliteit en een onbeschofte Klantenservice. Zowel mijn partner alsook ikzelf hebben zo'n anderhalf jaar een abonnement gehad van dit bedrijf. In het begin verliepen de afschrijvingen en de zendingen prima echter is het de laatste 5 a 6 maanden één en al ellende. De kwaliteit van de boxers is ook betreurenswaardig slecht. Ze verkleuren razendsnel en ze scheuren snel op de naden. Absoluut geen aanbeveling

Perfect fit

Mooi design en zit mooi en lekker.

Geweldig gevoel

Erg mooie prints en een enorm fijne stof

Ze zitten heerlijk

Het stof is erg fijn en ze passen ook erg goed en ze zien er zo mooi uit.

Prima pas vorm

Top onderbroeken en service!

Supersnel binnen mooi design zit supergoed in een woord top

Ben er blij mee zit super en mooi design supersnel geleverd in een woord top

Amazing quality Great service

It came really fast, in less than 24 hours. The package is really premium, it comes with a sticker and the boxers. When I tried them they feel like no boxers i have ever had. Great experience!

Leuk, fijne pasvorm

Prima pasvorm. Goede kwaliteit. Leuk design.

Kleurrijke bocer

Het was leuk om het zo per post te ontvangen

Geweldig!!!

Wauw wat een fijne boxer is dit .., Wat een heerlijke stof Ik kan het maar in een woord omschrijven ....GEWELDIG!!!. Ik wil geen ander meer...

Geweldig!!

Geweldige onderbroek zit heel goed en comfortabel heel elastisch. Ik wacht met smart voor de volgende zending.

Boxer zit prima kruipt ook niet op. En lekker makkelijk dat je er de deur niet voor uit hoeft!

Super service en super kwaliteit

Ik kan ON THAT ASS alleen maar aanbevelen. Het is op alle punten een succes. Het ondergoed zelf zit maatconfom en is echt de een van de meest comfortabele die ik tot nu heb gedragen. Ikzelf ben echt een fan van de designs en de een is nog mooier dan de ander. Het gemak waarmee je je aanmeldt is super en de mogelijkheid om te pauzeren is ook goed geregeld. Klantenservice is ook snel en accuraat. Wilde graag nog het STEAM design meepakken aangezien ik die mis zou lopen door het moment van lid worden. 1 e-mailtje en het was geregeld en hij is nu gewoon in mijn bezit☺️

Zitten super en blijven heel mooi

Blijven mooi en goed ook na 2 jaar

Mooie boxers, zitten lekker.

Zeker aan te bevelen aan anderen, wat ik trouwens al heb gedaan. Mijn zoon draagt ze nu ook.

Top ontvangen

Goed product ook naar dat het gewassen word blijf de kleur goed

Mooie boxershort met perfecte pasvorm

Bij ontvangst meteen gaan dragen. Ook na een aantal keren wassen nog steeds mooi in model. Zeker de moeite waard om meer On That Ass boxershort in huis te halen

perfect

de onderbroek zit super goed helemaal niks op aan te merken echt een van de beste onderbroeken die er zijn. ook de verschillende onderbroeken die je krijgt maakt het heel leuk

Super boxers

Ben er weg tevreden mee elke maand weer een nieuwe boxer en ze zitten erg lekker

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen