Niets geleverd

Niets geleverd!

Het zit precies goed om je kont goede kwaliteit merk je echt precies wat ik er van had verwacht na het zien van de on that ass boxershort

Ook na het wassen en drogen nog steeds een lekkere pasvorm

Na meerdere keren wassen nog steeds een lekkere pasvorm en blijft in de goede kleur.

alles top

Ik vind On That Ass heel goed!!Niet te duur altijd iets nieuws in de briefenbus!!Elke maand een nieuwe boxershort!! wat ik echt leuk vind is dat zelfs mijn zoontje van 5 jaar elke maand een nieuwe boxershort kreegt hij vind dit heel leuk!! Hij kan met Papa de zelfde dag de gelijke boxerstort aan doen!! Dan an komt Papa elke zullen wij vandaag aantrekken!! belangrijkste is ik zelfs en mijn zoontje lopen nooit meer met kapotte boxershort rond!! Bedankt voor de goede service!!! tot snel mvg.Marco

Mooie kwaliteit, voelt goed aan!

Mooie kwaliteit short. Blijft ook mooi. Kies de maat niet te klein.

Meesterlijk fantastisch!!

De boxershort zit als gegoten

Vorige maand de eerste boxershort van “ON THAT ASS” gekregen en uitgeprobeerd. Zodoende kijk ik met smart uit naar de volgende keer dat hij in de brievenbus ligt!

Goede kwaliteit en mooie designs

Elke maand zijn er weer nieuwe designs die er erg goed uitzien. Ook zitten deze boxershorts zeer goed en hebben ze een goede kwaliteit. Echter zijn ze wel een beetje aan de dure kant, namelijk 8,99 euro per maand.

Perfecte pasvorm, blijft goed zitten kruipt niet omhoog of zakt niet af. Echt een aanrader voor iedere man

super

mooie kleuren en super kwaliteit.

Geweldig!!

Zit heerlijk! Bij die goedkope boxers willen de ‘pijpen’ nog wel eens opkrullen. Daar heb ik bij jullie niks geen last van! :D :D

Hee goed

Hij zat heel erg lekker goede kwaliteit

gave short

Kreeg een aanbieding voor een gratis short, die gepakt en blij met wat ik door de bus kreeg!! Zit perfect en ben heel benieuwd naar de volgende, en ja ben ook wel toe aan een paar nieuwe dus kom maar door!!

Zitten lekker!

Design is ook echt leuk!

Hij zit fijn, alleen na 1x wassen word die al vaal van het wassen, dat is wel jammer.

Hij zit fijn, vind alleen jammer dat die vaal word na 1x wassen, maar doe je niks tegen jammer genoeg, voor de rest goed spul.

Supergeil!

Inderdaad... ik gebruik hiervoor het Duitse woord; 'Supergeil'. Wat een fijne Boxers. Twijfelde even over de elastiekenband, deze gaat namelijk bij veel merken redelijk snel rafelen, maar tot nu zit de band nog steeds strak rondom mijn ass. Complimenten tot dusverre dus! Oja; ook vrouwlief vindt de boxers erg nice. Ze vindt het wel jammer dat er geen gulp in zit!

Prima boxershort met uitstekende pasvorm

Nieuw boxershort direct aangetrokken. Zit perfect!!

Niets ontvangen

Zodra ik deze ontvang kan ik dit andwoorden ik heb nog niets ontvangen wanneer komt deze dan ?

Keine Lieferung seit Wochen

Abo begonnen und seither nichts. Es wird einfach nichts geliefert bisher.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Fijne en snelle service. De onderbroeken zitten ook heel erg fijn.

Fijne onderbroeken.

Erg fijne onderbroeken, en ideaal dat het maandelijks geleverd wordt. Scheelt een hoop gewinkel. Onderbroek zit goed en heeft een mooi design.

Top zit goed

Ik vind het een top concept

Het is een top concept en de boxers zijn van goede kwaliteit

Beste onderbroeken die er zijn

Dit zijn voor mij de beste onderbroeken die er zijn, super goede service zeker aan te raden!

Goede kwaliteit

Eenvoudige manier om aan goede boxershorts te komen. Goede kwaliteit, leuke prints. Wordt door de brievenbus afgeleverd. Ideaal! En als je er geen nodig hebt, zet je het abonnement stil.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen