Frustrerend

Heb de gratis boxershort ontvangen en wil niet nog meer van deze boxershorts ontvangen ik kan nergens opzeggen echt super irritant

Mauvaise qualité

Les boxers reçus sont de mauvaise qualité et les impressions fanent rapidement. Les tailles sont parfois bonnes ou parfois trop justes, Ils ne supportent pas le sèche linge... Pour se désabonner c'est compliqué, bref, je ne recommande pas car c'est du jetable à un prix de marque française...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Fantastisch en snel.

De kwaliteit van de onderbroeken waren uitstekend en de design was mooi. Hij zat erg lekker en je kon uit veel kiezen. Ze komen regelmatig met nieuwe designs en dat noem ik een fantastisch bedrijf.

Mooi design en een goede kwaliteit boxer short!

De eerste gratis boxer was snel binnen en zit goed. Het design is uniek en de pasvorm is prima! Ik kreeg netjes een mailtje voordat de proefperiode voorbij was.

Mooie onderbroek, lekker zittend

Wel wat duur, maar miss ook wel terecht.

Ge-wel-dig!!!

Na veel verschillende shorts getest te hebben, toch eens een gratis short aangevraagd bij On That Ass. Direct getest en moet echt zeggen dat dit wel een van beste en fijnst zittende short is, en ook nog met leuke prints. Ik blijf zeker voorlopig nog even klant!!!

Super fijne broek

Fijne stof en prima pasvorm. Ondergoed zit heerlijk.

Lekker kontje

Ik heb de boxer voor mijn man besteld en is erg tevreden met de boxer. Het is nu elke maand een verrassing wat er op de deurmat ligt. Hij had al een lekkere kont maar met de on that ass boxers komen die billen alleen nog maar meer tot zijn recht.

on that ass boxer zit heerlijk ,van een schaal van 1 tot 10 raad ik hem aan met 11.

deze boxer is echt een aanrader ,ik kan niet wachten totdat ik de volgende kan ontvangen want ik heb momenteel maar 1.

De beste onderbroek, echt waar perfect

Ik heb vele merken onderbroeken gedragen en nog in mijn kast; Bamboo, Calvin Klein, Jack and Jones enz maar ON THAT ASS had ik nog nooit geprobeerd dus ik moest wel een proefperiode nemen. Tot mijn verbazing is dit nog steeds de beste onderbroek die ooit heb gedragen, ik vind al die andere merken toch niks meer in vergelijking met ON THAT ASS dus heb ik ze maar aan mijn neefje gegeven :)

Qualité et design au RDV !

Jusqu’ici, rien a dire, contact, livraison, qualité du produit et design, tout est très bien !

Een feestje

Prima eigentijdse verpakking. Volgende dag gedragen, zit perfect, blijft goed in de was en zit daarna nog steeds perfect. Kijk uit naar de volgende.

Perfect fit underwaer!

Mijn zoon gaat ze dragen... hij vind ze superlekker zitten... de pijpen krullen niet omhoog en het design is ook gaaf! Denk niet dat hij nog anders wil ☺️

Leuk, mooi, super box.....

Als zo'n thuis komt gaan de kleren uit en badjas aan. Enkel de onderbox on That ass aan zijn kont

sehr positiv

sehr zufriedenstellend in allem bequemlichkeit,schnitt un tragekomfort

Meine lustigste und luftigste Boxershort

Persönlich mag ich keine engen Boxershorts, meistens da der Stoff nicht sehr atmungsaktiv ist. Doch diese hier ist anders. Sie sieht gut aus, sitzt gut und ist auch angenehm weich. Habe die Unterhosen auch schon mehreren Freunden vorgeschlagen, diese sind auch allesamt begeistert. Ich werde auf jeden Fall noch ein paar mehr bestellen.

Bof

moule pas le devant, on dirais boxer de fille et pas de mec

• Nous recommanderiez-vous? Non

Nog nooit zo'n heerlijke onderbroek aan mijn billen gehad

Super pasvorm en zit heerlijk. Ik heb pas mijn eerste onderbroek ontvangen en ben nu al verkocht. Ik kan niet wachten op de volgende.

kleurvol

past prima over bierbuik

uitvinding!!

Fantastisch idee om elke maand een nieuwe boxer bezorgd te krijgen, en dat terwijl we wonen in zuid spanje.. De boxers zijn fantastisch! Goede maat, goede vorm, kleurvast, prima te wassen en te drogen.. En eindelijk es iets leuks voor meneer de man hier in huis. zeer aan te bevelen. Administratief ook alles prima in orde, goed contact. Nu de dames boxers nog!!!

Awesome fit

They fit and feels great. Very comfy

Ik wil meer..

Wat een enorme leuke slip. Waarom moet ik.nog zolang wachten. Hij zit als gegoten. Ben zo benieuwd naar de volgende.

Het zit geweldig

Toen ik hem.binnen kreeg kon ik niet wachten tot ik hem aan kon doen. En toen ik hem aan had, zat hij zo lekker, het leek net alsof er satijn on me heen zat. Zo zacht en zo lekker.

Zeer goede pasvorm, mooie diepe kleuren, originele prints. Alleen jammer dat het niet op 60 graden gewassen kan worden, wat ik altijd doe met ondergoed.

Goede kwaliteit zot lekker

Top kwaliteit en super vette ontwerpen

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen