Lekkere pasvorm

De boxer zit lekker strak en heeft een goede pasvorm!

Top product met snelle levering.

De onderbroek zit heel fijn. Als je wat besteld hebt, binnen 3 dagen is het in huis. Hier kunnen veel webshops van leren!

Briljant

Goed zittende onderbroek, super toffe designs en prima kwaliteit/prijs verhouding.

Good shorts for a good price.

They have great shots with good quality. As some might know, they do fade a little while being washed the first time. But personaly, thats no big deal, thats how it is. They still look fantastic. The Costumer Support is also very helpfull, and goes big steps to help out in case you need anything.

Geile Unterhosen, geiler service!

Alles tip top Mach spass mit so einem tollen Produkt!

super pasvorm

Deze broek heeft een erg goede pasvorm. Mijn vriendin zei gelijk "Wow wat mooi". De kleuren zijn ook erg mooi. De verpakking door de brievenbus. je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Good guality

Everythibg is good

Super komfortable Boxershort !

Short ist sehr bequem zu tragen. Kein Zwicken oder Ziepen. Keine Abdrücke von Nähten ! Ich bin begeistert :-)))

Goede kwaliteit. Na een aantal keer wassen nog net zo mooi als in het begin. pasvorm is goed, en ze krullen bijna niet op. print is origineel.

Super tolle Unterwäsche

Sehr freundlich Hilfsbereit Schnelle antworten Kann ich nur Gutes sagen

Eindelijk

Mijn andere onderbroeken daarvan kruipen de pijpen steeds omhoog en bij deze niet en daar kan je me noet blijer mee maken

Uitstekend producten niks meer aan doen

Zitten heerlijk en bestelling kwam op afgesproken datum

Goede boxers, klantvriendelijk

Kort en krachtig: fijne goede boxers!

Zijn net zogoed als de duren Merk onderbroeken

Zijn mooi onderbroeken zitten echt heel comfortabel en zien er ook nog is leuk uit. Ik zou ze je echt aanraden je kan er 1 testen en zelf beoordelen of ze goed zitten. Maar mijn ervaring is alleen maar positief en wil niet meer anders!

Prima kwaliteit snel geleverd

Fijne boxershort Fijne service Vragen snel beantwoord

Zit lekker flexibel

Een perfecte boxer!

De pasvorm is perfect, ook na een paar wasbeurten voelt het nog als de eerste keer dat ik ‘m droeg.

Leuk design en het lijkt ook goede kwaliteit!

Voor mijn zoon een boxershort besteld en het leukste hiervan was dat hij hem zelf mocht uitkiezen. Minpunt is dat hij dit niet elke x mag dus het is nog even aanzien of hij ze leuk blijft vinden. Normaal kopen we altijd Björn borg boxers en daar heeft er nu ook weer van gekregen dus het is even afwachten of deze net zo goed zijn want dat kan ik zo snel nog niet beoordelen maar het lijkt wel zo! Hebben dus dus 8 als beoordeling gegeven omdat de het alleen jammer is dat je telkens zelf je design mag kiezen. Ook de levering was snel en keurig in orde.

Perfecte service en zit lekker

Heerlijke onderbroek,zit als gegoten

1 gehad tot nu toe Maar deze zit erg lekker! Aanwinst voor me onderbroekenlade

J'adore ces boxer homme

J'étais tout excité d'avoir ce boxer dans ma boîte aux lettres aussi vite de les avoir enfiler le même jour et on es bien dedans et j'adore tout simplement.

Ik vind leuk

Ik vond leuk

They are great

I can't wait for the next one's

Alles top!

Sowohl von der Qualität als auch vom Drumherum (Bestellung, Service, Versand, etc.) War alles sehr gut.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen