Mega

Top zu empfehlen Passform sehr gut habe schon meine 8te boxer shorts aber wäre gut wenn sie waschbar wäre ab 40 Grad

(Relativ) günstige und gut sitzende Boxershorts

Für Boxershorts, die so gut sitzen wie diese, habe ich bisher mindestens das Doppelte ausgeben müssen. Netter Bonus, dass es die ersten Shorts einfach gratis gibt. Halber Stern Abzug, da es mir ohne Hilfe des Kundenservices nicht möglich war, einen Account auf der Website zu erstellen. Sobald auf der gleichen Adresse ein anderer Kunde wohnt, läuft da wohl irgendwas schief. Naja, Details.

Sehr gute Ware

Boxer passen wie angegossen, einfach Bequem, leicht Tolle Ware

Met ON THAT ASS zit je direct goed

Ik had graag nog een Ragnar extra besteld, maar kon niet achterhalen hoe. Dan maar wachten op de volgende zending..

Buena calidad del producto, muy comodos..

De momento muy buena, el calzoncillo llego muy rápido y espero que los demás lleguen correctamente. Lo único que me gustaría es que cada mes te dejaran elegir entre varios tipos de estampados en los calzoncillos y que no llegaran aleatoriamente.

• ¿Nos recomendarías?

Superrrr.....

Echte hippe en zeer fijne boxershots , goeie aanrader !!! Toppie.......

Mooie onderbroek, goede kwaliteit

Een mooie onderbroek, met een goede kwaliteit en pasvorm. Draagt erg prettig.

goede pasvorm en mooie kleur

de eerste onderbroek mag je uitkiezen, leuk design. Mooie kleur en past goed.

Zeer goede boxer.

Zijn zeker premium boxers. Zeker het geld waard.

Fantastisch fijne undie

Mooie peint maar het allerbelangrijkste de supere pasvorm dus optimaal draagcomfort. Probleempje met verzending is prima en vlot opgelost door de klantenservice.

Gewoon goed

Was beter dan ik dacht, precies goed.

Zit erg goed, knelt niet en het design is origineel.

Ze zitten heel fijn!

Zeer goede kwaliteit en zeker een aanrader!

Boxers waren niet geleverd door post nl. Geen probleem er werden direct nieuwe verstuurd. Deze wel ontvangen. Ennnn erg fijne boxers!

Eindelijk heb ik mij laten overtuigen om On That Ass te proberen. De eerste "gratis" onderbroek had helaas een klein gaatje. Nadat ik een mail stuurde naar de klantenservice met een foto en uitleg van de situatie kreeg ik binnen 24 uur reactie met een oplossing. On That Ass heeft een nieuwe opgestuurd en ze zitten behoorlijk lekker. Ik raad het product van On That Ass vanwege de service nog meer aan.

Vorige maand een onderbroek ontvangen met een fabrieksfouten. Het was mijn nooit de bedoeling om een nieuwe te willen, want de onderbroek functioneerde gewoon. Toch kreeg ik per direct een nieuwe met extra presentje voor het ongemak. Top service, en altijd fijn dat er elke maand weer een nieuwe short op de mat ligt. Keep IT up!!

Goede kwaliteit voor leuke prijs

Mijn man droeg eerst altijd Bjorn Borg en daarna MuchachoMalo. Dan was hij steeds een paar honderd euro kwijt als hij weer een aantal nieuwe moest kopen. Ook zaten de prints vaak samen met een effen kleur in 1 verpakking, terwijl hij eigenlijk alleen de printjes wilde. Toen zag ik reclame van On That Ass en het idee van een maandelijks abonnement sprak me heel erg aan. Dan voel je het minder in je portemonnee, maar heb je toch het hele jaar door genoeg boxershorts liggen met leuke printjes. We zijn heel tevreden over de kwaliteit en de leuke prints in verschillende thema's die elke maand voorbij komen. We zijn toen ook voor mijn zoontje van 8 jaar ze gaan bestellen en ook bij hem staan ze echt super leuk. We hebben 2x meegemaakt dat een boxershort niet bezorgd werd. Maar beide keren werd dat netjes opgelost door de klantenservice na een belletje. Mijn jongste zoontje past helaas nog niet in de boxershorts, maar we hebben toch alvast ook voor hem het abonnement afgesloten, dan heeft hij al een kleine collectie voor wanneer hij wel in de kleinste maat past.

Lekker broekje

Lekker langere pijpjes, stevige stof en ziet er gezellig uit.

Mooie boxershorts van een goede kwaliteit

Mooie kwaliteit, leuke print

Zit helemaal geweldig!

De ondergoed zelf zit super lekker. Daarnaast is het ook echt een hele fijne stof!

Top altijd goed

Ze zitten lekker

Mooi en handig cadeau

Ik heb een onderbroeken abonnement cadeau gegeven aan mijn vriend. Hij vindt het leuk om te krijgen en de onderbroeken zitten ook nog fantastisch. Echt leuk om elke maand een nieuwe onderbroek te krijgen.

Goede kwaliteit

prima produkt

Short voelt goed aan en lijkt van goede kwaliteit.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen