Boxershort zit heerlijk
Hi, wat vervelend om te horen dat je nog niets hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We zien dat de boxershort op 14 januari al is verzonden, dus deze had je al in huis moeten hebben. We zijn bang dat dit niet helemaal goed is gegaan met het bezorgen. Onze klantenservice zal vandaag contact met je opnemen om dit op te lossen, zodat jij snel jouw ON THAT ASS boxershort in huis hebt. Groeten, Team ON THAT ASS
Originele beoordeling
Allemaal onzin. Heb helemaal niets ontvangen en wil ook niets meer ontvangen.
Mooie onderbroek met perfecte pasvorm. Netjes geleverd zoals beloofd. Kortom : zeer tevreden
Het profuct zit goed en valt goed, alleen de plaatjes wijden wat uit als je hem aan hebt.
Had mijn onderbroek eerst niet ontvangen, maar een kort mailtje zorgde ervoor dat ze het zonder moeite een nieuwe opstuurde, zeer klant vriendelijk!
Hi Thijs, Leuk dat je je hebt aangemeld voor ON THAT ASS. Excuses, wat vervelend dat jouw boxershort niet bezorgd is nadat wij hem hebben verstuurd. Ik zie dat we ondertussen gelukkig contact hebben gehad per mail en dat er, kosteloos, een nieuw exemplaar jouw kant op komt. Veel plezier met jouw boxershort. We horen graag van je hoe deze bevalt. Groeten, Team ON THAT ASS
Originele beoordeling
Het bedrijf laat weten dat ze de onderbroek hebben geleverd, maar heb niks ontvangen
FIjn dat er duidelijke afspraken zijn. Snelle levering en mooie kwaliteit. Ook prettig dat je niet voor een jaar of meer aan iets vast zit. Je kunt per maand kiezen of je door wilt gaan met het ontvangen en dus betalen van een boxer
Hij zit lekker, je kan er vrij in bewegen.
Dus kan mijn ervaring niet delen
Hi Raymond, wat vervelend om te horen dat je jouw gratis boxershort nog niet hebt ontvangen, dan wordt het inderdaad lastig om je ervaringen te delen. De boxershorts worden direct na aanmelding verzonden, dus er is vermoedelijk iets mis gegaan met de bezorging. Onze klantenservice neemt vandaag contact met je op en gaat er voor zorgen dat je jouw boxershort snel in huis hebt. Excuses voor het ongemak! Groeten, Team ON THAT ASS
Meteen aangetrokken, uitstekende pasvorm, lekker warm in de winter, maar in de zomer wil je toch wat meer ruimte hebben. Leuke print ook.
Hij zit zo lekker dat ik een tweede member heb genomen het enigste wat ik nog niet weet is hoe die zich gedraagt
Binnen 2 dagen lag de boxershort op de mat. Meteen dezelfde avond gepast en het voelt en zit goed.
Was sceptisch maar het zijn fijne onderbroeken.
Prachtige kwaliteit, zeker een aanrader!
Gewoon een top boxershort!
De administratieve kant is top geregeld en de boxers zijn van mooie kwaliteit.
Hele fijne onderbroek. Ik blijf lid!
Hij zit als gegoten! Fijne pasvorm. Goede kwaliteit. Ook het design vind ik echt leuk. Ik had de advertenties eerder gezien maar nooit zoiets gehad van ik probeer het. Tot een collega van mij zei dat ze echt goed waren hij heeft ze al een lange tijd zei die dus ik denk probeer het gewoon.
Mijn letters staan verkeerd om op band .. vanwaar dit ineens ... fabrieksfoutje in china ?
Hi Robin, BINGO Jij hebt De foutieve boxershort ontvangen uit onze productie. Dit komt bijna nooit voor en daarom ben jij de winnaar van de keychain van ON THAT ASS. We gaan vandaag een nieuw exemplaar met een goede band jouw kant opsturen en een toffe keychain! Veel plezier ermee! Groeten, Team ON THAT ASS
Ik ben tot heden zeer tevreden met de eerste On Thatcher Ass onderbroek lekker comfortabel.
Nu al twee mails gekregen met de blijde opening dat ik iets ontvangen zou hebben maar vooralsnog niets gezien.
Hi Ton, Wat leuk dat je meedoet met ons. Je hoort inderdaad de gratis boxershort al binnen te hebben na deze mailtjes. We kijken graag met je mee via jouw account naar jouw eerste levering. Neem je even contact met ons op? Ons mailadres is [email protected] En ons telefoonnummer is (073) 3034175. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Groeten, Team ON THAT ASS
Geweldige pasvorm uitsekende kwaliteit en leuke opdrukken
Onze eerste indruk, een prachtige boxer, mooie pasvorm en mijn man vond hem erg prettig zitten. Nu nog ontdekken hoe hij de was beurten doorstaat en of het elastiek goed blijft en de pijpjes strak. Tot nog toe zijn we zeer te spreken over dit concept!
Zit gegoten, pijpen krullen niet op en goede stof
Ben heel blij met m’n boxershort! Zit goed, maatvoering is goed en super print! Kan niet wachten op m’n 2e en zo m’n collectie uitbreiden!
Hij wordt niet meer strak na wassen
Hi Layth, Onze boxershorts worden gemaakt van 95% katoen en 5% elastan, dit zorgt voor een heerlijk draagcomfort. Ook zijn de boxershorts hierdoor elastisch. Wat vervelend dat jouw exemplaar niet meer strak wordt. We raden af om deze , mocht je dat doen, heet te wassen en/of in de droger te doen, dit omdat dat slecht is voor de elasticiteit. Je kan kosteloos een nieuw exemplaar aanvragen via jouw account, mocht het nogmaals voorkomen, wil je ons dan een mailtje sturen? Dan kijken we met je mee naar een oorzaak en oplossing. Groeten, Team ON THAT ASS