Heel er lekker zittend on that ass

Mooi design, past goed, en fijn thuisbezorgd

Geweldige boxershort

Ben redelijk verwend met merk boxershorts, maar deze zijn ook geweldig. Qua pasvorm en het is iedere keer een verrassing wat er nu weer komt. Ben fan!!!

Goede pasvorm; zit prettig

Was aangenaam verrast door de goede pasvorm, de prettig aanvoelende stof en de goede kwaliteit.

Geweldige onderbroek, sluit perfect aan en gaat niet los zitten,

Top boxer

Goede service topkwaliteit en prima pasvorm!! Erg tevreden!!

Geweldig on my ass!

Heerlijke boxers van hoge kwaliteit. Zitten geweldig, zien er (de Originals lijn) ook nog fantastisch uit en zou geen andere meer aanraden!

super goede kwaliteit en mooi.

hele mooie onderbroeken en van top kwaliteit niks op aan te merken zitten super.

Goede boxers voor een redelijke prijs

De boxershort van On That Ass passen perfect en zitten daardoor ook nog eens erg lekker. Daarnaast zijn de designs erg leuk, dus een goede optie als je eens wat anders wilt dat van goede kwaliteit is. En je betaalt er niks meer voor dan veel andere merken

Gewekdige shorts

Fijne pasvorm, mooi materiaal. Ook na 1 keer wassen

Fantastisch!

Ik zocht altijd naar onderbroeken die wat langer zijn maar die waren voor mij ver te zoeken. Toen ik de reclame van On That Ass zag dacht ik: “waarom niet?”. Ik heb mijn eerste onderbroek op tijd ontvangen en ik kan niet wachten op de volgende. Ze zijn niet alleen langer maar het zit ook nog eens lekker en niet te vergeten de hoeveelheid leuke printjes of als je daar niet zo van houdt de simpele varianten.

snelle service, goede kwaliteit.

snelle service, goede kwaliteit.

Mooi product makkelijk en correspondentie top .Makkelijk stop te zetten Tot nu tevreden klant

De short zit heerlijk

Materiaal voelt lekker. Is dikker als normaal.

Super kwaliteit en beloftes nagekomen!

Eerlijk bedrijf én goede kwaliteit! Dank voor de mooie handschoenen én complimenten voor jullie klantenservice! Voorlopig genoeg boxershorts, maar kom zéker bij jullie transparante bedrijf terug! Hein Smit

Superblij mee!

Mijn zoon heeft altijd 'last' van zijn onderbroeken. De boxers van On That Ass dan maar geprobeerd: deze bevallen super. Het is nu iedere dag de vraag: heb je mijn boxer al gewassen (we hebben er nu nog maar 1. Dat is wel een nadeel: je 'moet' wachten op de volgende maand). Wij vinden het zeker een aanrader!

Gewoon niet aan beginnen

Om that ass, wat moet ik er over zeggen. Twee mannen hier en wij hebben beide een account. Na een periode had ik er wel genoeg van. Zo mooi en stevig zijn ze namelijk helemaal niet. Ik wilde mijn "lidmaatschap" beëindigen maar ik kreeg het voorstel om te pauzeren. Dom dus. Na de zogenaamde pauze melden ze niets maar beginnen ze gewoon opnieuw met de incasso's. Nu wil ik best toegeven dat ik een domme fout gemaakt had door mij te laten verleiden tot het pauzeren ipv het beëindigen van mijn account. Ik wil zelfs dat tientje nog wel betalen, mits ik dan ook die laatste boxer ontvang. Echter ontving ik nu binnen één week twee herinneringen om binnen enkele dagen te betalen op nogal een onsympathieke toon. Ook direct maar het abonnement van mijn partner beëindigd. Gelukkig kan ik bij mijn bank zelfs bij een automatische incasso's nog bepalen of ik toestemming geef voor de incasso of niet. Voordeeltje van een Bunq account. On that ass kan mijn ass up. Geen fatsoenlijke benadering dan geen incasso. Kijk even op de berichten van hun klanten op feestboek. Het loopt niet bepaald op rolletjes daar.

Eerst gehad heel tof

Eerste boxer gehad , super kleuren en kwaliteit ook , hopen na het wassen ook maar dat zal vast. Heeel gaaf

Nefasta

Te cobran y no llega el producto.... Solo te dicen espera y espera y el producto nunca llega!!!!!!!

• ¿Nos recomendarías? No

**********, voordat je het in de gaten hebt zit je aan een abonnement vast.

Bestel NOOIT bij on that ass. Je zit er zo aan vast en komt er zeeeeer moeilijk vanaf!!!

Klote zijn ********** sturen geen onderbroek op mijn incasseren wel geld

Rotvolk bij on that as ik betaal geld.en geef mijn bank gegevens maar ontvang geen onderbroek. En dan zeggen ze elke het spijt ons is niet de bedoeling maar gebeurt elke x weer

Prachtige designs, slechte kwaliteit!! Nu mooie poetslappen...

Ze zien er prachtig uit, mooie ontwerpen maar helaas kleuren vervagen snel ondanks volgen van wasvoorschrift, na twee maand vallen er gaten in kruisnaad. Een x een nieuwe ontvangen, grotere maat genomen maar helaas ook daar weer hetzelfde resultaat! Na een jaar mooie stapel poetslappen in de kast....

Handige service, kwaliteit valt over te twisten.

Heb inmiddels 15 boxershorts in de loop van 12+ maanden van ze ontvangen. Ik, als iemand die een hekel heeft aan winkelen, is dit een ideale oplossing om maandelijks met een ander motiefje boxer weer het mannetje te kunnen uithangen bij de vriendin ;-) Echter de kwaliteit is niet echt heel goed. Van de 15 boxers, heb ik inmiddels al meer dan de helft moeten weggooien omdat ze kapot zijn gegaan. Doorslijten zitvlak en de elastische band laat los. Nu draag ik ze wel veel en moet erbij zeggen, ik fiets heel veel (woon-werk, ook in de coronatijd). De boxers lijken daar niet goed tegen te kunnen op het zitvlak / tussen de benen gedeelte. Hoewel ik de service blijf gebruiken, moet je er wel rekening mee houden dat je er of heel zuinig op moet zijn of accepteren dat ze vrij snel slijten.

Goed concept, moeilijk met opzeggen

Vreemd dat ik na opzegging nog 2 maanden moet betalen voor shorts. Particuliere abonnementen zijn toch altijd per maand opzegbaar?

Mijn zoon wil niks anders meer en ze blijven goed in pasvorm. Vanwege zijn sensorische overgevoeligheid geven we hem nu alleen maar jullie boxershort.

super boxers

goede kwaliteit