Ik voel me onbegrepen
Het boxerproduct is top, dat is voor mij 100% tevredenheid. Maar ze doen er werkelijk álles aan om geen klanten te spreken te krijgen.
De inlogomgeving van de website - waar je je abo regelt - is vrij onoverzichtelijk. Ik wilde mijn abo aanpassen van 'one' naar 'originals' (ik had in mijn hoofd gewoon 'printje' vs 'effen')... Dus ik zoek een kwartier over de website heen, veelgestelde vragen, in de 'inloggen'-omgeving. Uiteindelijk kwam ik na alles wat ik zag aan te klikken de wijzigingsmogelijkheid nergens tegen. Raar, toch maar even bellen.
Toen ik daarover belde werd ik verwezen naar de veelgestelde vragen (FAQ). 'Dat ik daar toch wel alles had kunnen vinden omdat het daar in staat'. De persoon aan de telefoon verwees me netjes naar de 'inloggen'-omgeving en op welke knoppen ik dan moest drukken. Het was een beetje weggestopt, maar inderdaad stond het daar wel. Had ik kunnen vinden.
Ik droeg het idee aan om dat misschien een prominentere plek te geven, maar dat werd direct afgewezen. Het stond toch duidelijk op de homepage dat het 'one' en 'originals' is, en alles staat verder in de FAQ. Er hoeft niets te veranderen. Ik had gewoon beter kunnen zoeken.
Al met al voelde ik me niet begrepen als klant. Nogmaals, product is prima, maar denk ff wat meer mee als je je klanten spreekt. Dat is het moment om ze te verwonderen in plaats van die 'irritante klanten' te helpen met 'problemen'.