Snelle service en top product

Fijne boxershorts die goed zitten en gemakkelijk met de post komen.

Goede kwaliteit.

de onderbroek was er snel en was een fijne stof

Liggen super! Kwamen binnen no time binnen.

Materiaal is van super kwaliteit, ze zijn strak waar het strak hoort te zijn en los op de belangrijkste plek!! Zeker een aanrader

Goede kwaliteit

Ik draag deze onderbroeken nu een tijdje en ze bevallen me heel erg. Als je het vergelijkt met een goedkope onderbroek is er echt een groot verschil in kwaliteit en comfort.

Geweldig, heerlijk, perfect.

Perfecte bezorging Heerlijke pasvorm Geweldige print.

Primark kwaliteit

Ik zeg investeer en koop calvin klein, dan merk en zie je pas dat onnthatass gewoon rotzooi is

EERLIJK, betrouwbaar, sexy.......en onweerstaanbaar!

Goede ervaring wacht nog op eerste boxershort, maar dusver goed gevoel bij

Prima boxershorts

Goede kwaliteit en zitten prima. Alleen jammer dat er maar 1x per maand geleverd wordt

Ik mag geen abbonoment nemen omdat mijn broertje er ook 1 heeft die bij mij thuis woont

Als ik een abbo wil nemen mag het niet van jullie omdat er al een abbononent is op dit adres. Willen jullie geen geld verdienen?

Je komt er bijna niet meer vanaf

Je komt er bijna niet meer vanaf, hoe moet je dit opzeggen? Ik kan alleen kiezen uit pauzeren maar dan begint het met een half jaar alsnog weer.

Super goede kwaliteit boxershorts. Zitten heerlijk en zien er tof uit.

Uitstekend!

Unique design with comfortable material for a complete experience! Excellent!

Ik vind het tof!

Het is een duurzaam product, zit lekker en zit comfortabel. Ik blijf hier zeker lid van On that ass is echt voor mannen die wat nieuws willen.

Leuke looks van goede kwaliteit voor betaalbare prijs

Dik tevreden met de boxershorts! Aanmelden is snel geregeld en je krijgt de eerste boxershort ook nog eens gratis! Je word per e-mail netjes up to date gehouden over leveringen en andere informatie. Kijk niet verder naar andere merken, ON THAT ASS is het merk voor leuke boxershorts van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs!

Fijne ervaring leuk concept

Prima bevallen. Alleen jammer dat ik niet bij in bestellen

Elke maand een mooie nieuwe boxer

Kapot fijne onderbroek!!

Zeg je eerlijk als je de juiste maat hebt voelt die kapot fijn forreal!! Droeg zelf blijkbaar iets te korte onderbroeken, hierdoor voelde ik me op sommige momenten niet op me gemak. Maar met de onderbroek van ON THAT ASS; voelde alles zo zacht en voelde mezelf ook zelfverzekerder!! Fijne is ook dat je niet zelf telkens onderbroeken moet gaan kopen en je krijgt steeds een andere. Echt top!!

Dramatisch slecht

Eind mei had ik een verkeerde onderbroek ontvangen, hierna gelijk een retour aanvraag gedaan en deze werd afgekeurd. Nadat ik het nogmaals had uitgelegd werd er begrepen wat er aan de hand was en zou er gelijk een nieuwe onderbroek worden verzonden. Nu 3 augustus, heb ik NOG STEEDS geen onderbroek ontvangen. Ik weet niet waar het mis gaat maar ik weet wel dat ik hier nooit meer iets bestel.

Onderbroeken zijn prima

Onderbroeken zijn prima, maar over de zogenaamde betalingen ben ik niet te spreken.. krijg elke keer een betalingsherinnering omdat ze zogenaamd niet hebben kunnen afhalen

***

Eerste maanden prima maar toen ik had opgezegd werd er steeds gezegd eerst betalen en dan op zeggen

Zit super!

De meeste boxers zitten niet helemaal lekker, kruipt omhoog of zitten te laag rondom de heupen. Maar deze van onthatass is echt een aanrader!

zit als gegoten en leuke prints

Ook goede info op site voor juiste maat. Snelle levering via brievenbus. Ik vind echter de tijd tussen afschrijving op rekening en levering wel erg ruim. Dat zou korter mogen dan 3 weken......

I'm bribed to write this review

The boxers are great. They feel nice. Haven't worn them enough to comment on the durability. By writing this positive review I can win 3 months free membership. That's why I'm giving five stars. Honestly 10 bucks for an underwear seems pricey.

Snelle levering volgens afspraak

Netjes afgeleverd. Goede pasvorm en leuke print. Je hoeft niet thuis te zijn voor de levering, ideaal.

Ja zit fantastische

voor de eerste keer dat ik dit doe. Maar ik had dit veel eerder moeten doen.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen