Zit goed

Om echt tot een besluit te komen zou ik graag nog 1 willen ontvangen. Ik zou zeker iedereen aanbevelen dit te proberen. Alleen als je je moet verschonen, heb je geen 2e meer. Dan val je terug in de oude. Ik beveel dit zeker aan.

bijzoner slechte communicatie en -mogelijkheden

Op zich leuke onderbroeken, maar slijten snel. Als je hiervoor belt dan hoor je snel dat je maat te klein is.... De mogelijkheid om hierover iemand t espreken en andere zaken, wordt niet geboden, of ik moet veel verder puzzelen....En daar heb ik gene zin meer in. Ik heb inmiddels opgezegd!

Prima en degelijk

Normaal heb ik altijd xl boxershorts. Dus nu ook een xl van on that ass. Toch zit deze dan weer best krap/strak. De print 'thor' is leuk. Verder een prima degelijke boxershort.

Gewoon top!

Leuke prijs, snelle levering,en zeer afwissende modellen. Tevens word alles duidelijk uitgelegd.

Tot zo ver prima

Ik heb net de eerste boxer ontvangen. Kan er dus nog niet écht over oordelen. Weet niet of de modellen allemaal gelijk zijn of dat je ook andere modellen hebt.

Top design top kwaliteit.

De kwaliteit is geweldig zit als gegoten en de designs zijn super. Ben er zeer blij mee.

Mooie en originele boxershort

Mooie stevige boxershorts van goede kwaliteit. De ontwerpen zijn heel origineel, ben erg benieuwd naar de volgende!

Mooi ontwerpen, zit lekker

Mooi ontwerp en zit lekker

Perfectie

Zit heel lekker en mooie prints

Super fijne boxer

Fijne boxer leuke print

Tot nu toe top

Hele leuke boxershort, de levering is super snel en de kwaliteit is goed. Zeker een aanrader!

Hele mooie boxershort en ze maken er een beleving van!

Fijn dat ze duidelijk omschrijven dat je niet vast zit aan een een abonnement voor een x aantal maanden. De boxershort zit fantastisch en heeft heel gaaf design. Pakket was super snel geleverd. Ofterwijl helemaal blij.

Comfortabel en van goede kwaliteit

Het elastiek is goed en de boxer zit comfortabel om de middel. Zeker een aanrader

Very proud

I liked them from the moment I saw them. At first I thought they were too daring but I ordered the first one for free to try and I loved them. I think they are the most comfortable I have because of the material and the shape they have. No doubt, if they keep bringing out cool styles, they'll have a client for a long time.

• ¿Nos recomendarías?

Snelle levering, duidelijke voorwaarden en goede kwaliteit boxershorts. Kortom top! Echt een aanrader!

Gekke afschrijvingen

Ik kreeg een mailtje waarin mij werd verteld dat er nog een rekening open stond, dit is gek want je kon een keer gratis proberen.

Goede kwaliteit, snelle levering en goede communicatie

De kwaliteit van de boxers is heel goed. Duurdere merken gaan sneller kapot en krimpen ook nog eens veel harder. Verder is de website helder en is het elke maand wel een leuke verassing welke boxer je binnen krijgt. Als er onverhoopt toch iets is dan is de klantenservice goed te bereiken en reageren ze ook nog eens heel snel een professioneel. Verder zijn de special editions een leuke toevoeging en het sparen met er vrienden actie is een leuk extraatje. Helemaal top dus!

Leuk design

De boxershorts zijn zeer origineel en zitten goed. Na de eerste keer wassen is de felste kleur eruit dus ik ben benieuwd hoe lang de kleur erin blijft. Tot op heden erg tevreden!

Goeie kwaliteit pas goed gewoon doen zou ik zege

Tot nu 👍

Zulke vrolijke onderbroeken

De onderbroeken zijn zo vrolijk kwa kleur! En zitten echt super!

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit!

Ziet er prachtig uit en zit erg comfortabel

Binnen een paar dagen al mijn boxershort in de brievenbus aangetroffen. Het mooie gratis exemplaar van mijn keuze. de stof is zeer zacht en daarmee zit hij erg comfortabel.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen