Leuk concept, goed product

Makkelijk aanmelden, leuk concept, mooi en goed product. Heel kleine kanttekeningetje.... qua juiste maat is het even lastig inschatten online. Gelukkig is er een proefboxer en pas je het makkelijk aan in de app. Helaas verlies je daardoor wel je 'gratis' variant. Verder louter positief!!

Lekkere stof, zit prima

Goede pasvorm en het ziet er nog leuk uit ook.

Super onderbroek

Zitten goed en de pijpen van de onderbroek kruipen niet omhoog.

Helemaal geweldig!

Zijn eigenlijk voor mijn vriend maar wil ze zelf ook wel dragen. Goeie kwaliteit, leuke prints, prima pasvorm. Vallen wel ietsje kleiner dus uiteindelijk maatje groter besteld.

stevig materiaal ook. kijk al uit naar de volgende

een perfect gevoel on that ass

Top...kan niet anders zeggen!

Echter: probeer met u contact op te nemen omdat ik ondergoed genoeg heb. Lukt niet want u heeft een "no-reply"mail-adres. Wat is hiervan de bedoeling? Ik wil uw toezending graag stoppen. Gaarne een mail met het goede email-contact!

Zit super lekker, en een kek printje !!

Levering was snel, en de kwaliteit is goed.

Zit lekker

Leuke verpakking ook en goede kwaliteit stof... Leuke prints... ja gewoon super product en concept!

Zitten perfect

Onderbroeken zitten perfect. Voelen goed en comfortabel aan en pijpen kruipen niet omhoog.

Wat een fijne, mooie en kwalitatief goede boxers. Met leuke prints. Ze zitten heerlijk

comfortabal

Zit zeer comfortabel, zeer goede kwaliteit en snel geleverd besteld volgende dag al in huis.

Toppertje

Perfect zittende boxer en een fijne stof.

Prima onderbroek , alleen de maten kloppen niet echt

Een hele fijne boxershort goede stof en pasvorm!

Subliem

Fijne stof, goede snit en leuke motieven.

Fijne stof zit lekker top

Mooi ontwerp prima pasvorm Zit lekker

Gratis boxershort

******en zat vast aan een boxershort per maand voor 10 euro, doei echt niet onmyass

Top boxershort

Super snelle service en in een leuke verpakking opgestuurd en de short zit lekker

Goede kwaliteit

Zit lekker

Slechte kwaliteit en slechte service

Boxers snel kapot en snel vaag van kleur!! Geen aanrader!! Ook hebben ze onnodig geld afgeschreven, waar ik nog steeds niks van gehoord heb, na maanden lang van opzeggen?!

Super gave boxershorts

Mijn zoontje van 11 is ontzettend blij met zijn nieuwe stoere boxershort. Prima kwaliteit, blijven ook mooi na tig keer wassen. Zeer tevreden!

Jammer

Was in het begin enthousiast. Goede website, alles makkelijk geregeld, leuke boxers. Maar na 10 boxers was het genoeg. Ik wilde stoppen. En toen werd het minder makkelijk en leuk. Dacht dat ik me had afgemeld, maar niet dus en nu is de afmeldknop uit het menu in mijn account en moet ik gaan bellen. Irritatieniveau is aan het stijgen.

Sluiten goed aan en hebben een vrolijke leuke print!

De onderbroeken zijn leuk geprint. Handig dat je maandelijks een nieuwe krijgt, hoef je daarvoor niet meer naar de winkel. De onderbroeken sluiten mooi aan en zitten lekker.

Mooie gekleurde onderbroeken

Jonge j9ngens vinden de kleuren mooi