Mooie shorts, wel veel reclame in de mail.

Bestelling en levering ging vlot. Weinig verpakkingsmateriaal 🤘. De short sluit goed aan. Enige minpunt is de constante stroom aan aanbiedingen via de mail. Dat mag best een tandje minder. Ik krijg alleen maar de neiging om het abbo. stop te zetten daardoor.

Agressieve verkoop

Via een e-mail die ik ontving van On that ASS klikte ik door om een bepaalde print te willen zien en direct was een abonnement geactiveerd. Dat was niet de bedoeling en ik heb via whatsapp contact gezocht en verzocht dit abonnement per direct stop te zetten en evt levering en betaling uit te sluiten. Vandaag zie ik dat er bijna 10 euro is afgeschreven. Dat bedrag heb ik per ommegaande gestorneerd en per whatsapp verzocht mijn gegevens te verwijderen. Tamelijk veel gedoe om niks. Ik wilde even kijken of dat short een leuk sinterklaas presentje was voor mijn vriend.

Zit als gegoten

Deze onderbroeken zitten geweldig. Je voelt dat het kwaliteit onderbroeken zijn.

Ludieke manier om aan boxershorts te komen. Want zeg nou eerlijk? Daarvoor ga je niet ‘gezellig’ winkelen. Manlief draagt normaliter de bekende merken, ook voor zijn ondergoed. Maar alles ging stuk en de kwaliteit was om te janken. Dus gaf ik hem een proefje van On that Ass! Kwaliteit is top! Zit als gegoten! Kleuren blijven perfect! En de prijs kwaliteit is meer dan prima! Hier nog drie stoere jongens in huis, die nu door papa ook aan de On that Ass gaan. Mama blij, mannen blij! En dat voor die prijs en met dat gemak!

Word na 1 keer wassen vaal!

Word na een keer wassen vaal van kleur. En als je dat meld mag je hem terug sturen en krijg je denkelijk een nieuwe. Maar de kwaliteit veranderd niet. Dus moet ik dan iedere keer blijven terug sturen ?

heel tevreden !

Heel verrast van de kwaliteit van de boxershort, hij zit heel goed en heeft een mooie unieke print

Perfect zittende onderbroek!

Perfect zittende onderbroek, draagt erg fijn. Goede kwaliteit en pasvorm is super.

Snelle en goede levering

Goede pasvorm stroopt niet op

Zit prima en zoals bij andere boxer short blijft ie zitten waar die zit.

Geweldige boxershorts en prints!

Geweldige pasvorm en dito prints!

Zonde om een jeans erover te dragen

Goede pasvorm.geweldige prints

Super broek

Leuke prints, goede pasvorm!

👍

Leuke prints en het zit ook nog lekker . Levering duurt lang . Na afschrijving komt je nieuwe onderbroek gemiddeld 2,5 week later .......

fijne onderbroeken met kwaliteit

leuke print op de onderbroeken, hij zit fijn en raakt niet versleten door het wassen. aanrader!

Zit super chill.

Hij zit echt super lekker.

Mooi spul en zit goed

Euh special edition icm Black Friday. Had ik wel een Black-Friday special edition prijs verwacht wat iedere internet verkoper doet. Maar Euh jullie verhogen ipv verlagen. €5 is een mooie prijs. Anders is het een black-out Friday voor jullie en dat is nou jammer.

Heerlijke strake boxer

De onderbroek zit heel comfortabel, mooie pasvorm, mooie CREATIVE prints en mooie verpakking!! helemaal TOP!!!

Goede pasvorm, gewoon perfect

De pasvorm is heel goed, leuke print en zit echt goed. De pijpjes rollen niet op. Ook na het wassen blijft de pasvorm goed

Prima onderbroek.

Een beetje aan de dure kant, maar desondanks al jaren een klant. Fijne onderbroeken.

Ik moet niet klagen.

Grotendeels tevreden

Heerlijke strakke boxer

De pasvorm is perfect, zit lekker strak met een mooi design.

Zeer lekker zittende onderbroeken

Zit heerlijk gelijk aan gedaan toen hij binnen kwam

Mooi ondergoed en ieder maand een ander

Vind het fijn ondegoed genruik ook als zwembroek.

Goed zittende onderbroek met een leuk design

Enkele dagen geleden mijn eerste boxer ontvangen en onmiddellijk uitgetest! Het design ziet er zeer leuk uit (als je fan bent van wat specialere motieven), de onderbroek zit zeer comfortabel en wordt geleverd in een leuke verpakking. Een pluspunt voor mij was dat ik totaal geen last had van het labeltje aan de achterkant, wat bij andere merken wel eens voor irritaties kan zorgen met het nodige knipwerk achteraf ;) Het maatlabel is wel niet helemaal correct dus ik raad aan om 1 maatje groter te nemen dan zij voorstellen. Hopelijk blijven de boxers intact na veelvuldig wassen, wat ik tot nu toe nog niet heb kunnen testen. Maar algemeen een zeer goede eerste indruk!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen