Leek goed en mooi tot er 3 maand voorbij was
Ik heb op 26 april 2019 mijn eerste testboxershort ontvangen, deze is vorige week de prullenbak in gegaan.
1e boxershort was mooi en kwaliteit lijkt allemaal erg goed. Ik heb maat L dus een XL besteld op aanraden van de FAQ pagina. Na 3 maand viel mij op dat de boxers begonnen te lubberen in het elastiek. Hier diverse mails over heen en weer gestuurd. Klantenservice heeft 1 boxershort uit een webshop bestelling gewisseld en toen ik (de door hun gevraagde foto's ) opstuurde van de andere boxershorts. Kreeg ik van een ander medewerker (ene quincy) te horen dat de 30dagen retour termijn voorbij was en ik er 1 kon ruilen en de rest niet. Hierop reactie gestuurd waarom dit ineens zo is omdat één andere uit dezelfde bestelling al geruild was (Allemaal op dezelfde datum gekocht in webshop) toen kreeg ik weer een ander die het leek op te lossen tot ik vroeg naar een maattabel (niet die van de website, maar eentje met centimeters) om samen tot een oplossing te komen en het echt goed te kunnen nameten. Ik kreeg weer diezelfde (quincy) medewerker en die leest de mails maar half en verwijst mij naar de faq pagina na een tabel waar we het in de reactie ervoor al over hadden. Hier staat netjes dat jeansmaat 32 een L nodig heeft, terwijl ze mij al een xxl aanraden inmiddels. Nou daar zakt mij met gemak de broek en onderbroek letterlijk van af.
Ik zit hier met stuk of 8 boxershorts die allemaal beginnend of lelijk gelubberde banden hebben. Ik had de hoop dat ze allemaal geruild konden worden want ze zitten prima. Als dit met een XXL of desnoods een XXXXXXL wel goed zou zijn dan maakt mij dat niks uit als die maar niet lubbert. Om snel de la te vullen had ik 2 abonnementen maar ik ben er wel klaar mee, ik vul de prullenbak straks nog sneller dan de la.