2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
Bericht aan OnThatAss, neem alstublieft wederom contact met me op. Deze gang van zaken deugt van geen kant.
VerbeterpuntenHet bedrijf is belachelijk bezig! Eerst had ik met een medewerker gesproken en het probleem opgelost. Ze kwam met de oplossing om mijn abonnement stop te zetten. Er kwam echter net weer een onderbroek binnen! Ook kreeg ik via de mail bericht over een gemiste betaling. Uit paniek heb ik hier even snel aan voldaan, maar dit was niet zoals afgesproken! Voor de mensen die aan een lidmaatschap willen beginnen, doe het niet! Ik blijk heel slecht van het lidmaatschap af te komen.
(De berichten hieronder speelden zich af voor dit bovenstaande gedeelte)
De service is uiterst slecht. De medewerkers tonen geen begrip voor mijn probleem, zelfs na vijf berichten. Telkens geven ze hetzelfde 'copy paste' antwoord. Vervolgens kom ik geen stap verder. Het komt erg onvriendelijk over.
Ik ben een abonnement aangegaan zonder te weten dat ik er een opzegtermijn van een maand aan zat. Toen heb ik binnen zeven dagen duidelijk gemaakt dat ik het abonnement wilde annuleren, maar hier werd niet aan meegewerkt.
Dit terwijl het bedrijf een samenwerking heeft met thuiswinkel.nl. Dit zou moeten betekenen dat er een bedenktijd van viertien dagen actief is.
Edit:
Nadat ik deze klacht verstuurd had werd mijn probleem wel opgelost, dat waardeer ik wel. Overigens is het geen stijl om alleen een klacht op te lossen zodra hij online staat waar mensen het kunnen bekijken, dit hadden ze alsnog eerder moeten doen. 4,0/10