1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Een leuk concept en in 2017 uitgeprobeerd. Na een boxer of 4 toch niet helemaal tevreden over de kwaliteit. Dit toen per mail gemeld. Ondanks dat ze op de site aangeven dat topkwaliteit extreem belangrijk is, werd in de reactie die ik kreeg niet de moeite genomen om te kijken wat er aan de hand was (productiefout?) of de feedback gebruik om de kwaliteit te verbeteren. In plaats daarvan kreeg ik een handleiding hoe ik het abonnement stop kon zetten. Dan is het voor mij duidelijk hoe belangrijk kwaliteit daadwerkelijk is ;-)
In 2017 dus stop gezet. In februari 2019 kreeg ik plots ineens een e-mail dat mijn abonnement weer geactiveerd was. Ik heb me niet opnieuw aangemeld. Daarom heb ik mezelf dezelfde dag weer uitgeschreven.
Ondanks de uitschrijving werd er toch geïncasseerd. Dat boek ik dan terug. Toen kwamen de betaalherinneringen. Tweemaal per mail en zelfs een sms. De klantvriendelijkheid was verloren en de sfeer werd schimmiger. "Voorkom onnodige kosten".
Jongens, laat me met rust. Ik hoef geen boxers!
Ik heb geprobeerd te mailen, maar wanneer ik op de betaalherinneringen reageerde kreeg ik een automatische mail terug dat je niet kunt reageren op e-mails die On That Ass verstuurt. Op de site staat onder contact dat je kunt mailen, maar er wordt geen e-mailadres genoemd. Klik je daarop, dan wordt er een leeg wit tabblad geopend. Blijkbaar willen ze niet dat je mailt. Ik ben niet van online negatieve ervaringen delen, maar voel geen andere keus.
Verbeterpunten- Als je op je site zet dat topkwaliteit belangrijk is, neem het dan serieus. Draag het uit door kwaliteitsklachten serieus op te pakken.
- Niet incasseren als mensen zich uitschrijven.
- Zorg dat mensen kunnen reageren op je e-mails. Zeker bij betaalherinneringen of als dingen mis gaan.
- Zet een contact e-mailadres op de site.
- Wanneer een incasso niet lukt, ga er dan niet automatisch vanuit dat het om wanbetaling gaat. Het kan ook zo zijn dat jullie zelf een foutje gemaakt hebben of dat de incasso onbedoeld per ongeluk niet gelukt is.
- Pas de toon van de betaalherinneringen aan. Als mensen niet betalen, dan stuur je ze geen boxer. Simpel. Niet dreigen met extra kosten, want dan weet je in ieder geval zeker dat mensen die per ongeluk een foutje gemaakt hebben opzeggen.