Pluspunten

Goede handeling snelheids. Pakketje had ik vijgen 3dgn na aanmelding

Alleen prijs :-)

Pluspunten

Snelle service, de stof is super en het zit comfortabel!

Pluspunten

Gewoon super boxer slip tegen een belachelijk lage prijs. Top

Pluspunten

snelle levering zit lekker en aparte afbeelding benieuwd wat er volgende keer voor afbeelding on my ass zit.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en snelle service! De boxer zit erg fijn en ziet er te gek uit!

Een keuze aanbieden qua prints

Pluspunten

Zitten als gegoten. Lekker strak “On that Ass”. Keurig en snel afgeleverd. Ben benieuwd naar het volgende design.

Afschrijven en bestellen ligfen wel ver uit elkaar.

Pluspunten

Super leuke stoere boxers me zoontje voelt zich een hele man in deze boxers

Nog geen

Pluspunten

Leuk concept, kwalitatief goede boxers. Het schiet er vaak bij in om nieuwe boxerahorts te halen maar dit concept garandeert elke maand 1 boxer! Dus ik hoef niet perse eruit om omdergoed te kopen! Vooral doorgaan en hopelijk blijft de kwaliteit zoals deze nu is! Thanks

N/a

Pluspunten

Lekkere undie, grappige prints. Kun je mee voor de dag komen. Wat stugge stof, benieuwd of het niet broeierig wordt op een hete zomerdag. Zal wel zien. Leuke/slimme actie die abonnement vorm van leveren.

laat kiezen uit prints

Pluspunten

Transparante communicatie. Transparantie over het contract. Boxer van hoge kwaliteit. Mooie kleuren / mooi stof

Eigenlijk geen ;-) Zeer tevreden voor ni.

Pluspunten

Top onderbroeken, deze blijven teminste zitten en kruipen niet omhoog zoals de meeste.

Pluspunten

Mooie boxershorts, en ook mooie pasvorm (ook voor de wat stevigere kont ;) ) met maat M. Ik ga het een tijdje aankijken hoe het me bevalt.

Zorg ervoor dat de oude boxershorts ook wat op voorraad blijven, anders had ik nog een paar oude besteld.

Pluspunten

Super snel, goede nazorg dmv mailtje en gewoon lekker broekie. Ik hoop dat de boxer niet na 3 keer wassen gaat lubberen maar de tijd zal het leren. Tot zover erg positief

Pluspunten

De broeken zitten erg comfortabel. Stukken beter dan broeken die je per 5 koopt. Ik vind echter de prijs van 10 euro best hoog dus zal mijn abonnement stopzetten wanneer ik een redelijke collectie heb.

Misschien de optie geven om meerdere onderbroeken per keer te versturen, en zo oo verzendkosten besparen

Pluspunten

Kwalitatief goede onderbroeken met een leuke print.

Wel wat aan de dure kant. En kan helaas niet zien hoe nieuwste boxer eruit ziet.

Pluspunten

zit perfect

Pluspunten

Snelle levering, perfect product! Meteen aangetrokken, uitstekende pasvorm, zit heerlijk!!

Pluspunten

Snelle levering en mooi product.

Als er een puntje van verbetering zou zijn, zou dat zijn dat er een tabel opgenomen op de site kunnen worden van de maten. Ik heb nu een XXL maar misschien volstaat een XL. Wist ik nu wat de volgende print zou zijn, dan kon ik er voor kiezen het met een minder aantrekkelijke print eens te proberen in maar XL. Dat durf ik nu niet.

Pluspunten

Kleurrijke unieke onderbroeken wie wil dat nou niet?! Ze zitten ook nog eens zo zacht als een pampers.

Het zou fijn zijn als deze onderbroeken ook nog eens duurzaam worden geproduceerd.

Pluspunten

De boxershort was snel binnen. Zat heerlijk en de pasvorm was uitstekend. Verder is het design erg origineel en vind ik het een goede uitprobeer aanbieding! Ik blijf de komende tijd nog wel lid. Zeker als ze zo blijven bevallen. Klantenservice is snel en goed te bereiken. Geen problemen mee. Mensen die zich afvragen of het echt zo is: probeer het uit en als het niets is voor je, kan je gemakkelijk en kosteloos opzeggen. Bedankt ON THAT ASS! Erg blij met de service en boxershorts.

Nog niks tegengekomen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede snelle service.

Model van de boxer is waardeloos. Dit is duidelijk een Chineze productie waarin geen ruimte is voor een beetje Europese kont (Ass). Ik heb bewust een maar grote genomen (ben slank) maar zit nogsteeds te strak. Stof is wat mij betreft ook te dik

Pluspunten

- snelle bezorging - duidelijke communicatie - goede prijs/kwaliteitverhouding

- houd geen rekening met mensen met een maatje meer

Pluspunten

Handige abonnementservice, pasvorm is heerlijk en leuk idee van iedere maand een nieuw design.

Pluspunten

Boxershorts was er snel Super pasvorm mooie kwaliteit en leuk design

Pluspunten

Zeer goede ervaring met de klantenservice, nemen tijd voor de klant. Kwaliteit van de boxershort is uitstekend, net zo goed of zelfs beter dan menig grote AAA merken. Ik raad het zeker aan om het uit te proberen!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen