Pluspunten

Elke maand een nieuwe boxer bij de collectie! Goede kwaliteit en zitten top!

Alles gaat prima!

Pluspunten

Duidelijke correspondentie betreffende levering van de onderbroeken. En het feit dat er zulke onderbroeken ontworpen zijn, dat de webshop op enkele onderbroeken na helemaal uitverkocht is.

Op internet staat dat de losse onderbroeken ook aangeschaft worden. Nu blijkt, indien je geen abonnement hebt, alles uitverkocht is en deze niet zou kunnen bestellen. Wellicht zou het fijn zijn voor klanten, die een losse onderbroek willen bestellen, als de voorraad in een kortere periode sneller aangevuld wordt.

Pluspunten

Super!! Ik kan niet anders zeggen, Mijn vriend is helemaal blij met de boxer!! Heel erg bedankt voor de gratis boxer en ik zeg tegen anderen, kies voor ON THAT ASS!!!

Nope, super! Mooie kwaliteit

Pluspunten

Tot nu toe enkel het eerste (gratis) boxershort ontvangen. Kwaliteit is prima en levering kwam zelfs eerder dan aangegeven. Communicatie is erg duidelijk en ze komen optijd met informatie. Tot nu toe zeer positief!

Pluspunten

Superleuke boxershorts en snelle levering

Heb ik nog niet

Pluspunten

erg gemakkelijke communicatie en simpel te bestellen

Meer hulp bij kiezen ideale maat

Pluspunten

Snelle levering van de eerste. Past goed. Alleen nog afwachten wat de nieuwe gaan worden.

Voorlopig nog niet. Enige zou misschien iets grotere voorraad om evt oudere te kunnen bestellen

Pluspunten

De boxer zit perfect, net zo lekker als mijn Björn Borg, misschien zelfs beter, ben zeer tevreden, ben alleen benieuwd naar hoe de boxer is na een aantal keer gewassen te zijn, hoop op het beste maar kan er nu nog niet over oordelen.

Pluspunten

Prima kwaliteit en pasvorm

Pluspunten

Ik heb pas voor de eerste keer een onderbroek gehad, dus nog niet veel aan gehad. Hij zit prima, dus ga er voorlopig ook mee door.

Pluspunten

Kwaliteit is zeker kenbaar

De maten lijken kleiner ik draag normaliter maat M maar bij deze is L en is nog beetje te strak

Pluspunten

Snelle bezorging, geen onnodige randzaken waarmee je belast word. Juiste hoeveelheid nazorg. Prima kwaliteit boxer.

Toen ik me net had aangemeld zag ik op de site dat de meeste boxers niet voorradig waren waardoor de selectie heel gering werd, een grotere voorraad zou daarom wel fijn zijn en een uitbreiding qua modellen voor een ruimere keuze zou ook geen overbodige luxe zijn.

Pluspunten

Goede kwaliteit boxers. Goede service. Creatieve ontwerpen

Meer boxers in de webshop

Pluspunten

Awesome company

No

Pluspunten

Makkelijk, snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden tijdens levering. Boxershorts zitten lekker, nog geen problemen mee gehad. Het labeltje achterin zit vastgenaaid wat ook erg fijn is in vergelijking met andere boxershorts.

Ik zou graag willen kunnen aangeven op welke termijn ik elke keer een nieuwe boxershort wil ontvangen. Bijvoorbeeld de keuze tussen elke maand, elke 2 maanden of elke 3 maanden.

Pluspunten

Zit goed knelt niet

Ook nog 1 maat groter b.v xxl

Pluspunten

Goede reclame en je weet waar je aan toe bent! Ze houden de klanten goed op de hoogte over van alles.

Geen tips of verbeterpunten. Ze doen het al goed. Houden de klanten goed op de hoogte over van alles.

Pluspunten

Mijn eerste product was netjes verpakt en op tijd geleverd

Er blijft maar weinig over om uit te kiezen dat was mijn eerste ervaring het over grootste deel was alles uit verkocht had beter verwacht ik hoop in de toekomst beter hoop ik

Pluspunten

Leuk en grappig concept met mooie boxers

Webshop is nagenoeg leeg.

Pluspunten

Prima boxershort, goede kwaliteit. Tot op heden niks te klagen.

Pluspunten

De 1e onderbroek ever die ik per internet gekocht heb en.... Pasvorm en Kwaliteit helemaal goed. En dit is niet alleen maar omdat de eerste gratis in

Pluspunten

Geen vervelende Reclame, makkelijk op te zeggen en leuke ontwerpen.

Pluspunten

Alles gaat precies zoals uitgelegd. Pasvorm is super, materiaal is super! Snelle levering. Duidelijke website. Dik tevreden.

Ik geef een 10 dus heb geen verbetering.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen