Pluspunten

Eerst twijfelde ik of ik een abonnement op jullie zou nemen, want een onderbroek is een onderbroek toch? Nou nee dus. Toen ik mijn eerste on that ass boxer aantrok wist ik meteen dat ik mijn abonnement voort zou zetten. Hij zit super, de kwaliteit is top, en het design is ook nog eens hartstikke tof. En ook nog eens een top service, alles wordt duidelijk uitgelegd en je zit nergens aan vast. Kan niet wachten tot de volgende boxer verstuurd wordt!

Ik heb pas 1 boxer ontvangen, dus ik heb nog niet genoeg ervaring met dit bedrijf om verbeterpunten te noemen. Tot nu toe ben ik 100% tevreden.

Pluspunten

Eindelijk een onderbroek die niet in me reet kruipt en ook niet tussen me liezen blijft zitten. Dus het blijf on my ass

Doen waar je mee bezig bent.

Pluspunten

De eerste boxershort had een gat door een productiefout maar door snelle reactie via whatsapp had ik binnen 2 dagen weer een nieuwe! Zeer prettige snelle service!

Niks ga zo door. Ben benieuwd naar de print van volgende maand!

Pluspunten

Pluspunten

Na lang dubben toch maar besloten het eens een kans te geven. Eerlijk is eerlijk; dat was geen domme keuze. Snelle en makkelijke website. Duidelijke communicatie via email zonder poespas. Handige verzending. Makkelijk aanpassen van gegevens op je account zoals bijvoorbeeld de maat. Bij het bekijken van de boxershort leek hij erg groot uit te vallen, maar eenmaal aan zit hij super fijn. De print wordt niet tever uitgetrokken, maar het fijnste vind ik de iets langer "pijpen" en de brede band. Kan niet wachten op de volgende!

Iets meer keuze in de gratis boxershort bij aanmelden... kon nu maar 1 kiezen in mijn maat. Desondanks zit hij er niet minder goed van hoor!

Pluspunten

On that ass komt ze afspraken na. Heb een gratis boxershort gekregen zoals ze dat aangeven. En had hem snel binnen.

Geen verbeter punten ga zo door.

Pluspunten

Goede kwaliteit boxershort. Stoer ontwerp!

Pluspunten

Zeer snelle levering na bestelling en je hoeft er niet voor thuis te blijven. Broek zit als gegoten en zeer goede kwaliteit.

Pluspunten

Eenvoudige constructie, duidelijk en snelle afhandeling. Super comfortabele pasvorm en vette prints.

Pluspunten

Doen wat ze zeggen, duidelijk en gemakkelijk.

Zorgen dat alle producten voorradig zijn.

Pluspunten

De eerste en dus gratis onderbroek zit geweldig lekker en kijk er dus ook naar uit om elke maand een nieuwe te ontvangen. Goede pasvorm en een goede kwaliteit.

Pluspunten

Nadat ik me aan had gemeld lag de boxer al binnen 3 dagen op de mat, super service en leuke printjes iedere keer!

Pluspunten

Prima levering, prima product. Al vanaf het begin een abonnement. En net voor me zoon ook een abonnement genomen.

Pluspunten

onderbroek zit fantastisch! uitstekende kwaliteit.

voor 10 euro is dit wel de duurste onderbroek die ik ooit gekocht heb.

Pluspunten

Snelle levering! Goede kwaliteit! Betaalbaar.

Momenteel nog geen opmerkingen!

Pluspunten

Goede kwaliteit boxers zitten heerlijk.

Pluspunten

De onderbroek was snel geleverd, erg goede qualiteit. Leuke designs.

Pluspunten

Reclame zag er goed uit, website was duidelijk. Alle afspraken zijn nagekomen en communicatie is duidelijk. Product voldoet aan verwachting en maatvoering klopt.

Tot nu toe niets eigenlijk.

Pluspunten

Goede service, gemakkelijk thuis bezorgd en top boxershorts!

Niet van toepassing.

Pluspunten

Boxer pasvorm is perfect, en blijft ook gedurende de hele dag lekker zitten waar andere boxers al vaak halverwege de dag al hun pasvorm kwijt zijn.

mogelijkheid om te kleur te kiezen zou mooi zijn.

Pluspunten

De onderbroeken zitten fantastisch, en hij was snel geleverd.

De onderbroeken zijn vrij aan de prijs, maar ze worden dan ook thuis geleverd en ze zitten top!

Pluspunten

de onderbroek zit heel goed en goede kwaliteit stof

toen ik bestelde was alles bijna uitverkocht zorg veel meer voorraad

Pluspunten

Snelle levering en hele goede producten

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen