Pluspunten

- Goede communicatie! - Kwalitatief hele goede boxer - Goede pasmaat - Zit goed

Geen tegenvallers, ik zal dit bedrijf actief aanbevelen

Pluspunten

Perfecte service !!!!! Zit voortreffelijk

Pluspunten

super pasvorm, goede kwaliteit, snelle levering. al met al helemaal top! ben er super tevreden mee!!

alles top, geen op of aanmerken

Pluspunten

- snelle levering - mooie onderbroek

Pluspunten

Perfecte service en vriendelijke medewerker. Fijne boxers die perfect zitten

Pluspunten

Ik had me zelf in geschreven en binnen een week was hij al binnen ik had niet verwacht dat het er zo snel zou zijn dat was echt fijn en hij zit ook echt lekker

Ik heb geen verbeterpunten of tips tot nu toe is het echt super goed

Pluspunten

De proefversie lag aan het eind van de volgende dag na mijn aanmelding al op de deurmat

Pluspunten

Super Service! en een super Boxer! Nog nooit een onderbroek gehad die zo goed zat!

Pluspunten

Boxer zit bijna helemaal perfect (Misschien zit ik net tussen L en XL in) Maar de stof en elastische gedeelte maakt de boxer alsnog lekker zitten. Ik heb leuke designs gezien alleen heb er zelf nog niet 1 van in mijn bezit, hopelijk de volgende zending

Op de site word aangegeven dat je je eigen eerste design mocht kiezen. Nou was er voor de maat L maar 1 design beschikbaar waardoor ik dus niet kon kiezen. Ik zou dit dan of niet vermelden of wat er gezegd word moet nagekomen kunnen worden.

Pluspunten

Snelle bezorging, onderbroeken van goede kwaliteit en stoffen, zeer comfortabel en een goed uniek ontwerp.

Misschien een applicatie zodat het gemakkelijker is om aanpassingen toe te passen aan je bestelling

Pluspunten

Uiterst klantvriendelijk en klantgericht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk product, leuke designs

Zorg dat als een nieuwe klant wil bestellen dat er niet pas op het laatst een boodschap verschijnt dat de maat niet op voorraad is.

Pluspunten

Zeer duidelijke communicatie!

Communiceer duideijker wanneer ik nu de eerst volgende boxer kan verwachten. Dat is me nog niet duidelijk.

Pluspunten

alles ging zoals verwacht, snelle en goede service!

Pluspunten

Zit lekker, goeie kwaliteit en leuke print!

Pluspunten

Ze komen hun belofte na

De onderbroeken zijn zo fijn dat je er meer van wilt bestellen en dat kan heelaas niet

Pluspunten

Snel geleverd, en zit erg goed

Pluspunten

Duidelijk, snel , leuk en makkelijk ! Voelt veilig om ook te kunnen opzeggen enz! Leuke eerste short!

Ik krijg nu mailing over hoe mijn ervaring is maar eigenlijk moeten jullie dit aan degene vragen wie ik het cadeau heb gedaan ... tip

Pluspunten

Netjes weet wanneer je bestelling onderweg is, hij zit gelijk goed, lijkt wel dat je een dure onderbroek aan heb, en dat voor 9,99 euro

Ik had zelf verwacht dat er twee waren zo komt het over op Facebook

Pluspunten

komen de afspraken na

Pluspunten

Duidelijke site, duidelijke actie. De boxershort eerst gewassen en inderdaad daarna gedragen. Het past precies bij mij en zit heerlijk.

Pluspunten

De onderbroeken zitten perfect! Leuke en unieke ontwerpen. Zeker een aanrader.

Pluspunten

Ik dacht altijd fijn om een gratis onderbroek te krijgen. Maar nu ik hem aan heb laat ik het abbonement doorlopen. Wat een hemelse onderbroeken!

Exclusievere verpakking.

Pluspunten

Normaal gesproken ben ik erg sceptisch over de dit soort bedrijven, echter heb ik door de 1 cent actie een boxershort geprobeerd, deze zat perfect. Zakt niet af en heeft goede pasvorm! Prijs is ook redelijk schappelijk :)!

Misschien een mogelijkheid of acties met meerdere boxershorts tegelijk, bijvoorbeeld: 3 voor 25 of iets in die richting. Ook zijn er momenteel veel shorts uitverkocht.

Pluspunten

Een abonnement op een boxer is zowel vernieuwend als innovatief. Ben onder de indruk van de professionaliteit van het bedrijf. Succes met de grote groei van nieuwe klanten!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen