Pluspunten

Prachtige prints op de shorts.Goede maatvoering. Boxer zit als gegoten. Goede,snelle communicatie met medewerker(zelfs in het weekend) Eerste boxer gratis.Makkelijk opzegbaar.

Pluspunten

goede bezorging , goede sympathieke klantenservice. Kwaliteit boxershorts prima in orde.

Zorgen dat bepaalde maten op voorraad zijn. Al 2 keer gehoord dat een maat er niet is.

Pluspunten

Goed product, fijne stof! Ben alleen bang dat de elastische band hetzelfde is als bij Bjorn Borg en dat deze binnen de kortste keren omslaat. De tijd zal het leren, maar tot zo ver een dikke vette prima!!

(Nog) niet...

Pluspunten

Boxers zitten geweldig en zien er fancy uit.

Pluspunten

Mooie boxer, prima pasvorm en zit als gegoten. Leuke vrolijke print! Ik zou iedereen aanraden om op deze manier boxers te laten bezorgen!

Pluspunten

niet alleen zitten de boxershorts lekker, ook is de klantenservice goed te bereiken. Vooral de snelheid waarmee ze antwoorden via whatsapp en de geboden duidelijkheid waren positief.

Geen 5 sterren omdat de afhandeling in het begin niet helemaal goed ging. Uiteindelijk wel prima oplossing geboden.

Pluspunten

De boxershort had een opvallend maar toch ook onverwacht printje. Was hier zeer tevreden mee, maar ook de kwaliteit is zeer goed en hij zat als gegoten.

Wat ik me echter wel afvraag, is of mensen wel maandelijks een nieuwe onderbroek nodig hebben als ze voor een jaar of langer lid zijn. Als je eens in de twee maanden er een zou krijgen blijven klanten denk langer lid.

Pluspunten

Precies wat ik verwachte

Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen

Meer voorraad

Pluspunten

Voor dat de bestelling werd gedaan wat duidelijkheid dat de maat nog niet beschikbaar was. Fijn dat dit voor de bestel procedure bekent was.

Kan niks bedenken

Pluspunten

Mooie pasvorm,goede kwaliteit, voor een redelijke prijs Ik ga zeker door met de maandelijkse aanschaf! Kijk nu al uit naar de nieuwe print

Pluspunten

Goede levering en op tijd. Goed product

Pluspunten

Perfect product, past, kwaliteit is hoog en niet te duur

verpakking mag wat interessanter

Pluspunten

Deze makers verstaan hun vak Ze zitten heerlijk en comfortabel Je vergeet haast dat je hem aan hebt Zo Natuurlijk en heerlijk gevoel Een echte aanrader

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Mooie pasvorm, goede servers

Pluspunten

Fantastische, vriendelijke service. Aanmelden en opzeggen is zeer eenvoudig. De onderbroeken zitten super goed en zien er leuk uit!

Blijf zo door gaan!

Pluspunten

Heb de boxer net een week, en 1 x gedragen. De printen zijn leuke en hip. Ze zitten als gegoten, hopelijk is dit na een aantal wasbeurten nog zo.

geen!

Pluspunten

Zeer tevreden over aangeboden product, levertijd, prijs en uitleg mbt het product!! Alle voorwaarden zijn helder geformuleerd. Ik ben nu al benieuwd naar de volgende levering! Ga dit zeer zeker verder vertellen

Nvt

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie richting klant. Tof om de eerste als proef te sturen en dat je er eventueel direct van af kan stappen.

Maak het eerste exemplaar nog unieker dan het maandelijkse exemplaar, personalisering bijv. Tof dat de eerste op proef is!

Pluspunten

Snelle levering, goede boxers, zitten lekker en goede kwaliteit!

Kan er zo snel geen bedenken

Pluspunten

Zit perfect. Jammer dat de band dubbel klapt.verder perfect.

keuze om bij te bestellen is jammer genoeg erg beperkt.

Pluspunten

Tot nu toe doen ze wat ze beloven

Pluspunten

Zo in eerste instantie top, fijn dat er gratis een boxershort wordt toegezonden. 1x per maand een nieuwe door de brievenbus lijkt mij prima

Mogelijk kunnen jullie ook zoiets doen met onder T-shirts, zwart en wit.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen