Pluspunten

Leuk initiatief. Doet wat het belooft en goede prijs kwaliteit verhouding

Doosje van het product is niet geschikt voor brievenpost of je moet een steviger doosje maken maar een plastic of papierenzakje is voldoende

Pluspunten

Snelle behandeling bestelling

Grotere maten

Pluspunten

De levering was ontzettend snel. Daarnaast zag de boxer er precies uit zoals op de foto. Mooie felle boxerband en goede diepe kleuren in de boxershort. Het materiaal is fijn met prima elastische banden. Hij zit dus fijn en dat is het belangrijkste.

Van tevoren had ik geen idee of ik een Small, Medium of Large onderbroek nodig had. Misschien een indicatie maken hoeveel diameter de verschillende maten (ongeveer) zijn. Dat voorkomt denk ik ook dat onderbroeken terugkomen omdat ze niet passen.

Pluspunten

Snel en keurig bezorgd

Nog geen. Daarvoor ben ik er te kort bij ;-)

Pluspunten

Snelle levering Kwaliteits ondergoed voor zeer schappelijke prijs Gemak van een abonnement

Kan nog niet beoordelen,ben net lid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel bezorgd, goeie onderbroek

Mogelijkheid hebben om tijdelijk op pauze te zetten. Dus dat je na drie onderbroeken een paar maanden kan stoppen, of voor lager bedrag een tijdje geen onderbroek ontvangen. En dan na paar maanden weer aanzet en weer voor €10 onderbroek ontvangt.

Pluspunten

Snel geleverd,mooie kwaliteit. Leuke print.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie. Een pakket wat buiten de schuld van On That Ass, niet bij mij aankwam werd direct na eerste kennisgeving (ongevraagd) meteen hersteld en opnieuw verzonden. Voor mij geldt zowel zakelijk als prive dat een organisatie zich niet kenmerkt door het percentage goed verlopen processen, maar vooral door de omgang en het herstel van niet goed verlopen processen, waarb8j de #nelheid van de oplossing dan belangrijker is dan de schuldvraag. Chapeau! Hier zouden vele organisaties een voorbeeld aan kunnen nemen. En by the way ik ontving een heul kekke short.

Iets (niet teveel) meer informatie mbt zending en levering via webportaal, zoals verzenddatum, verzendadres, trackandtrace info...

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Leuke print . Perfecte pasvorm

Pluspunten

Snelle levering, leuke prints, prima pasform

Op moment nog niet

Pluspunten

Snelle en goede levering. Goede tips om de boxers goed te houden. Ook fijn dat je een gratis boxer krijgt de eerste maand. Mijn vriend is nogal kritisch dus dat was erg fijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de broeken kunnen niet in de droger, en dat in deze tijd. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een wasdroger.

Pluspunten

1e was in 1 dag geleverd

2e gelijk de volgende dag besteld maar na 5 dagen nog niks van gehoord

Pluspunten

no bs! Het geleverde product voldoet aan de verwachtingen

Pluspunten

Er staat op de website paar dagen levertijd en heb t de volgende dag al in huis :D

Geen op t moment net lid

Pluspunten

makkelijk en snel te bestellen. snelle levering.

Pluspunten

Heb nooit zin om te gaan shoppen voor onderbroeken, dus dit is de ideale oplossing. De kwaliteit van de onderbroeken is ook heel erg goed en ze zitten onwijs lekker. Vindt 1 onderbroek per maand alleen best wel weinig ik heb hem nou al 2 weken aan en hij begint nou toch wel een beetje vies te worden, vanaf volgende week maar binnenstebuiten dragen en de laatste week binnenstebuiten en achterstevoren dan kan ik het waarschijnlijk wel uitzingen tot ik weer een nieuwe thuis gestuurd krijg.

Pluspunten

Goed bedrijf komen de afspraken na.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke website.

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site. Prima service

Een paar Papa en zoon boxers zou helemaal top zijn

Pluspunten

Duidelijke website met goede omschrijving van het product.

Pluspunten

De boxers zijn van fantastische kwalteit en zitten heerlijk! Ontwerpen zijn ook erg leuk! Bestelling wordt snel geleverd!

1 klein nadeel, ik wilde online extra boxers bij bestellen en kwam tot de ontdekking dat ze allemaal waren uitverkocht in maat M, L en XL en alleen nog S en XS te verkrijgen was.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen