Pluspunten

snelle levering en een goed produkt

Pluspunten

snel bezorgd duidelijk communicatie over levering en afschrijving

Heb ik niet nog geen boxer short gehad

Pluspunten

Duidelijke informatie

Nog geen idee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Boxer ziet er goed uit

Maat was niet goed, omruilen gaat vooralsnog wat omslachtig en moeizaam. Mijn maat was er niet, zou de maand erop een nieuw proefmodel krijgen maar krijg nu een e-mail met een melding dat er afgeschreven gaat worden (en heb dus nog geen proefmodel ontvangen). Uitgangspunt van OnThatAss zou juist moeten zijn dat je zorgeloos iedere maand een boxer ontvangt, en ik merk aan mezelf dat ik er wel een beetje klaar mee ben doordat het omruilen een beetje een gedoe is. Dan stap je het liefst in de auto en haal je ergens een Bjorn Borg o.i.d. En dat is nu juist net wat OnThatAss niet nastreeft. Dat is jammer, een gemiste kans. Ik heb dat het proefmodel snel komt, goed zit en dat het daarna gewoon gaat zoals het hoort te gaan.

Pluspunten

Ik heb net mijn eerste levering binnen en mijn eerste indruk is, dat het een jong en hypermodern bedrijf is helemaal van deze tijd met een super snelle levering (althans de eerste keer :-) ). Gave website met leuke hippe en stijlvolle artikelen.

Pluspunten

Net lid geworden en erg tevreden. Snelle levering en de boxer is van goede kwaliteit en zit erg lekker.

Heb ik nog niet..tot nu toe erg tevreden.

Pluspunten

tot zover gen klachten

ga zo door

Geen idee

Pluspunten

goede pasvorm, leuke print

nvt

geen verbeteringen

Pluspunten

Snelle levering. Handig in de brievenbus.

Tot nu toe niet. Net eerste levering gehad.

Pluspunten

Ik heb nog niet echt een idee van t bedrijf. Ben net lid geworden maar t ziet er goed uit.

Nvt

Pluspunten

Erg leuk concept. Na het zien van de TV-reclame toch wel benieuw geraakt. Ik ben altijd op zoek naar boxershorts met een motief of leuke kleurstelling. Vaak zijn die dingen belachelijk duur, dus toen ik ON THAT ASS zag moest ik het wel proberen. De kwaliteit is bijzonder goed, alsmede het ontwerp. Mits dit zich doorzet de komende maanden is het voor deze prijs een absolute aanrader!

Pluspunten

Snelle service. Duidelijke communicatie

Pluspunten

Duidelijke voorwaarden en hoe en wat. Niet te veel onnodige opties.

Meer abonnementen, bv meer dan één artikel. Of combineren met eigenmerk of deel pakketten met happy socks? Wellicht ook Briefs als optie geven, soms is alles los ook fijn;)

Pluspunten

Goede levering en mooi kwaliteit

Pluspunten

Frisse manier van verkopen. Erg innovatief. Mooie broeken.

flexibeler betalingen

Pluspunten

Heel leuk concept en de producten zijn ook mooi!

Pluspunten

Snelle levering en een prima product.

Nog niet, maar ik ben pas net lid.

Pluspunten

- Op de hoogte gehouden over nieuwe leveringen en betalingen via e-mail! - mooie boxers van goede kwaliteit!

Pluspunten

Uitstekende snelle service. Had me ingeschreven, en zou eigenlijk pas na 4 werkdagen 1e levering krijgen. En tot mijn grote verrassing ontving ik volgende dag al de levering. Boxer was perfect. Zeer zeker een content klant.

geen op dit moment

Pluspunten

Goeie site en een snelle levering.

Pluspunten

Heldere website, duidelijke info per mail, en natuurlijk goed passende boxers met top motiefjes.

Een soort actie dat mensen zich kunnen aanmelden via je persoonlijke code, en dat ik dan een gratis boxer krijg ofzo, dan gaan mensen actief werven.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen