3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed behandeld.

Jammer dat je niet maandelijks je eigen boxer mag uitkiezen. Vind ze niet allemaal mooi.

Pluspunten

was heel snel binnen, dat vind ik heel erg prettig

tot nu toe heb ik geen verbeter punten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na niks ontvangen te hebben twitter aangemaakt ipv binnen een uur antwoord was het 14 uur later maar ok ze hadden een storing. uitgelegd en ze vragen email / postcode 3 dagen later nog niks weer op twitter en weer postcode en email uiteindelijk heb ik maar bedankt voor de gratis boxer waarop ze aangeven ok jammer da tu deze niet wilt en niks meer wilt ontvangen. Ze hebben een instelling van een klager minder dat is mooi ipv oplossings gericht in vervolg twitter heb ik aangegeven dat dit nu typisch is waarom ik twijfel aan ze ze geven niks om klanten gratis komt niet aan jammer dan. Natuurlijk belicht ik mijn gevoel hier en denkt (not) onmyass er anders over ik heb immers aanggeven te bedanken voor de gratis boxer omdat ze niet betrouwbaar overkomen Maar dit is mijn mening, bestel uw gratis boxer en oordeel zelf. heb ook tips gegeven aan ze zoals oline zien welke vrienden zich anamelden en aanpassen vrienden systeem ( bonus 5 euro ( per maand) ongeascht hoeveel je aanbrengt dus heb je 10 vrienden en worden ze tegelijk lid heb je 5 euro korting verspreid je de vrienden over 10 maanden elke maand 1 vriend heb je elke maand 5 euro korting na een week is er aangeboden een nieuwe te sturen nadat ik op twitter bleef klagen en ze al 3 keer email en postcode gevraagt hadden

1. Betere communicatie 2. klanten serieus nemen 3. aanpassen vrienden systeem ( bonus 5 euro ( per maand) ongeacht hoeveel je aanbrengt dus heb je 10 vrienden en worden ze tegelijk lid heb je 5 euro korting verspreid je de vrienden over 10 maanden elke maand 1 vriend heb je elke maand 5 euro korting Als je aangeeft binnen een uur reageren dan dit ook doen en niet na 15 of na 10 uur zoals reeds 2 maal gebeurd is excuus is dan storing.

Pluspunten

Makkelijk in te schrijven en makkelijk betalen. Snel in huis en prima kwaliteit!

Pluspunten

Zitten lekker, goede kwaliteit!

Pluspunten

Maandelijks opzegbaar Geen rompslomp met zoeken of uitzoeken..altijd het nieuwste.

(Nog) geen

Pluspunten

Leuke actie en snelle levering.

Pluspunten

snelle en correcte behandeling en levering

Pluspunten

Klantvriendelijk. Duidelijke website en informatie. Vernieuwend concept.

Bekendheid en promotie. Wist niet van het bestaan af. Ook vrienden en bekenden gaven aan het bedrijf niet te kennen.

Pluspunten

snelle service ook bij problemen

kan ik nog niets over zegen

Pluspunten

snelle levering leuke prints

elke maand kiezen uit 2 of 3 ontwerpen

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Topprestaties wil wel 3x per dag wisselen. Alleen heb maar 1 nog hahaha

Misschien ook effen kleur erbij.

Pluspunten

Vette designs, snelle levering en goede service!

Zou zo niks kunnen bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerste bestelling is goed en vlot verlopen

Nog geen zicht op.

Pluspunten

Snelle levering van een prima product!

Maattabel is altijd lastig. Maar in mijn geval ging het in 1 keer goed!

Pluspunten

Snelle levering,mooie kwaliteit

Kan daar nog niet verder over oordelen,pas 1 x geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig Goede verpakking Mooie designs Duidelijke website

Kwaliteit van de afwerking is minder. Je ziet de knipranden aan de binnenkant.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie onderbroeken! super service na zelf een foutieve maat besteld te hebben. Top

Pluspunten

Super tevreden Geweldige kleuren en mooi en stevig kwaliteit boxers Heel blij mee verheug mij al op de volgende

Ga zo door !

??