Ik vind de onderbroeken mooi en zitten goed, wel vind ik het jammer dat het snel kleur verliest na een paar wasbeurten
Hi Rocky, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxershorts dit waarderen we enorm! Op onze website staan de wasvoorschriften deze kun je eens doorlezen, wellicht wil dit al helpen tegen het vervagen van de kleuren. Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Mooie boxers....alleen de levering is soms(best vaak) een probleem!!!! Mijn samurai is niet geleverd!!!!!. Hoop dat het snel rechtgetrokken word andersben ik geneigd op tezeggen... Gr. Loek
Hi Loek, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxers, dit waarderen we enorm! Vervelend dat je de Samurai niet hebt ontvangen, ik wil je vragen om onze klantenservice een mailtje te sturen. Hun zullen het probleem voor je controleren en oplossen zodat je de levering alsnog ontvangt :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Comfortabel en een leuk ontwerp
Hi Wesley, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxershorts dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke items je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Goed zittende broek en mooi van design.
Hi Jos, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxershorts, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke items je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Mijn man is zeer tevreden over "on that ass" boxershort. Ze zitten zeer comfortabel en het materiaal voelt zacht aan. Elke maand wordt je verrast met een kleurrijk design.
Hi Lizzy, Super fijn dat je man zo tevreden bent over onze boxershorts dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke items je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Je heb geen ommekijken naar nieuwe ondergoed
Hi Richel, Super fijn dat je tevreden bent over onze items, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke items je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Zit erg lekker en zijn top
Hi Warnaar, Super fijn dat je tevreden bent over onze items, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke items je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Gemakkelijke service. Alleen gaan de boxers in het kruis gedeelte op de naad snel kapot
Hi Rick, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxers en de service, dit waarderen we enorm! Bedankt voor de feedback, we gaan hier zeker mee aan de slag. We hanteren een garantie periode van 90 dagen, stuur ons zeker een mailtje dan kunnen we boxers in deze periode wellicht vervangen. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Unieke designs, zachte stof. Zou wel fijn zijn als er ook een deling tussen de designs gemaakt kan worden, gezien ze vaak donker en “man-gericht” zijn
Hi Fleur, Super fijn dat je onze designs en stof fijn vind :) Bedankt voor de feedback, dit nemen we zeker mee zo kunnen we ons zelf en de items steeds verbeteren! Mocht er nog iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
De onderbroeken zitten lekker mooie design. Iets slechts heb ik niet
Hi Damien, Super fijn dat je zo tevreden bent over de boxershorts en de designs, er komen nog een hele hoop te gekke items je kant op. Heel veel plezier ermee :) Mocht er nog iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
2 van de hele stapel onderbroeken zat vrij snel gat in het kruis en een x verkeerde maat ,, heb zelf te lang gewacht met retour aan te vragen omdat ik niet wist dat dit kon dus helaas verder zijn het goede onderbroeken
Hi Evert, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxers, dit waarderen we enorm! We hanteren een garantie periode van 90 dagen, mocht er in deze tijd iets zijn met een item laat het ons dan zeker weten dan kijken we naar de juiste oplossing ervoor :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Super dik te vrede over het product en zit goed en zeker goede kwaliteit zeker un aan rader
Hi Kevin, Super fijn dat je dik tevreden bent over onze kwaliteit van de items, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke items je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT AS
Ik ben erg blij wanneer ik een nieuwe zending binnen krijg, ik vind de onderbroeken en sokken altijd erg lekker zitten.
Hi Sverre, Super fijn dat je tevreden bent over onze items en we je elke maand blij kunnen maken met een nieuwe levering, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke items je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT AS
Perfect quality , Attractive product .keep it up.
Hi Mouaiad, Super nice that you are satisfied with our items, we really appreciate this. We have a lot of nice designs coming your way, have fun with them! If there is anything, please let us know. Have a nice day! Greetings, Roxy | Team ON THAT ASS
al heel wat boxers en sokken binnen gekregen en de eerste ziet er nog steeds zo nieuw uit als de laatste die binnen is gekomen. top kwaliteit
Hi Wendy, Super fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit van de boxers en socks, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke items je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Het zijn hele fijne boxers. Erg mooi ook , En zitten super fijn. Heel blij met ons abonnement
Overpriced for the quality of the products on underwear. Sock designs also very poor.
Hi, Super annoying that you are having an unpleasant experience with us, this is definitely not our intention! I would like to ask you to send us an email, so we can look for the right solution together! I love to hear from you. Have a nice day! Greetings, Roxy | Team ON THAT ASS
Alle lange tijd een lidmaatschap voor onderbroeken en sokken! Zeer tevreden met kwaliteit en comfort!!
Hi Tristan, Super fijn dat je al enige tijd member bent bij ons en dat je tevreden bent over de kwaliteit en comfort, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop leuke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Pasvorm is uitstekend, blijft ook na meerdere keren wassen op 40 graden.
Hi Joop, Super fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van onze boxershorts, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Schitterende designs, maar vooral kwaliteit en perfecte pasvorm.
Hi Kees, Super fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van onze boxershorts, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Altijd netjes op tijd elke maand top kwaliteit ondergoed. Heb er ook een sokken abonnement bij dat is ook echt een aanrader.
Hi Jasper, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxershort en dat ze elke maand netjes optijd op de mat liggen dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Hele fijne boxershorts. In de loop van de jaren meerder merken geprobeerd, maar deze zijn veruit de beste en ze blijven ook mooi na het wassen. Er is er ook nog geen enkele stuk gegaan. Wel vind ik de laatste prijsverhoging van 9,99 naar 11,99 net aan het randje van wat ik wil betalen voor 1 boxershort. Vooralsnog laat ik het abonnement lekker doorlopen. Gr. Hans
Hi Hans, Super fijn dat je een tevreden member bent van ons, dit waarderen we enorm! Om dezelfde kwaliteit en service te kunnen behouden hebben we er na een lange periode voor gekozen de prijzen van onze boxershorts te verhogen. We blijven verbeteren om jou elke maand te kunnen voorzien van een onvergetelijke ON THAT ASS-ervaring. We hopen op jouw begrip en dat je ondanks de prijsstijging nog lang member bij ons mag blijven. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Heel leuk om iedere maand een boxer te ontvangen
Hi Wilma, Super fijn dat je tevreden bent en het leuk vindt om elke maand een boxer in de bus te ontvangen, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Flexibel en kwalitatief meer dan goed!!!!
Hi Marc, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxershorts, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Leuke designs, perfecte pasvorm, goede kwaliteit stof. Kortom de favoriete boxers.
Hi Ingrid, Super fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van onze boxershorts, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS