Mooi design en stevige onderbroeken

Ik vind de onderbroeken mooi en zitten goed, wel vind ik het jammer dat het snel kleur verliest na een paar wasbeurten

Mooie designs

Mooie boxers....alleen de levering is soms(best vaak) een probleem!!!! Mijn samurai is niet geleverd!!!!!. Hoop dat het snel rechtgetrokken word andersben ik geneigd op tezeggen... Gr. Loek

Comfortabel en een leuk ontwerp

Geweldig goed, en mooie uitstraling.

Goed zittende broek en mooi van design.

Mijn man is zeer tevreden over "on that ass" boxershort. Ze zitten zeer comfortabel en het materiaal voelt zacht aan. Elke maand wordt je verrast met een kleurrijk design.

Geen ommekijken

Je heb geen ommekijken naar nieuwe ondergoed

Is gewoon top

Zit erg lekker en zijn top

Gemakkelijk, leuke designs maar wel snel kapott

Gemakkelijke service. Alleen gaan de boxers in het kruis gedeelte op de naad snel kapot

Unieke designs

Unieke designs, zachte stof. Zou wel fijn zijn als er ook een deling tussen de designs gemaakt kan worden, gezien ze vaak donker en “man-gericht” zijn

Geen iedee hoe ik het moet verwoorden

De onderbroeken zitten lekker mooie design. Iets slechts heb ik niet

Goede onderbroeken maar

2 van de hele stapel onderbroeken zat vrij snel gat in het kruis en een x verkeerde maat ,, heb zelf te lang gewacht met retour aan te vragen omdat ik niet wist dat dit kon dus helaas verder zijn het goede onderbroeken

Super dik te vrede over het product en zit goed en zeker goede kwaliteit zeker un aan rader

Goede kwaliteit, en vaak leuke designs

Ik ben erg blij wanneer ik een nieuwe zending binnen krijg, ik vind de onderbroeken en sokken altijd erg lekker zitten.

Perfect quality , Attractive product .keep it up.

mooie kwaliteit leuke prints

al heel wat boxers en sokken binnen gekregen en de eerste ziet er nog steeds zo nieuw uit als de laatste die binnen is gekomen. top kwaliteit

Heel fijn !!

Het zijn hele fijne boxers. Erg mooi ook , En zitten super fijn. Heel blij met ons abonnement

Overpriced

Overpriced for the quality of the products on underwear. Sock designs also very poor.

Lange tijd zeer tevreden

Alle lange tijd een lidmaatschap voor onderbroeken en sokken! Zeer tevreden met kwaliteit en comfort!!

Supper

Pasvorm is uitstekend, blijft ook na meerdere keren wassen op 40 graden.

Schitterende designs, maar vooral kwaliteit en perfecte pasvorm.

Top kwaliteit

Altijd netjes op tijd elke maand top kwaliteit ondergoed. Heb er ook een sokken abonnement bij dat is ook echt een aanrader.

De beste boxershorts die er zijn !

Hele fijne boxershorts. In de loop van de jaren meerder merken geprobeerd, maar deze zijn veruit de beste en ze blijven ook mooi na het wassen. Er is er ook nog geen enkele stuk gegaan. Wel vind ik de laatste prijsverhoging van 9,99 naar 11,99 net aan het randje van wat ik wil betalen voor 1 boxershort. Vooralsnog laat ik het abonnement lekker doorlopen. Gr. Hans

Heel leuk om iedere maand een boxer te ontvangen

Kwaliteit en service zijn prima

Flexibel en kwalitatief meer dan goed!!!!

Perfecte pasvorm zitten heerlijk

Leuke designs, perfecte pasvorm, goede kwaliteit stof. Kortom de favoriete boxers.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen