Pluspunten

-Snelle levering, -op vragen op facebook snel antwoord -kwaliteit ziet er goed uit

Weet ik nog niet, misschien later. Eigenlijk is deze beoordeling nog wat te vroeg, omdat je niet een goed beeld hebt. Ik zou zeggen stuur deze mail/ om te beoordelen na de eerste "echte" zending. Dan kan je ook beoordelen hoe het met de betaling is gegaan. Succes verder, goede formule.

Pluspunten

Snelle levering Uitstekende kwaliteit

Pluspunten

Goede communicatie. Nog een beter product

Pluspunten

ik ben in contact gekomen met ON THAT ASS door facebook. Het concept sprak mij gelijk aan door de mooie ontwerpen. Ik meldde mij aan op de site en kreeg zelfs de eerste onderbroek gratis en kreeg hem binnen een paar dagen op de deurmat! vooral de tips op de achterkant van het doosje vond ik erg grappig en origineel!

aangezien ik pas kort lid ben, ben ik nog geen narigheid tegengekomen. Ik weet niet of er narigheid aankomt maar tot nu toe ziet het er allemaal erg rooskleurig uit!

Pluspunten

Mooi concept

Verwachte leverdatum en afschrijvingen

Pluspunten

Pluspunten

Snel, makkelijk, goeie kwaliteit, marketingtechnish solide.

Sponsor een bekend persoon via social media, iemand met veel volgers op instagram ofzo iets dergelijks. Betaal hem om foto's te delen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke voorwaarden, perfecte pasvorm, goede kwaliteit, zeer tevreden,

Nog niet.!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi concept

Geen katoen gebruiken dat zweet zo erg

Pluspunten

Fijne website en snelle levering. En geweldig met de kaartjes erbij echt leuk gedaan. En goed bedacht dat abonnement er zijn heel veel mannen die inderdaad geen onderbroeken gaan halen in de winkel.

Kan niets bedenken op dit moment. Misschien iets meer reclame maken. Ik heb wel 2x een abonnees voor jullie geregeld.

Pluspunten

- Goeie kwaliteit - Mooi design - Past prima met de maat

geen tegenvallers! zou het aanbevelen aan iedereen

Pluspunten

Je hoeft niet naar de winkel. Pakket past door de brievenbus maandelijkse een nieuwe

Per maand de klant één boxer laten kiezen tussen 2 of 3 soorten. Dan zit er altijd wat voor hem tussen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Chill voor luie mensen

Meer acties

Pluspunten

goede pasvorm juiste lever termijnen hippe ontwerpen

de optie tot keuze toevoegen een optie om een thema te kiezen voor een ontwerp

Pluspunten

Zeer originele en leuke beschrijven hoe je bijzondere boxershort te behandelen

Pluspunten

snel goedkoop goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten

Pluspunten

Mooie ontwerpen en kwalitatief goeie boxers!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is een mooi initiatief en ik kijk elke maand uit naar een nieuwe onderbroek. Leuke printjes en geen slechte prijs.

De klantenservice is alleen niet erg fijn.

Pluspunten

Leuk een onderbroeken abonnement! Gekke printjes.

Soms iets te gekke printjes.. mensen laten kiezen welke onderbroeken ze krijgen, ze zijn niet allemaal even leuk

Pluspunten

Duidelijk, kwaliteit en leuke printen.

Wellicht maandelijks goedkoper maken voor mensen die zich een jaar binden aan het abonnement, en diegene die per maand kopen iets duurder. Zo hou je mensen langer bij je.

Pluspunten

Tot nu toe een goede afhandeling. Kan alleen nog niet goed beoordelen na 1 zending. Vriendelijke groet Andre

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen