Elke maand een cadeautje waarvan je de inhoud weet, maar het patroontje niet. Heb nu meer dan genoeg, maar blijf het gewoon leuk vinden om elke maand een nieuwe te krijgen. Kwaliteit is zeer goed en de pasvorm blijft ook goed!!
Hi Ronald, Super leuk dat je zo enthousiast bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Elke maand een net verpakte boxershorts die een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft!
Hi Nathan, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
zitten heel goed en mooi disign
Hi Paul, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Altijd netjes op tijd, mooie pasvorm, blijft lang mooi. Goeie kwaliteit dus
Hi Inge, Super fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Super blij met dit merk. Mooie printjes en fijn vallende modellen.
Hi Suzanne, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Zit echt heel lekker
Hi Raoul, Super fijn dat je tevreden bent over ons en dat het lekker zit dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Onmiddellijk na het aantrekken van een on that ass realiseer ik me dat ik er onder alle omstandigheden goed uitzie. Bij het uitgaan, bij mijn vrouw, of zelfs in het ziekenhuis..... ik vertrouw op de mooiste designs en de beste pasvorm. On that ass for life!!
Hi Erwin, Super fijn dat je zo tevreden bent over ons en je jezelf er goed in voelt! Dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Ik krijg nu een half jaar maandelijks een Boxershort opgestuurd. De kwaliteit en draagcomfort heeft me positief verrast. Een keer een probleem gehad met een beschadigende boxershort maar dat is snel en naar alle tevredenheid opgelost met een nieuwe boxershort.
Hi Ruud, Super fijn dat je tevreden bent over ons en dat je goed geholpen bent. Dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Heb nu al maanden geleden mij lid gemaakt en krijg elke maand een nieuwe en de keuze die wordt gemaakt is uit de kunst . Zou nu niet anders meer willen, ze blijven heel mooi en goed zitten. Ben zeer te spreken
Hi Anno, Super fijn dat je zeer te spreken bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Al verschillende onderbroeken geprobeerd en ze kruipen na een tijdje allemaal omhoog en dat heeft ON THAT ASS niet. Heel tevreden over de kwaliteit!
Hi Joris, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
De boxer zit goed en goed design
Hi Hubert, Super leuk dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Altijd keurig op tijd geleverd!
Hi Jeroen, Super fijn dat je tevreden bent over ons en de leveringen optijd bij je aankomen, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Altijd verrassing welk kleur en design
Hi Willem, Super leuk dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Zitten lekker behoud pasvorm..wel jammer soms dezelfde boxer gestuurd na volgende maand.
Hi, Super fijn dat je tevreden bent over onze pasvorm, dit waarderen we enorm! We garanderen een garantie periode van 90 dagen, mocht er iets niet goed gaan met de levering. Stuur ons dan zeker een mailtje dan lossen we het voor je op. Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Mijn overstap van losse boxers naar Onthatass is een verstandige keuze geweest. Elke maand kijk ik met plezier uit naar het nieuwe design.
Hi Jurjen, Super fijn dat je tevreden bent over de overstap van losse boxers naar ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Zitten goed en blijven mooi
Hi Rudie, Super leuk dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Fijne boxers goede kwaliteit en Mega gave ontwerpen. Zitten als gegoten!
Hi Raimondo, Super fijn dat je zo tevreden bent over ons en dat de boxers als gegoten zitten Dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
De On that ass, ondergoed zit al gegoten, het voelt bijna alsof je geen ondergoed aan hebt. In mooie designs zien er goed uit. Erg tevreden ermee. Top ondergoed en sokken.
Hi Senjay, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Al jaren ben ik member van On That Ass en verhuig mij iedere keer wat voor print er nu weer op mijn deurmat komt te liggen. Ze zijn nagenoeg onverslijtbaar en blijven goed in (elastische)vorm. Slechts na een paarjaar worden ze wat fletser van kleur, ondanks dat dit ten koste gaat van de stof. Wel was ik ze wat warmer dan het advies van 30c het blijft natuurlijk ondergoed. Ze zijn goed bestand op een was van 45c.
Hi Rob, Super fijn dat je tevreden bent over ons, de kwaliteit en concept dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Zit comfortabel
Hi Ria, Super fijn dat je tevreden bent over ons en je het comfortabel vindt, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Heel erg fijn zittende, goede kwaliteit boxershorts. Mooie designs.
Hi Patrick, Super fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit en designs, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke items je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
beste boxers ,topkwliteit
Hi Cornelis, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxershorts, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
1x wassen zie je dat de kleur eruit gaat
Hi Lou, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxershorts, dit waarderen we enorm! Op onze website staan de wasvoorschriften deze kun je eens doorlezen, wellicht wil dit al helpen tegen het vervagen van de kleur. Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Maatvoering en pasvorm zijn goed en de design stellen niet teleur! Ook de kwaliteit is netjes, ze blijven lang goed.
Hi Elmar, Super fijn dat je tevreden bent over onze pasvorm, kwaliteit en de designs dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke items je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Ik vind de onderbroeken mooi en zitten goed, wel vind ik het jammer dat het snel kleur verliest na een paar wasbeurten
Hi Rocky, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxershorts dit waarderen we enorm! Op onze website staan de wasvoorschriften deze kun je eens doorlezen, wellicht wil dit al helpen tegen het vervagen van de kleuren. Mocht er iets zijn, laat het ons dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS