Deze boxers zitten zo fijn. De pasvorm blijft ook goed bij het dragen en ook na meerdere keren wassen. De prints zijn grappig en zeker niet saai. Helaas vervagen de kleuren wel wat na enige tijd maar vind het niet super storend. Wat me wel opvalt is dat alle boxershorts in het kruis kapot gaan, dat is echt een zwak punt in deze boxershorts. Dat is wat mij betreft echt een verbeterpunt. Verder ben ik tevreden over mijn boxers.
Hi Alex, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxershorts! Bedankt voor de feedback dit waarderen we enorm op deze manier kunnen we ons zelf en de producten steeds blijven verbeteren. Op de site staan de was instructies, deze zou je eens door kunnen nemen wellicht kan dit je al helpen bij het vervagen van de kleuren. We hebben een garantie periode van 90 dagen, mocht er iets zijn met de boxer stuur ons dan zeker een berichtje zo kunnen we je een vervangend exemplaar opsturen :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Al 1,5 jaar een tevreden klant door de pasvorm en ontwerpen. De klanten portal is ook makkelijk en overzichtelijk.
Hi Jeroen, Super leuk om te horen je al 1,5 jaar een tevreden klant van ons bent, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop leuke designs je kant op :) Mocht er nog iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Onderbroeken zitten prima vooral die van de heren. Mijn vrouw vind de dames onderbroek niet fijn zakken af
Hi Jo, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxers, jammer dat je vrouw de hipsters minder vind we waarderen de feedback enorm. Zo kunnen we ons en de producten steeds blijven verbeteren. Mocht er nog iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag!! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Komt altijd op tijd binnen in een mooie en goede verpakking en altijd een andere kleur.
Hi Peter, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze designs! Er komen nog een hoop te gekke kleuren en verpakkingen jou kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Heel veel sokken zijn zo kapot gaatjes bij tenen deze zijn super gaan lang mee
Hi Nel, Super fijn dat je tevreden bent over onze items, dit waarderen we enorm! Mocht er iets mis zijn, stuur dan zeker een mailtje dan lossen we dit voor je op :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Altijd netjes op tijd op de mat, nooit problemen met ontvangen goederen gehad en ook makkelijk je abbo even tijdelijk stil te zetten als je voldoende hebt.
Hi Dennis, Super fijn dat je tevreden bent over ons en geen problemen hebt met het membership, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
De boxershorts dragen erg fijn, pasvorm is heel goed. Alleen jammer dat na een tijdje de naad in het kruis loslaat. Helaas al bij meerdere gehad.
Hi Frank, Super fijn dat je tevreden bent over de pasvorm van onze boxershorts. We hanteren een garantie periode van 90 dagen, mocht er iets mis zijn stuur dan zeker een mailtje dan kunnen we de boxers in deze periode vervangen :) Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee! Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Door On That Ass hoef ik me geen zorgen meer te maken over of mijn boxers lang meegaan omdat ik steeds een nieuwe krijg. Leuke designs, chille klantenservice. Ik heb wel 2 maten groter dan normaal moeten kiezen
Hi Geordi, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxers en het concept, dit waarderen we enorm! Bedankt over de feedback van de maat, hier gaan we zeker even naar kijken wat we er het beste mee kunnen doen :) Heel veel plezier met de volgende leveringen. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Je moet lang wachten op de onderbroeken, maar dan heb je ook wat
Hi Ewoud. Super fijn dat je tevreden bent over onze boxershorts! Wat betreft de levering is het zeker niet fijn als je lang moet wachten, mocht dit te vaak gebeuren stuur ons dan zeker een mailtje dan gaan we dit voor je oplossen :) Heel veel plezier met de komende leveringen. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Mijn zoon draagt ze al heel lang. Kwaliteit blijft heel goed. Alleen de kleuren worden wat minder. Je kan je abonnement zo even stop zetten en weer aanzetten wanneer je wilt. Ben echt heel tevrede!
Hi, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Op onze website staan de was instructies, wellicht kunnen deze je wat helpen tegen de vervaging van de kleuren. Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Goede ervaring met on that ass
Hi Johan, Super fijn dat je goede ervaringen hebt met ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Levering elke maand optijd, elke keer weer wat anders wat je krijgt. Zeer tevreden
Hi Bas, Super fijn dat je zeer tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Prima boxer. Vervaagt wel snel na het wassen, ook de band heb ik vaker los gehad van de boxershort
Hi Quinten, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Op onze website staan de wasvoorschriften van de boxers, deze kan je eens doornemen wellicht kan dit helpen. Ook hanteren we een garantieperiode van 90 dagen, mocht er iets niet goed zijn laat het dan zeker weten dan lossen we dit voor je op! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Elke maand komt er netjes ern nieuwe binnen.
Hi Pascal, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Onderbroeken zitten geweldig, goede vorm en sluiten overal goed aan en altijd geweldige printjes op de onderbroeken
Hi Jesse, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Mooie kleuren en prettige comfort. Mijn vrouw vind ze zeer mooi staan . En bij het omkleden op me werk krijg ik altijd leuke opmerkingen over de broekjes en sokken Topppp
Hi Patrick, Super fijn dat je tevreden bent over ons en je complimentjes krijgt over de items, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Goeie kwaliteit onderbroeken en sokken, ook nog eens leuk verpakt en Verzonden!
Hi Robert, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Ik vind de boxers van on that ass geweldig! Ze zitten goed, niet te strak, en ze gaan niet omhoog bij je dijen. Ik heb zelf voor de printjes gekozen omdat het leuk eruit ziet allemaal. Het is een echte aanrader!
Hi Louis, Super fijn dat je tevreden bent over ons en je ons een echte aanrader vindt dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
De onderbroeken zitten lekker en zijn van goede kwaliteit zelfs na meerdere keren uitwassen
Hi Jan, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Zeer fijne boxers altojd netjes op tijd geleverd
Hi Angelo, Super fijn dat je tevreden bent over ons en de leveringen optijd komen, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Eindelijk na jaren lang een boxershort gevonden die er leuk uitziet en ook comfortabel zit!
Hi Ricco, Super fijn dat je eindelijk voor jou de juiste boxers gevonden hebt en dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
zitten goed
Hi Ernstjan, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Top qualiteit en leuke prints stickers erbij zijn een bonus!
Hi Sheila, Super fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit en producten, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Wel veel donkere kleuren miss wat vrolijkers
Hi Reijnaldo, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze boxers. 😊 We begrijpen je punt over de donkere kleuren. We proberen onze designs met de seizoenen mee te laten variëren, maar ik zal jouw suggestie voor meer vrolijke en kleurrijke ontwerpen in ieder geval doorgeven aan ons designteam. Bedankt voor je waardevolle feedback! Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Sinds ik de boxers van on that ass heb wil ik niet meer anders. Ze zitten gewoon heel fijn. Ze blijven ook mooi en gaan lang mee. (Nog geen 1 boxer kapot en de eerste is van dec 2022) Ik vind de donkere kleuren altijd erg mooi. Absolute aanrader. Levering gaat ook altijd goed, kortom niks te klagen.
Hi Sander, Bedankt voor je fantastische review! Wat geweldig om te horen dat onze boxers jouw favoriet zijn en dat ze zo comfortabel zitten. 😊 Super dat ze lang meegaan en hun kwaliteit behouden – daar doen we ons best voor! Leuk ook dat je de donkere designs zo waardeert. We vinden het belangrijk dat alles, van onze producten tot de levering, soepel verloopt, dus fijn om te lezen dat je hier tevreden over bent. Dankjewel voor je aanbeveling en je vertrouwen in ON THAT ASS! 💪 Groetjes, Sofie | Team On That Ass