Snelle service!

Makkelijk bestellen en snel binnen.

Supersnelle levering en daarnaast goed email contact.

Bestelling heel snel binnen. Nette email met info over de bezorging..

Top geregeld

Top geregeld alles volgens afspraak

Prima ervaring, materialen geleverd zo als gewenst

Makkelijk te bestellen via de webside, daarna prima geleverd. Bedankt.

Teleurgesteld

Ik ben teleurgesteld in overweg olie . Ben al jaren klant ,en op eens gaat de verzeng mis. Gelukkig kregen zij het retour een fout kan iedereen maken dat is menselijk ze sturen de verzending voor de tweede keer weer fout .en ze weten niet hoe dat kan.ik heb er ook geen vertrouwen meer in. Jamer na zo veel jaren

Goed geholpen en een passend advies gekregen

Goed geholpen en een passend advies gekregen. Met een goede prijs kwaliteit verhouding van de producten.

perfecte service - product goed verpakt

leuke partij om zaken mee te doen. Betrouwbaar.

Netjes geregeld

Ze hebben mijn bestelling netjes geleverd. Alleen denk ik dat jullie mij beter op de hoogte kunnen houden hoe het staat met de bestelling. Dit omdat het in twee dagen geleverd werdt

Netjes verpakt en snel geleverd

Wawww wat een keuze ... maar het zoeken gaat wel snel, alles is overzichtelijk ingedeeld Wederom olie besteld en dag erna al in huis, goed en stevig verpakt! Dus ... Tot de volgende keer maar weer! Absoluut aanrader

Snel

Snel

Mooi op tijd en netjes afgeleverd

Kan weer even vooruit

vind het alleen jammer dat de lege vaten niet terug genomen worden.

prima en snelle leveirng

2 busjes stop leak oil van Kroon besteld tegen een goede prijs!

Iedere bestelling voor een goede prijs en met uitstekende levertijd!

Iedere bestelling voor een goede prijs en met uitstekende levertijd!

super snel

super

super

Uitstekende service

Ik heb voor het eerst een grote bestelling geplaatst en mijn bestelling is precies op tijd en zonder problemen geleverd, zoals beloofd. Vanaf nu is Overweg Oil mijn enige adres. Hartelijk dank!

snelle service

top mensen

Snelle levering van prima product

Makkelijk besteld, snel geleverd, niks aan te merken

Oke

Op tijd geleverd

Gewoon zoals het hoort.

Goed geleverd

Zoals het hoort

Overweg Olie was goed bereikbaar, prettig in het contact en de bezorging verliep conform afspraak.

Goede ervaring. Ook meedenken ivm bezorging. Maatwerk!

Kotterstraat 20

8102 HZ Raalte

Over Overweg Olie

Overweg Olie is een succesvolle, flexibele en krachtige verkooporganisatie. Wij zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor particulieren, overheden en bedrijven, van industrie tot agrarisch, van loon- en grondverzet tot transport en van mechanisatie- tot autobedrijven. Vraag het onze klanten en zij zullen beamen dat Overweg Olie een no-nonsense bedrijf is dat haar afspraken nakomt. Dat kunnen wij garanderen, omdat we veel energie steken in ons voorraadbeheer en de bijbehorende logistieke processen. Een constante, gevarieerde voorraad en eigen transport, gecombineerd met de beste vervoerders van Europa, zorgen ervoor dat we altijd snel leveren.