Gewoon zoals het hoort.

Goed geleverd

Zoals het hoort

Overweg Olie was goed bereikbaar, prettig in het contact en de bezorging verliep conform afspraak.

Goede ervaring. Ook meedenken ivm bezorging. Maatwerk!

Perfecte service en snelle levering.

Overweg Olie handel staat bij ons bekend als snelle levering ook als het ook om een kleine bestelling gaat. Gewoon een fijne partij om mee samen te werken .

Goede ervaring.

Geleverd zoals je mag verwachten. Niks mis mee!

Top kwaliteit

Olie gekocht voor genarator 1 liter er zit ook een schenktube op dus geen trechter nodig waar vuil in komt het liefst geef ik 6 sterren om dat kroon mee denkt .

Prima geadviseerd

Prettig

Uitstekende service!

Goed te woord gestaan en snelle verzending, zelfs naar Frankrijk.

Juiste advies

Keurig geholpen wat betreft advies van de olie voor onze auto Bedankt hiervoor

uitstekende service!

Alle soorten zijn te vinden! Snel verstuurd en goed verpakt! Ik ben tevreden van de goede service!

Snel juiste product goede prijs

Snel geleverd, juiste product, prijs kwaliteit zeer goed

Goed bedrijf

Wat te veel best kon het gewoon terug sturen. Goed telefonisch contact en ook via de mail .

ik ben zeer tevreden met mijn bestelling

Snel en netjes

Gewoon goed. Juiste prijs. Prettige communicatie over producten die niet direct leverbaar waren. Alles goed verpakt ontvangen.

Was goede levering

Makkelijk en goed op te zoeken welke olie Nodig voor welke auto. Kwaliteits olie is het zeker die ze hebben. Ook de prijs is aantrekkelijk. 1 klein min puntje is de levertijd duurde langer dan ik verwacht had. En werdt niet duidelijk aangegeven.

Alles verliep vlot. Niks te verbeteren mogelijk.

Een van de beste olie-ervaringen in mijn leven tot nu toe!

Top kwaliteit

Kwaliteit zit in meer snelle levering maar ook service en klantvriendelijk.

Zeer snelle levering

Korte lijnen en snelle levering!

Geholpen met mijn keuze via de website. Snelle levering.

Snelle levering van goede producten tegen een scherpe prijs!

Correcte geleverd, geen op- of aanmerkingen

Dat wat ik heb besteld is correct geleverd (zoals het hoort). Geen op- of aanmerkingen.

Slechte levering

Wij zijn al een week bezig om de bestelde olie in huis te krijgen. Wij moeten zelf overal achteraan bellen, want er gebeurd anders niets. Nu werd er belooft de bestelde olie opnieuw af te sturen en zou ik de volgende dag in huis hebben. Nou niks van dat alles, komt pas na het weekend, als er ook nog eens niemand aanwezig is. Als wij zo met onze klanten zouden omgaan, hebben wij geen opdrachten meer.

correct geprijsd en geleverd

correct geprijsd en geleverd

Kotterstraat 20

8102 HZ Raalte

Over Overweg Olie

Overweg Olie is een succesvolle, flexibele en krachtige verkooporganisatie. Wij zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor particulieren, overheden en bedrijven, van industrie tot agrarisch, van loon- en grondverzet tot transport en van mechanisatie- tot autobedrijven. Vraag het onze klanten en zij zullen beamen dat Overweg Olie een no-nonsense bedrijf is dat haar afspraken nakomt. Dat kunnen wij garanderen, omdat we veel energie steken in ons voorraadbeheer en de bijbehorende logistieke processen. Een constante, gevarieerde voorraad en eigen transport, gecombineerd met de beste vervoerders van Europa, zorgen ervoor dat we altijd snel leveren.