Beste Kim, Bedankt voor de beoordeling! Goed om te lezen dat alles duidelijk is en het product snel is ontvangen. Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Nick, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat je verder tevreden bent, prettige dag gewenst! Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Gert, Bedankt voor de beoordeling! Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Ron, Bedankt voor de beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering. Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Arie, Bedankt voor de beoordeling. Goed om te lezen dat de website duidelijk in gebruik is en de bestelde artikelen snel zijn ontvangen! Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Vic, Bedankt voor de beoordeling! Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Ferdie, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat je tevreden bent! Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over levering! Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Mehmet, Vervelend om te lezen dat jouw bestelling nog niet is ontvangen! Je had gerust eerder contact mogen opnemen, zodat we dit probleem eerder hadden kunnen oplossen. In de t&t code is namelijk af te lezen dat het de zending retour komt, omdat de verpakking is beschadigd... De bestelling zal vandaag opnieuw worden afgestuurd. De nieuwe t&t code zal ik per e-mail naar je toezenden. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Edwin, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over het bestelproces! Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Mirka, Bedankt voor de beoordeling! Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Nicole, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat je tevreden bent en het bestelde product snel geleverd is! Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Mike, Bedankt voor de beoordeling. Wat vervelend en uiteraard niet de bedoeling, had gerust even contact opgenomen dan hadden we dit eerder kunnen oplossen. Het product dat niet ontvangen is, heb ik zojuist nagestuurd en zal naar verwachting morgen worden geleverd. Excuus voor het ongemak! Namens Overweg Olie -Elisa
Originele beoordeling
Beste, Bedankt voor de beoordeling! Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat het proces van bestellen tot aan het leveren als positief is ervaren. Prettige dag gewenst! Namens Overweg Olie -Elisa
Beste, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat je tevreden bent. Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Bas, Bedankt voor de beoordeling. Geen enkel probleem, in overleg is uiteraard veel mogelijk. Prettige dag gewenst! Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Mark, Bedankt voor de beoordeling. Goed om te vernemen dat het gelukt is. Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat je tevreden bent! Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Jos, Bedankt voor de mooie beoordeling. Gelukkig is het opgelost en zijn de bestelde artikelen inmiddels ontvangen. Prettige dag gewenst! Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Mitchell, Bedankt voor de beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent! Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Jan, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering. Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Leon, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering. Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Michael, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over de service. Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie -Elisa
Beste Peter, Bedankt voor de beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de levering. Prettige dag gewenst. Namens Overweg Olie - Elisa
Overweg Olie is een succesvolle, flexibele en krachtige verkooporganisatie. Wij zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor particulieren, overheden en bedrijven, van industrie tot agrarisch, van loon- en grondverzet tot transport en van mechanisatie- tot autobedrijven. Vraag het onze klanten en zij zullen beamen dat Overweg Olie een no-nonsense bedrijf is dat haar afspraken nakomt. Dat kunnen wij garanderen, omdat we veel energie steken in ons voorraadbeheer en de bijbehorende logistieke processen. Een constante, gevarieerde voorraad en eigen transport, gecombineerd met de beste vervoerders van Europa, zorgen ervoor dat we altijd snel leveren.