Hoi Marie, Dat klinkt lekker :) Bedankt voor je review... groetjes, Janneke
Hoi Jan, Fijn om te horen, dankjewel! Tot de volgende bestelling! Groetjes, Janneke
Hoi Ingrid, Leuk om te horen dat je onze shakes zo lekker vindt. Heel veel succes! Groetjes, Janneke
Hoi Dorinda, Fijn dat je het aangeeft, de shake kan je eenvoudig wat dikker maken door een deel van de melk te vervangen voor yoghurt. Bijv 100ml yoghurt en 150 ml melk, hiermee krijg je een soort drinkyoghurt. Heel veel succes en mocht je nog meer tips willen, kan je altijd contact met ons opnemen. groetjes, Janneke
Hoi Veronique, En als je een plakje magere kaas meebakt met de pannenkoeken en een klein beetje suikervrije stroop erop wordt het nog lekkerder! Groetjes, Janneke
Hoi Chantal, Dankjewel voor de review. Fijn om te horen dat de shakes je zo goed smaken. Heel veel succes! groetjes, Janneke
Fijn dat je tevreden bent met onze service Zena, en bedankt voor je mooie review!:) groetjes, Moniek
Hallo Nathalie, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review. Fijn om te lezen dat er goed gekeken wordt naar de ingrediënten en dat de en ene shake de andere zeker niet is. groetjes, Moniek
Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.