Prima producten..

Bijna álle producten zijn heerlijk van Be-Slank. Ik ben verzadigd en hoe en waar je het ook mee mengt of dat dat nou melk, kwark, soja, het maakt niet uit…een dikke prima. Ook de snacks zoals de chips, de chocobites, de koekjes etc… een lekker alternatief en veel minder suiker. Kortom, ik gebruik de producten nu sinds half november en eet daarbij ‘S avond gewoon met m’n gezin mee en voel me daar prima bij. Ik zeg doen… Gr. Linda

Geweldig product

Ben pas begonnen begin januari en ben al 2 kg kwijt dus echt geweldig shakes en ook lekker

Heerlijk

Iedere ochtend sta ik op met een lekkere shake. Ik kan er dan weer 3 uur mee vooruit. IK wissel alles af met de vanille en de chocolade, dit zijn voor mij de toppers.

Heerlijke smaak, goed product

ik heb een aantal shakes geprobeerd, de shakes van Be-slank bevallen het beste qua smaak

Al ruim 2 jaar erg tevreden!

Om te zorgen voor een goede start van de dag waarbij ik niet teveel calorieën en suikers in wil nemen gebruik ik al 2 jaar de maaltijdshakes. Het zorgt ervoor dat ik goed op gewicht blijf en begin met een makkelijke en verantwoorde maaltijd. Ik heb heel wat shakes bekeken, maar wat me opvalt is dat de meeste shakes heel veel suiker bevatten. Vandaar mijn keuze voor be slank.

Altijd vlot bezorgd

Heerlijke repen en shakes

Heerlijke shakes

Gebruik ze in de yogurt. Ze vullen super goed. Erg blij met name met de smaak vanille. Van tevoren goed verdiept in de hoeveelheid suiker. Heel positief over dit product

Lekkere producten, goede service en zeer snelle verzending!

Ik bestel met regelmaat producten bij Be Slank omdat ik het lekker vindt, nog niet eens om af te vallen eigenlijk. Er zit in de verpakking altijd een lief motiverend berichtje en de oroducten zelf zijn goed verpakt. De service is ook heel erg goed, snelle verzending, hele vriendelijke en schappelijke klantenservice(medewerkers) en last but not least; de ontzettend lekkere producten van Be Slank!! Voor mn dochter koop ik vaak de proteinerepen voor als ze een chocolade craving heeft. Voor mezelf de strawberry shake, omdat ik zo slecht ontbijt neem ik dit met een bevroren banaan en melk... Superlekker!!!!

Heerlijke smaak

Heerlijke smaak van shake. Makkelijk te gebruiken en geen klontjes na het shaken.

Lekkere shakes

Heb de shakes afgelopen ontvangen. Snel geleverd, keurig verpakt. Ik heb de shakes gemaakt met magere yoghurt. Ze smaken lekker en vullen goed. Ik gebruik de shakes tweemaal per dag. Daarnaast neem ik een koolhydraatarme warme maaltijd. Prima vol te houden. Ik heb nu 3 smaken besteld, de volgende bestelling ga andere smaken proberen.

Aanrader

Dit is echt een fijne manier van afslanken. De producten zijn goed van smaak en bovendienglutenvrij. Ik probeerde het proefpakket van de shakes uit om zo mijn favoriete smaken te kunnen achterhalen. Nu nog afwachten welk resultaat we kunnen behalen, maar ik ben alvast tevredenover dit product.

Hele lekkere shakes!

Heerlijke smaken en lossen goed op in de yoghurt. (Ik doe het in yoghurt, vind ik lekkerder dan melk) De smaken lemon orange en mango passionfruit zijn favoriet!

Lekkere gezonde shakes en glutenvrij

Mijn ervaring met Be Slank is heel goed. Het helpt bij het afvallen en is vooral makkelijk. Gebruik het voor het ontbijt en lunch en in de avond een gezonde maaltijd met weinig koolhydraten. Heb geen hongergevoel en mijn darmen reageren er prima op. Helaas is dat met Coeliakie altijd afwachten.

Lekker!

Lekkere shake en veel keus. De fruitsmaken vind ik het lekkerst. Ik maak de shake met amandelmelk. Heerlijk vega en gezond! ;-)

Goede producten

Snelle levering en tevreden over mijn producten!

Lekker en met resultaat

Mijn favorietjes zijn de aardbeien en trippel chocolade. Lekker en snel klaar.

Heerlijke smaken en genoeg keuze

Eindelijk een shake die niet chemisch smaakt en ook nog eens niet boordevol suikers zit. Ik heb al verschillende smaken geprobeerd, maar de chocola en caramel blijven favoriet. Voor het eerst ook een setje muesli met rode vruchten mee besteld en was positief verrast. Erg lekker met een schaaltje kwark, die bestel ik volgende keer weer. Bestellingen worden snel verzonden en ook voor vragen kun je op de site snel terecht.

Lekker én glutenvrij

Ik zocht op internet naar glutenvrije shakes als lunch omdat ik glutenvrij brood niet lekker vindt. De shakes van Be-slank zijn lekker, gezond en glutenvrij.

Shakes met minder suiker

Weg fijn om eindelijk de juiste shakes te vinden die bij mij passen: koemelkvrij en met minder suiker. Ook zijn de shakes niet korrelig en hebben ze een lekkere smaak.

Eindelijk een shake met echte smaak

Ik heb al veel shakes geprobeert, maar deze staat met top bovenaan. Echte smaak, zonder korreltjes. HEERLIJK!!

Veelzijdige shake

Naast het gebruik als vervangende maaltijd maken we van de chocolade versie vaak een heerlijke warme chocodrank in de melkopschuimer. Shake en havermelk goed mengen en dan hop in de melkopschuimer of pannetje. PS niet te heet laten worden. Verder blijven deze shakes volgens ons de beste van smaak vergeleken met andere merken. In de pap en door de yoghurt is het bovendien een echte smaakmaker.

Super lekker!

Chocolade is by far mijn favoriet! Ik merkte na een aantal weken gebruiken erg goed verschil. Het gevoel dat ik 'lichter' was, de weegschaal gaf het aan en ik kon het goed volhouden. Binnenkort proberen nog wat zwangerschapskilo's kwijt te raken op deze manier!

Fijne Shakes

Voor zover ik weet en kon vinden de enige shake wat ook gluten en lactose vrij is en nog lekker ook

Heerlijke eiwitshake

Ik gebuik deze shakes voor na het sporten en ik mix dan vaak een banaan, kwark, fruitontbijt en ijsblokjes er doorheen. Echt heerlijk! Zelf ben ik vegetarisch en dit is ook nog eens vegan., dus top!

Dit is goed te doen

Eerlijk, ik ben heel slecht in dieet. Ik heb BeSlank opgepakt omdat ik niet hoef te tellen, geen ingrediënten hoef te scannen en niet uren hoef te snijden en te hakken. Ik mix mijn shakes met amandel melk. Van de shakes blijf je goed vol, mits je voldoende water drinkt. De proefpakketten zijn heel goed om te ontdekken wat lekker is of wat juist minder smaakt. Elke geslaagde dieet dag is een gewonnen dag. 1 maand 4 kilo… inclusief af en toe zondigen.

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

info@be-slank.nl

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.