Heerlijke natuurlijke shakes

Verschillende shakes geprobeerd, maar dit blijft gewoon de lekkerste en is lactose vrij.

Heerlijk!

Ik heb wel eens vaker een eiwit Shake gedronken, maar vond deze vaak niet lekker. De verschillende zakjes vond ik allemaal lekker van smaak en je zit er lang vol van! De vanille met mager yoghurt en de cappuccino met warme magere melk zijn mijn Favoriet! Zeker nog een bestelling gaan plaatsen!

Dunne smaakloze shakes

Lang geleden heb ik deze shakes gebruikt, destijds was de smaak en texture beter. Opnieuw gekocht vanwege het hoge eiwit gehalte en weinig suiker. Smaken zijn niet bijzonder en de shake is dun, wordt dus niet lobbig na het shaken. Wel als je yoghurt gebruikt. Honger gevoel neemt matig af. De shake krijgt wel een voldoende vanwege het hoge eiwit gehalte.

Voel me gelukkiger

Ben nu 2 weken met Shakes bezig. Ze smaken goed, ook met water prima te doen. Tussendoor komkommer, wortels en tomaatjes, vind ik ook nog erg lekker, dus dat scheelt. Ík voel aan mijn kleding wel dat ik afgevallen ben. We gaan dus door en gaan voor een resultaat waar ik tevreden mee ben.

Een goed en vele lekkere prducten

Goede service en de bestelling is snel binnen. Door de afwisseling van de producten is het goed vol te houden.

Blijven heerlijk!

Al jaren klant en denk dat ik dat ook wel voor altijd zal blijven

Heerlijke Shake

Ik heb een proefpakket besteld. Heb tot nu toe 3 smaken geprobeerd. Lemmon orange vond ik zelf niet zo lekker. Cappuccino en mango vond ik heerlijk van smaak en Wat de meeste mensen al zeiden geen chemische smaak. Heerlijk zelfs. Ik ga mijn andere shakes nog proberen en ik ga zeker weer wat bestellen.

Prima bedrijf, ben al jaren fan!

Snelle bezorging, heerlijke producten, geen hongergevoel. Prima!

Veel variatie en goede smaken

Snelle levering. Producten smaken lekker, verrassende smaken! Heel veel variatie aan producten die geweldig in mijn eet patroon passé

Ik heb een proefpakket met meerdere shakes besteld en een shake beker, ja de nodige kilo's moeten er weer af. Helaas was bij aankomst de shake beker kapot. Hiervoor gebeld en dit werd meteen opgepakt, volgende dag een nieuwe binnen zonder dat hier moeilijk over gedaan werd, er zat zelfs een proefpakket met bites in. Be-slank is de enigste die ik kan vinden waar geen lactose in verwerkt is, aangezien ik hier allergisch voor ben was dit een must! Ik heb net mijn eerste shake op en deze smaakte goed, ben benieuwd naar de rest en het resultaat

Lekker en goed vol te houden

Altijd weer een stap om te nemen. En met producten van Be-slank is dit heel gemakkelijk gebleken, zonder overdrijven. Twee shakes met yoghurt per dag zorgt er voor dat ik ook minder avondeten nodig heb. En er zijn genoeg lekkere alternatieven voor tussendoor die ik na tijdens werkdagen zal gaan nemen zodat mijn verbranding hoog blijft. Ik wil ook gaan sporten om me nog fitter te voelen maar dat lijkt bijna niet nodig ;)

Heerlijke schuimige shakes niet te zoet

heb al meerdere smaken gehad. De cappucino is mijn favoriet! Nu de lemon Orange erbij die is heerlijk fris voor de warme dagen. De double chocolade vind ik iets minder maar dat is persoonlijk

Snel, vriendelijk & lekker!

Ik had weer eens een bestelling gedaan en wilde de chocoshake maar kreeg banaan. Kan gebeuren en goed opgelost. Snelle en vriendelijke reactie. Uiteindelijk toch maar proberen (ik vind vruchtenshakes nl vaak niet te doen) en ik was zeer aangenaam verrast! Banaanshake van BeSlank staat nu op nr 2 favoriete smaken.

So far, so good!

I was on the lookout for good shakes that were easy on the lactose and had a vegan option as well! For my first try, I went for the banana (to be mixed with dairy/dairy-free milk or yoghurt) and for the vegan chocolate shake (to be mixed with water). For me, I felt quite hungry just mixing it with water or almond milk, but about 200ml of Greek Yoghurt sufficed me for hours (delicious with the banana). I just have to add here that it was the first day or two that had me hungry, as is to be expected when you switch from solid food to liquid. I love Be-Slank's approach, the ease you can order with (I got my order within 24hrs), and the way they present everything. I'll work my way through these two flavors and eventually see what else is out there!

Nog niet geprobeerd, maar de choco caramel ruikt ontzettend lekker! Ik ben benieuwd naar de smaak! Levering was snel!

Niet super lekker maar is oke

Wat flauwe shakes maar hopelijk werkt het

Snelle levering, zeer snelle reactie op email

Suikerarme maaltijdvervanger

Recent voor het eerst Be-slank Shake poeders gekocht in 3 smaken. Tot nu toe bevallen ze erg goed, met name de vanille smaak is heerlijk! In tegenstelling tot de meeste maaltijdshakes zit er weinig suiker en veel eiwit in de poeders. Ze vullen goed en sporten gaat er ook goed op. Al met al zeer tevreden tot nu toe!

Shake is goed te mixen. Ik mix met soja kwark en een scheutje amandelmelk om het extra luchtig te krijgen. Dan is het ook goed luchtig. Grootste voordeel is dat de shakes lactose vrij zijn, en dat is nog lastig te vinden. Bestelling was binnen een dag thuisbezorgd. Verbeter punt: triple chocolate smaak is minder intense chocolade dan verwacht.

Smakelijk en makkelijk vol te houden

In 2 weken ben ik 3 kilo kwijt met 2 shakes per dag en een normale avondmaaltijd.ik maak ze klaar met soja naturel yoghurt en een stuk fruit erdoor. De smaak is lekker en romig,banaan is mijn favoriet maar de forrest fruit bevalt ook goed. Ik heb zo goed als geen honger erbij,kortom bevalt prima.

Snelle levering van prima shakes

De shakes die ik heb besteld werden super snel heleverd. Bij mijn eerste bestelling was er per ongeluk een verkeerde smaak geleverd, maar dit werd snel weer hersteld. Ik vind de meeste shakes lekker en daardoor beter vol te houden dan shakes van een ander merk. Ik merk resultaat!

Aanrader

Het is gemakkelijk klaar te maken en heel heel lekker. Geen hongergevoel tot de volgende maaltijd.

prima smaak en stilt zeker de honger

heel goed hulpmiddel om te dieeten zonder hongergevoel , lekkere en voldoende variatie in smaken , enig minpunt kan misschien zijn de prijs maar niet voor de kwaliteit .

Erg lekker en geen buikpijn...

Ik heb een melkallergie dus was al enige tijd op zoek naar een afval Shake zonder toevoeging van melkeiwitten of iets anders waar melk in zit. Eindelijk gevonden en het is ook nog eens erg lekker en niet meelerig . Hoop het nu vol te houden en me laatste kilo’s te verliezen...

Lekkerste eiwitpoeders

Ik heb al vele eiwitpoeders geprobeerd maar de meeste hebben een chemische smaak. Dat hebben deze totaal niet. De vanille gebruik ik in de joghurt en zelfs Bananenbrood maak ik er mee.

Anjerplein 1

9753GT Haren

050 – 204 16 40

Over Be-Slank

Al onze maaltijdshakes worden gemaakt met hoogwaardige plantaardige eiwitten en zijn met zorg voor jou geselecteerd. De maaltijdshakes zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Geniet van de rijke, natuurlijke smaak. Vrij van o.a kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen.